Ağlıyorum kafam karman çorman eşim neden böyle

Offfff of inşallah biri de demiyor ki biz bu kızı mutlu edelim

iyide sen kendine değer vermezsen kimse vermez .. öyle bekleme boşuna yani seni mutlu edecekler falan diye..
babana bile gidememişsin yok demiş oturmuşsun aşağı.. sahi kendin niye gitmedin ?
kocanda çok pis zihniyetli bir adam.. midemi bulandırdı kardeşim kadınlık yapıyor lafı..

+1

Çok safsın canım aç gözünü biraz ya...çık git o evden boşan demiyorum bak , bi git bak bakalım neler olacak, evini kaynanandan ayırmadanda dönme...

Kültürden kültüre yaşanmışlıklardan filan kaynaklanıyor böyle düşünceler canım allah yaşatmasın ama yaşamak lazım anlamak için

Yazdıklarınızdan sonra bunları çekmenin tek sebebi sevgi olamaz gibi geliyor bana. Ailenizin desteği yoktur, ekonomik özgürlüğünüz yoktur vs bunlar daha anlaşılır sebepler. Ama çözümsüz değil. Çocuğunuz yok girin bir işe çalışın. Kendi paranızı kazandığınız zaman kocanız size böyle davranamaz zaten. Ama en önemli şey kendinizi Sevin ve önemseyin. Kocanızdanda, ailenizdende, toplumun dayattığı saçma kalıplardan daha önemli olan sizsiniz

Offfff of inşallah biri de demiyor ki biz bu kızı mutlu edelim
canım ya evliliğin en gUzel donemlerinde yaşadığın sıkıntılara bak üzüldüm hersey senin elinde ama dünyaya bikere geliyorsun ne demek eksikmissin asıl kendi eksik koca.. senin aile baglarina bile engel teşkil ediyorsa valla senden kimse kıymetli değil sana bisey olsa sevgili antigelin kV denle kocan hemen yeni av arar kocan o laflariyla gözumden eksi not aldı sözümona sevDigi kadına bu tarz ay yakistiramadim.

Toplumun dayattığı kalıplar ve ekonomik özgürlüğüm de yok ailem her daim arkamda olur benim . Anlattığım eşimin kötü yönleri mesela temizlik boyunca kendi bana yardım etti ama konu annesinin yardım etmesiyse istemez

Bir çocuğun olduğunu düşün bir kızın olduğunu.. Kıyar mıydın ona elin adamının evinde ona küfredilmesine hizmetçi aşçı temizlikçi yerine konmasına, bir düşün kızına hak görür müydün böyle bir hayatı?

Kızını sabret geçer bu günler elbet sevecekler seni diye avutur muydun? Avutmazdın.. Ee ablacım sen de birilerinin küçük kızısın işte.. Dön bir bak kendine.. İlk önce kendini sev kendini say.. İçindeki o küçük kızı koru..

yuhhh. hangi akla hizmet seni ailenden uzaklastirmaya calisiyo. buna onun ne hakki var. kendi anasiyla dipdibe yasayip ustelik. o kaynana da halinden memnun gevrek gevrek oturuyo ogluna sen napiyosun demiyo. babanla ailenle konus canm. simdiden fitik olcak kadar bedenen ruhen sana bunu yapmasina izin werme.

Yine kv ile birlikte yaşamak ve yine rezil hayatlar... Surda bi konu goriyim ya bi tanecik goriyim kv ile yaşıyoruz çok mutluyuz fln diye ama yok dimi insanlarımız biseyi illa yasiycak sonra ah vah etcek artık yapmayın sunu ekmek soğan yiyin yine de yasamayin kv ile dicem ama yine boşa konuşuyorum yine yüzlerce bu şekil konu açılmaya devam edicek... Çok yazık soruna cevap veriyorum haksızsın baştan bu şekil yaşamayı kabul etmiycektin su ana kuzusu erkeklerden de tiksiniyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…