Ağlıyorum kafam karman çorman eşim neden böyle

Canım ben sana diyim kocanda iyi olmak istiyorsan annesiyle aranı iyi tut dengele yoksa cok ağlarsın sen tatbiki haklıysın yatsın kalksın dua etsin sana ayrılık düşünmüyorsan çözüm arıyorsan dediğim gibi yap annesiyle cok iyi ol eşinşe zTen olursun baya anneci adam baksana

Çünkü ben annemi bırakmam dedi bende seviyordum bir şey olmaz kadın yanlız başına kalmasın dedim zaten bırakmam da demişti ne olacak dedim ama ben ne bileyim eşim böyle ana kuzusu olacak .

Siz yazmışsınız da kendi eşimi gördüm bir an . Evliligimizin en başından beri kusursuz anası ve bi türlü memnun edemediğim bir koca taviz verdikçe fazlası isteniyor be yazıkxki . Tavrını en baştan koy gerekirse ayrıl . beceremem diyosanda düzelmiyo lar canım hiç umutlanma

Tövbeler tövbesi ne biçim sözler etmiş öyle.En başında haberin var mıydı kv ile oturacağından?Varsa keşke evlenmeden taviz vermeseydin.Aynı evde kaldıkça böyle çok problem çıkar.Eşin de pek akıllanacak bir Ada'ma benzemiyor gibi.Annesine karşı zaafı var.
Çocuğu ertele bence de.Çalışmıyorsan işe gir sesi kesilir.

Bence de bir iki hafta git bakalım aynı şeyleri yapabiliyor mu çok taviz vermişin canım yaaa valla ben resti çektim yaaa herro ya mereo dedim bak şimdi kocam benim sözümü dinliyor

Annesine çok iyiyim zaten ama görmüyor hep eksiksin deyip daha fazlasını isteyip benimle kavga ediyor bu beni ondan da annesinden de daha fazla soğutuyor

Canım ben sana diyim kocanda iyi olmak istiyorsan annesiyle aranı iyi tut dengele yoksa cok ağlarsın sen tatbiki haklıysın yatsın kalksın dua etsin sana ayrılık düşünmüyorsan çözüm arıyorsan dediğim gibi yap annesiyle cok iyi ol eşinşe zTen olursun baya anneci adam baksana Allah sana yardım etsin canım kafanı dağıtım bişeylerde onlara cok kafa yorma katlanmaya çalış anlamaya sevmeye çalış ...ayrıca kocan gelmezse gelmesin hiç tenezzül etme sen bin git anneni babanı görmeye taviz verme gelirsen gel gelmezsen gidiyorum de.

Canım ben sana diyim kocanda iyi olmak istiyorsan annesiyle aranı iyi tut dengele yoksa cok ağlarsın sen tatbiki haklıysın yatsın kalksın dua etsin sana ayrılık düşünmüyorsan çözüm arıyorsan dediğim gibi yap annesiyle cok iyi ol eşinşe zTen olursun baya anneci adam baksana Allah sana yardım etsin canım kafanı dağıtım bişeylerde onlara cok kafa yorma katlanmaya çalış anlamaya sevmeye çalış ...ayrıca kocan gelmezse gelmesin hiç tenezzül etme sen bin git anneni babanı görmeye taviz verme gelirsen gel gelmezsen gidiyorum de.

Eşin seni sevmiyor.Net.
Bak belki bile demedim.Sevdiğini söylüyor çünkü evde seni hizmetçi olarak tutmak istiyor.Çocuk falan olmadan lütfen aklını başına al ve evden git. O küfrü duyup da hala evde ağlaya ağlaya oturma. Oturursan gerisi de gelir şiddet de görürsün.
Yine söylüyorum eşin seni sevmiyor.Aç gözünü..

Bana da öyle geliyor

Net hizmetci. Az once bir konuda gordum :) Gunluk temizlik 120 tl'ymis. Perdeler ve ekstralar haric. Bir tane masum hanim bul boyle eve koy daha hesapli. Kum torbasi gibi stres de atilabiliyor. Hatta cocuk da dogurabiliyor. Ve tamamen bedava. Karin tokluguna.

Canım bunlar benim çalışmama çok taktı neymiş evimize 10 milyar giriyormuş da yardım edemezlermiş olay nişandan beri çıktı yani neyse dedim sustum onların parasına kalmadım yaaa dedim içimden sonra baktım hep maddi şeylerden geliyorlar kv bi laf söyledim sen dedim dul kadın mı alıyorsun ki böyle davranıyorsun hiçbirşeyini istemiyorum dedim sonra tabi şikayet etmeye başladı beni de dedim yaaa aileni önde tutarsın ya da beni dedim nişanı atma numarası bile yaptım yani düşün artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…