Kaşıntı yok .Ama 9 aydır adet olmuyorum menapoza giriyorum herhalde yarın kadın doğum doktoru na gideceğim menepozda sebeb olabiliyormuş bakalım ne diyecek.Sizde mantar olabilir mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaşıntı yok .Ama 9 aydır adet olmuyorum menapoza giriyorum herhalde yarın kadın doğum doktoru na gideceğim menepozda sebeb olabiliyormuş bakalım ne diyecek.Sizde mantar olabilir mi acaba?
Canım hangi doktora gittin nerede yaşıyorsun yanmalar artık beni mahvetti 3 senedir acı biber sürülmüş gibi yanıyorumSeni çok iyi anlıyorum. Benim de umutsuzluğa kapıldığım oluyor. Hatta hala kabullenemiyorum sürekli araştırıyorum. Yabancı forumlarda bile konu açtım. Öncelikle sistoskopi olmalısın. Ama anesteziyle olman gerek. Mesanende yara vb. varsa yakılabilir. Ama kesinlikle doktorunu iyi seç. Ben ilk sistoskopiyi devlet hastanesinde oldum(Üstelik anestezi olmadan). "Hiçbir şey yok mesanende" dedi tanı koymadan yolladı. Gerçekten de mesanemde bir şey yok. Bu hastalıkta illa mesanede görünür bir şey olması gerekmiyor. Mesane sağlıklı da görünebilir. Sırf bilinçsiz doktor yüzünden ikinci kez sistoskopi oldum. Bu hastalıkla ilgilenen bir doktora gittim. O zaten sistoskopi olmadan tanımı koydu. Benim sık idrara çıkma sorunum cook eskiden vardı. Bu hastalıktan önce. Belki de bu hastalığın başlangıcıydı o zamanlar anlamamıştım. Bi damla su içsem hemen idrara çıkardım. Ama günde 16 kez kadar değil. Günde 1-2 bardak su içerdim en fazla zaten o zamanlar. Zamanla bu sorunum geçti. Yerini yanmalar aldı. Keşke sık idrara çıkma sorunum olsaydı da bu yanmalar olmasaydı. İletişimde kalalım aklına takılan her türlü soruyu sorabilirsin. Bu konuda baya bilgilendim sürekli araştırıyorum
Vulvar damarlanma olabilir mi ?Bencede irtibatta kalalım.Dediğin gibi aynı şikayetleri yaşayan insan çok çok az sanırım.Bana da konulan teşhis Interstisyel sistit.Sizin kaç yıldır devam ediyor bu durumunuz.Hangi şehirdesiniz.
Bu kadar çok test yapılabileceğini bilmiyordum.Ama öğrendiğime çok sevindim.Doğru doktoru bulmakta çok önemli.Çünkü çoğu üroloji doktoru çok doğal bir hastalıkmış gibi bakıp fazla irdelemiyorlar konuyu.
Alt abdomen MR ı çektirin doktorlar asla yönlendirmiyor ,pudendal sinir sıkışması vs gibi şeyler olabilir ... ve iyi bir mikrobiyoloğa gidin ... çok önemli ! Her labaratuvarda üretemiyorlar malesefMerhaba herkese cok gecmis olsun. Sanirim ayni dertten muzdaribim. Gayet saglikliydim. Taa ki evlenene kadar. Evlendikten 2 ay sonra sistit basima bela oldu. Ama evlendikten hemen sonra da her iliskimden sonra cok sik idrar istegim oluyordu ertesi gun geciyordu. 2 ay sonra ilk kez enfeksiyon oldum. Bundan sonraki surecte 4 ayda 4 kez sistit oldum. Artik en sonunda idrar ihtiyaci hissi sureklilesmeye basladi. Su hastanesindebi doktor 6 ay antibiyotik tedavisi verdi. Cunku o zaman bakteri vardi. Ama antibiyotikleri kullanirken karacigerim cortladi tedaviyi biraktik. Bundan sonraki surec ise kbus gibi. Enfeksiyon tamamen bitti. Aylardir yaptigim hicbir kulturde ureme yok. Gelin gorun ki, sik idrara cikma ( gunde 12-13 kez) ve surekli cisim varmis hissi gitmiyor. Bir de sancisi , boyle ince bir agrisi var. ama idrar yaparken yanma yok. Doktor bir turlu tani koyamiyor. Kum dokuyorsun belki de dediler. Bobrek filmleri cekildi. Her sey yolunda. Eledik. Bel fitigim vaf belki ondandir dedi, norolojiye gidicem ama emin degilim. Idrardan sonra asla rahatlamiyorum. Agrisi hafifliyor ancak idrar hissi gitmiyor. 3 gun evvel sistoskopi yapti doktor. Mesanenin ici tertemiz dedi. Ama anestezi altinda yapmadi. Sizce normal mi bu?
neyse, mesane duvarinda bir sey yok dedi. Uretra da saglikli dedi. E neyim ben simdi? Cevap yok. asiri aktif mesane sendorumum varmis gibi kinzy isimli bir ilac verdi, 1 ay kullan bakalim belirtilerde duzelme olacak mi dedi. Simdi ben bu sekilde 1 ay nasil bekleyeyim? Bu ne bicim is anlamadim. Bu arada iki yumurtaligimda da birer endometriozisim mevcut. Kadin dogum uzmani bundan kaynaklanmamali diyor. Cunku kistlerim evlenmeden cok once de vardi ve agri sizi hicbir sey yapmiyordu. Kisacasi Izmir’de bildiginiz isinin ehli bir uroloji doktoru var mi? Su an agrim var ama ilginctir surekli idrar hissi var evet ama tutabiliyorum kendimi. Dinlesem surekli tuvalete gitmem gerekif. Ne yapacagim?? Tedavisi basarili olan bana doktor onerebilecek olan var mi?
merhaba, bende de aynı şekilde gelişti. Şuan nasılsınız? Düzelme var mı?Bende yıllardır bu durumdayım en başta enfeksiyonla başladı iğneler kullandım enfeksiyon geçti ama idrar hissi ve sık idrar çıkma geçmedi ürödinami sistoskopi tonlarca ilaç kullandım geçmedi
Sizin tam olarak sıkıntınız nedir ve ne zamandır?merhaba, bende de aynı şekilde gelişti. Şuan nasılsınız? Düzelme var mı?
Bir ay once idrar yolu enfeksiyonu gecirdim e.coli kaynakli. Antibiyotiklerimi kullandim ve kulturde artik bakteri cikmiyor yani enfeksiyon gecmis olmali. Fakat surekli idrar hissi gecmedi, hala devam ediyor. Boyle bir durum yasayan var mi acaba?Sizin tam olarak sıkıntınız nedir ve ne zamandır?
surekli idrar hissi mantar kaynakli olabiliyor muymus? Umarim benim de sizin gibidir, surekli idrar hissi cok yoruyor. Nasil tedavi oldunuzBen bunu yaşadım ve mantar çıktı