- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
Cok tatlisin canim. Allah kazalardan belalardan korusun sizleri. :)Evet benim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tatlisin canim. Allah kazalardan belalardan korusun sizleri. :)Evet benim :)
Aman dul deme. Tasliyorlar. Cok kiziyorlar bu sozeCanım bunlar benim çalışmama çok taktı neymiş evimize 10 milyar giriyormuş da yardım edemezlermiş olay nişandan beri çıktı yani neyse dedim sustum onların parasına kalmadım yaaa dedim içimden sonra baktım hep maddi şeylerden geliyorlar kv bi laf söyledim sen dedim dul kadın mı alıyorsun ki böyle davranıyorsun hiçbirşeyini istemiyorum dedim sonra tabi şikayet etmeye başladı beni de dedim yaaa aileni önde tutarsın ya da beni dedim nişanı atma numarası bile yaptım yani düşün artık :)
Ana kuzusu anasının lafını dinler demekki kv den kızın ailesine gidin gönül alın oturun yemek yiyin falan demiyoAnnesine çok iyiyim zaten ama görmüyor hep eksiksin deyip daha fazlasını isteyip benimle kavga ediyor bu beni ondan da annesinden de daha fazla soğutuyor
İyi numara :) ben ne yapsam acepAmin teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
Severek
Severek bu daha acı veriyor
Ne bileyim konu kız kardeşi olunca normal de ben olunca anormalAna kuzusu anasının lafını dinler demekki kv den kızın ailesine gidin gönül alın oturun yemek yiyin falan demiyo
Bence çocukta olmadan ayrıl bu adam ömür boyu çekilmez ne demek uzaklaşmak kendi kardeşi niye geliyormuş onada desin ozaman
Kültürden kültüre yaşanmışlıklardan filan kaynaklanıyor böyle düşünceler canım allah yaşatmasın ama yaşamak lazım anlamak içinEşinizi sevdiğinizin yarısı kadar kendinizi sevseniz bunlar gelmez başınıza. Ben gerçekten anlam veremiyorum burada yazılan çoğu konuya.
Haklısın düşünmem gerekBabam hastaymis de git uzun bi süre de dönme. Bit düşsün bi taraflarina. Bosanmicaksan bunug yap. Yoksa cok aglarsin. Agzinla kus tutsan yaranamazsin o adama. Iyi olmayi bırak bence. Seni ailenden koparip kendine kole yapmaya calisio. Sen de evlilik kolay kurulmuyor diye avunadur belin sakatlansa onlar sana bakar mi saniosun? Kendini düşün
evden gidip bi gözünü korkutmadigin sürece aciz gozukursun kocan seni takmiyor alalen de belli.. yada evleri ayır dicem annemi bırakmam demiş zaten evlenmeden önce halledcektin onu evlenmissın artık geçti Bolu pazarida . . yada o şekilde katlancaksin ikisinide mutlu etme cabasiyla yasayarak inş değerini anlarlar cnm.Hakkımı savunuyorum zaten o yüzden sürekli kavga ediyoruz ya
Sorma bende kendimi öyle görüyorum zatenNet hizmetci. Az once bir konuda gordum :) Gunluk temizlik 120 tl'ymis. Perdeler ve ekstralar haric. Bir tane masum hanim bul boyle eve koy daha hesapli. Kum torbasi gibi stres de atilabiliyor. Hatta cocuk da dogurabiliyor. Ve tamamen bedava. Karin tokluguna.
Offfff of inşallah biri de demiyor ki biz bu kızı mutlu edelimevden gidip bi gözünü korkutmadigin sürece aciz gozukursun kocan seni takmiyor alalen de belli.. yada evleri ayır dicem annemi bırakmam demiş zaten evlenmeden önce halledcektin onu evlenmissın artık geçti Bolu pazarida . . yada o şekilde katlancaksin ikisinide mutlu etme cabasiyla yasayarak inş değerini anlarlar cnm.
Canim neden bunu yapiyorsun kendine? Onunde daha uzun yillar var, sevgi ile saygiyla yasamak var. Cocuk olunca hic bir yere de gidemezsin. Sevdigin kisi tarafindan deger gormek cok guzel bir duygu. Her sikintiya birlikte gogus germek varken, seni magdur eden ustune ozguvenini baltalayan bu kaciklarla yasamak niye? Arada guzel gunler de yasatiyorlar mi sana?Hic
Sorma bende kendimi öyle görüyorum zaten
Nesini seviyorsan seni aşağılamasınıımı ailenden artık uzaklaşmak zorunda olmanımı yoksa senin hertürlü zor işlerle tek başına kalmanımı kızım seni o eve ancak bedava köle olman için getirmişler yesinler içsinler .....sen peşlerinden koşuştur kv hasta numarası bunumu seviyorsun seviyorum yazmışsında sevilecek hiçbirşeyi yok.Severek
Severek bu daha acı veriyor