- 18 Nisan 2016
- 143
- -307
- 48
- Konu Sahibi KivircikBirUye
-
Agnostisizm nedir ki
Neden ciksin ki dinden herkesin inanci kendine kadin musluman degilse sikinti yok ama erkek baska dine mensupsa sikinti ne cinsiyetci bi yaklasim bence erkek arkadasiniz sadece sorguluyo yeri geliyo bizlerde sorguluyoruz hatta hz ibrahim bile sorgulamis ve tanridan ispat etmesini istemis dusun ki o peygamber bence cok takilmayin boyle seylere evliligi erteleyebilirsin belki ama seviyorsan ayrilma derimCok seviyorum gercekten ama musluman bi kadin baska dinden biriyle evlenirse dinden cikiyomus. Bunun yuzunden ayrilmak zorunda kaldik . Yoksa normalde dini beni ilgilendirmez. Napicam bilmiyorum
Dinen bazı kurallar vardır ve onu soruyor.Neden ciksin ki dinden herkesin inanci kendine kadin musluman degilse sikinti yok ama erkek baska dine mensupsa sikinti ne cinsiyetci bi yaklasim bence erkek arkadasiniz sadece sorguluyo yeri geliyo bizlerde sorguluyoruz hatta hz ibrahim bile sorgulamis ve tanridan ispat etmesini istemis dusun ki o peygamber bence cok takilmayin boyle seylere evliligi erteleyebilirsin belki ama seviyorsan ayrilma derim
Haklısın..İslamiyete göre çıkar evlenemez lakin bir erkek gayri müslim biriyele evlenebiliyor kadın evlenemiyorsa agnostik olana şaşmamak lazım
Bu kadar çok seviyorsanız erkek arkadaşın dinini değiştirmeyi düşünebilir:)Ben muslumanim erkek arkadasim agnostisizm e inaniyo ben simdi onunla evlensem dinden cikmis olmuyo muyum ?
Bu kuralları öğrendikçe dinler banada anlamsız gelmeye başladı ve inanmıyorumHaklısın..
Erkek müslümanlar da ateist kadınlarla evlenemiyolar sanırım
Tek tanrı inancı olan semavi dinlere mensup gayrimüslim kadınlarla evlenmek caiz
Yok evlenemiyorlar.müslüman erkeğin de Allah a inanmayan kadınla evlenmesi caiz değil.sonuç olarak erkek agnostik kadın müslüman olursa evlenemiyorlar tam tersi olursa evlenebiliyorlar mı?
bilmediğim için soruyorum cidden bunun kitapta vs yeri var mı? kulağa anlamsız geliyor.
Arkadaslar nolur yardimci olun . Sevdigim bi cocuk var ve bu durum yuzunden ayrilmak zorunda kaldik . Agnostisizm e inanan biri musluman biriyle evlenemez mi ? Dinden cikmis olur muyum ? Nolur bilgilendirin
Bu kuralları öğrendikçe dinler banada anlamsız gelmeye başladı ve inanmıyorum
Sadece bir yaratıcı var ona inanıyorum belkide inanmak istiyorum
Öyleyse öyledirGidişatın deizm
Haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?