- 11 Mart 2016
- 11.339
- 49.002
- 598
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
-
Çünkü ben annemi bırakmam dedi bende seviyordum bir şey olmaz kadın yanlız başına kalmasın dedim zaten bırakmam da demişti ne olacak dedim ama ben ne bileyim eşim böyle ana kuzusu olacak .Bak kuzum sen neden beraber oturmayı kabul ettin vs bunlara hiç girmeyecegimm bu aileden hiç bir halt olmaz sana. çocuk falan olmadan boşanmaya. Bak. Ailen anlayışlı insanlar gibi onların yanına dön
Severek evlendik diyorsun ama emin ol eşin seni sevmiyor
Annesine çok iyiyim zaten ama görmüyor hep eksiksin deyip daha fazlasını isteyip benimle kavga ediyor bu beni ondan da annesinden de daha fazla soğutuyorCanım ben sana diyim kocanda iyi olmak istiyorsan annesiyle aranı iyi tut dengele yoksa cok ağlarsınsen tatbiki haklıysın yatsın kalksın dua etsin sana ayrılık düşünmüyorsan çözüm arıyorsan dediğim gibi yap annesiyle cok iyi ol eşinşe zTen olursun baya anneci adam baksana
Hakkımı savunuyorum zaten o yüzden sürekli kavga ediyoruz yaaciz gozukme daha ezilirsin
Nasıl yaptınBence de bir iki hafta git bakalım aynı şeyleri yapabiliyor mu çok taviz vermişin canım yaaa valla ben resti çektim yaaa herro ya mereo dedim bak şimdi kocam benim sözümü dinliyor
canim ya konudan alakasiz ama fotograftaki sen misin? :)Bence de bir iki hafta git bakalım aynı şeyleri yapabiliyor mu çok taviz vermişin canım yaaa valla ben resti çektim yaaa herro ya mereo dedim bak şimdi kocam benim sözümü dinliyor
Bana da öyle geliyorEşin seni sevmiyor.Net.
Bak belki bile demedim.Sevdiğini söylüyor çünkü evde seni hizmetçi olarak tutmak istiyor.Çocuk falan olmadan lütfen aklını başına al ve evden git. O küfrü duyup da hala evde ağlaya ağlaya oturma. Oturursan gerisi de gelir şiddet de görürsün.
Yine söylüyorum eşin seni sevmiyor.Aç gözünü..
Evet benim :)canim ya konudan alakasiz ama fotograftaki sen misin? :)
Net hizmetci. Az once bir konuda gordum :) Gunluk temizlik 120 tl'ymis. Perdeler ve ekstralar haric. Bir tane masum hanim bul boyle eve koy daha hesapli. Kum torbasi gibi stres de atilabiliyor. Hatta cocuk da dogurabiliyor. Ve tamamen bedava. Karin tokluguna.Eşin seni sevmiyor.Net.
Bak belki bile demedim.Sevdiğini söylüyor çünkü evde seni hizmetçi olarak tutmak istiyor.Çocuk falan olmadan lütfen aklını başına al ve evden git. O küfrü duyup da hala evde ağlaya ağlaya oturma. Oturursan gerisi de gelir şiddet de görürsün.
Yine söylüyorum eşin seni sevmiyor.Aç gözünü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?