- Konu Sahibi Mimozaacicegi
Sevmişsin de, flört ederken görmedinizmi bu kabalığını. Heralde evlenmeden önce gözünüzün önüne bir perde inmiş, görememişsiniz. Mutlaka bir açık vermiştir bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hiç oyalaanmadan kavga etmeden ,geri dönmemek üzere gidin, yoksa bu olaylar artarak devam eder, kendinizi mutsuz bir evliliğe hapsetmeyinMerhaba hanımlar ağlıyorum kafam karman çorman çok büyük bir çıkmazın içerisindeyim ben kv ile birlik yaşıyorum kv nin kocası yok eşim de tek oğlan o yüzden birlikteyiz . Neyse konu şu ki eşim annesine kız kardeşlerine hep çok iyi çok merhametli bana zerresi yok bir yere gidelim evde bunaldım diyorum götürmüyor annemlere gidelim birlikte biraz oturalım diyorum annem yanlız kalır diyor evlenmeden önce saat 12 lere kadar dışarıda olan adam annesini düşünmeyen adam evlendikten sonra ana kuzusu oldu ben bıktım artık bu durumdan kendi kız kardeşi de kv ile birlikte yaşıyor ama o her zamn kocasıyla gelir otururlar onu örnek veriyorum sürekli bak kardeşin de geliyor sizin ne kadar hoşunuza gidiyor diye ama işte kendi kız kardeşi olunca yok demez üstelik bana kardeşimi kıskanıyorsun diyor kardeşim kocasına kadınlık yapıyor kocası o yüzden bize öyle diyor ben de diyorum ki sen onun kocası gibi ol ben sana kadınlığın alasını yaparım benim istediğim her davranışa senin kardeşin sahip ki ben onu örnek veriyorum eğer bu davranışlar yanlışsa ve kız kardeşin yapıyorsa ki ben o yüzden onu ve eşini örnek veriyorum o zaman kız kardeşin nasıl kadınlık yapıyor aynı şeyleri istiyorum kız kardeşin olunca kadınlık yapıyor diyorsun ben olunca yanlış şeyler istiyorsun diyorsun . özeniyorum artık ama allah var kiskanmiyorum aksine kız kardeşini çok da severim ben kendim annemlere gideyim beni almaya gelsin hiç oturmak istemez neymiş annesi yanlızmış annem yemek yapar ben onlardayken eşine soyle gelsin yemeğe yemek yeyin öyle gidin der yine aynı cevap annem evde yanlız. Geçenlerde öğretmenler günüydü benim babam da öğretmen ben babama aşırı değer veriyorum ve seviyorum akşam eşim geldi hadi babamlara gidelim öğretmenler günü dedim yine aynı cevap geldi gidemedim saatlerce ağladım . Ezim beni istediginde bizimkiler pek oralı olmadı kv ile birlikte yapamazsın diye bende konuştum onlarla işte kadın tek başını bi maaşı geliri de yok bana bir zararı da olmaz yaşlıya bakmak sevaptır diye ki eşim de o zamanlar çok ılımlı biriydi bende bir sorun çıkmaz diye düşünerek bizimkileri ikna ettim ama nerden bileyim böyle olacağını. Başka konular da var kv evde sadece yemek yapar oda ben yardım ederim her şeyi önüne getiririm oraları çok çok dağıtır dönerim ardından mutfağı temizlerim yağ olur her yer aynı şekilde bulaşık anlayacağınız mutfak savaş alanına döner ben hep yaparım bıktım artık arkasını toplamaktan ama ona hiç bir şey demen gülerim filan eşim ise hep bana sen eksiksin der hemen bir şey olsa kalk yap der ben yapmasam annesi yapacak ya bana sürekli eksiksin der bende ben yapıyorum ama yaptığım gibi temiz kalmıyor diyorum . Evleneli 4 ay etmedi benim belim sürekli ağırmaya başladı Dr gittim bel fıtığı dedi sonra baktım kv min de beli ağırıyor öyle söylemeye başladı ben söylemeyene kadar hiç belim ağırıyor demezdi. Kv sürekli hasta yani hep hastayım oram buram ağırıyor demeye başladı Mesela kv de bel fıtığı var diye yere bir şey düşerse kaldırıp almaz hep arkasını toparlarım ben olmasam kim yapacak bilmiyorum yada ben yokken kim yapıyordu 1 hafta önce büyük temizliğe başladım mutfak dolapları yağdan geçilmiyordu eve ilk gelin geldiğim gece her yer pislik içerisindeydi mutfak boylu boyunca bulaşık neymiş evde bir ton misafir varmış ondan öyle olmuş benim bildiğim gelin gelmeden önce ev güzelce temizlenir o evin kirliliği gitsin diye başladım o mutfaktan 4 günde çıktım bu arada kv de fizik tedaviye yatmıştı eşime sürekli şunu diyormuş neden bensiz başladı temizliğe birlikte yapsaydık filan hafta sonu oldu geldi bende artık mutfağın tabaklarını yerleştiriyorum anne dedim şu tabağı bana ver bana diyor ki eğilemem belim ağırır çok zoruma gitti ben onların önceki pisliklerini temizledim o kadar o bi eğilip tabak vermedi neyse hafta içi oldu kv yine fiziğe gitti eşim de bana sürekli annem de birlikte yapsaydık keşke diyor dedi dayanamadım anlattım bana annenin söyledikleri hiç inandırıcı gelmiyor dedim eğer öyle olsaydı gelince yardım ederdi dedim bende de bel fıtığı var belim kopuyor yine de yapıyorum dedim eşim sinirlendi kızdı bana yapma istemiyorum dedi halbuki ben yapmayacam neden tek başıma yapıyorum neden annen yardım etmedi gibi bir şey demedim sadece düşüncelerimi soyledim. Bugün de yemek yapmışım kv fizikte ya ben yaptım açtım ablama sordum tarifini aldım tam yemekteyiz kv aradı eşim konuştu bende konuştum ne yemek yaptın dedi söyledim sen biliyor muydun dedi yok anne dedim ablamdan tarifini aldım konuştuk biraz kapattık eşim bana diyor ki ablamdan tarifi alacağına annemi arayıp sorsaydın kızdım bende bunda ne var dedim bana diyor ki sen bu evde annemle yaşıyorsun ona danış ona sor . Ya bana ablam daha yakın ilk aklıma gelen ablamda ve ablamı arayıp yemeğin tarifini aldım bunda ne var . Eşim Bana diyor ki sen bizim aileye geldin sen ailenden uzaklaşıp bizim aileye yakın olacaksın beni ailene yakın etmeye çalışma. Ben sanki ne yapmışım ya öyle deyince bende dedim ki ben ailemden olmam ailemi bana secenek haline getirme gerekirse ailemi seçerim dedim beni ailemden uzak tutmaya çalışma dedim o zaman git onların yanına dedi giderim dedim oda bana sıttır ol git dedi bu kelimeyi bir kaç defa daha kullanmıştı yemek yemedim kalktım burnumdan geldi o yemek ağlamaktan helak oldum sizce ben haksız mıyım ne yapmalıyım
yaşın mı çok küçük canım ya ? böyle bir evlilik olmaz ki kolay gelsin aileni dinlesen iyi olurdu .Merhaba hanımlar ağlıyorum kafam karman çorman çok büyük bir çıkmazın içerisindeyim ben kv ile birlik yaşıyorum kv nin kocası yok eşim de tek oğlan o yüzden birlikteyiz . Neyse konu şu ki eşim annesine kız kardeşlerine hep çok iyi çok merhametli bana zerresi yok bir yere gidelim evde bunaldım diyorum götürmüyor annemlere gidelim birlikte biraz oturalım diyorum annem yanlız kalır diyor evlenmeden önce saat 12 lere kadar dışarıda olan adam annesini düşünmeyen adam evlendikten sonra ana kuzusu oldu ben bıktım artık bu durumdan kendi kız kardeşi de kv ile birlikte yaşıyor ama o her zamn kocasıyla gelir otururlar onu örnek veriyorum sürekli bak kardeşin de geliyor sizin ne kadar hoşunuza gidiyor diye ama işte kendi kız kardeşi olunca yok demez üstelik bana kardeşimi kıskanıyorsun diyor kardeşim kocasına kadınlık yapıyor kocası o yüzden bize öyle diyor ben de diyorum ki sen onun kocası gibi ol ben sana kadınlığın alasını yaparım benim istediğim her davranışa senin kardeşin sahip ki ben onu örnek veriyorum eğer bu davranışlar yanlışsa ve kız kardeşin yapıyorsa ki ben o yüzden onu ve eşini örnek veriyorum o zaman kız kardeşin nasıl kadınlık yapıyor aynı şeyleri istiyorum kız kardeşin olunca kadınlık yapıyor diyorsun ben olunca yanlış şeyler istiyorsun diyorsun . özeniyorum artık ama allah var kiskanmiyorum aksine kız kardeşini çok da severim ben kendim annemlere gideyim beni almaya gelsin hiç oturmak istemez neymiş annesi yanlızmış annem yemek yapar ben onlardayken eşine soyle gelsin yemeğe yemek yeyin öyle gidin der yine aynı cevap annem evde yanlız. Geçenlerde öğretmenler günüydü benim babam da öğretmen ben babama aşırı değer veriyorum ve seviyorum akşam eşim geldi hadi babamlara gidelim öğretmenler günü dedim yine aynı cevap geldi gidemedim saatlerce ağladım . Ezim beni istediginde bizimkiler pek oralı olmadı kv ile birlikte yapamazsın diye bende konuştum onlarla işte kadın tek başını bi maaşı geliri de yok bana bir zararı da olmaz yaşlıya bakmak sevaptır diye ki eşim de o zamanlar çok ılımlı biriydi bende bir sorun çıkmaz diye düşünerek bizimkileri ikna ettim ama nerden bileyim böyle olacağını. Başka konular da var kv evde sadece yemek yapar oda ben yardım ederim her şeyi önüne getiririm oraları çok çok dağıtır dönerim ardından mutfağı temizlerim yağ olur her yer aynı şekilde bulaşık anlayacağınız mutfak savaş alanına döner ben hep yaparım bıktım artık arkasını toplamaktan ama ona hiç bir şey demen gülerim filan eşim ise hep bana sen eksiksin der hemen bir şey olsa kalk yap der ben yapmasam annesi yapacak ya bana sürekli eksiksin der bende ben yapıyorum ama yaptığım gibi temiz kalmıyor diyorum . Evleneli 4 ay etmedi benim belim sürekli ağırmaya başladı Dr gittim bel fıtığı dedi sonra baktım kv min de beli ağırıyor öyle söylemeye başladı ben söylemeyene kadar hiç belim ağırıyor demezdi. Kv sürekli hasta yani hep hastayım oram buram ağırıyor demeye başladı Mesela kv de bel fıtığı var diye yere bir şey düşerse kaldırıp almaz hep arkasını toparlarım ben olmasam kim yapacak bilmiyorum yada ben yokken kim yapıyordu 1 hafta önce büyük temizliğe başladım mutfak dolapları yağdan geçilmiyordu eve ilk gelin geldiğim gece her yer pislik içerisindeydi mutfak boylu boyunca bulaşık neymiş evde bir ton misafir varmış ondan öyle olmuş benim bildiğim gelin gelmeden önce ev güzelce temizlenir o evin kirliliği gitsin diye başladım o mutfaktan 4 günde çıktım bu arada kv de fizik tedaviye yatmıştı eşime sürekli şunu diyormuş neden bensiz başladı temizliğe birlikte yapsaydık filan hafta sonu oldu geldi bende artık mutfağın tabaklarını yerleştiriyorum anne dedim şu tabağı bana ver bana diyor ki eğilemem belim ağırır çok zoruma gitti ben onların önceki pisliklerini temizledim o kadar o bi eğilip tabak vermedi neyse hafta içi oldu kv yine fiziğe gitti eşim de bana sürekli annem de birlikte yapsaydık keşke diyor dedi dayanamadım anlattım bana annenin söyledikleri hiç inandırıcı gelmiyor dedim eğer öyle olsaydı gelince yardım ederdi dedim bende de bel fıtığı var belim kopuyor yine de yapıyorum dedim eşim sinirlendi kızdı bana yapma istemiyorum dedi halbuki ben yapmayacam neden tek başıma yapıyorum neden annen yardım etmedi gibi bir şey demedim sadece düşüncelerimi soyledim. Bugün de yemek yapmışım kv fizikte ya ben yaptım açtım ablama sordum tarifini aldım tam yemekteyiz kv aradı eşim konuştu bende konuştum ne yemek yaptın dedi söyledim sen biliyor muydun dedi yok anne dedim ablamdan tarifini aldım konuştuk biraz kapattık eşim bana diyor ki ablamdan tarifi alacağına annemi arayıp sorsaydın kızdım bende bunda ne var dedim bana diyor ki sen bu evde annemle yaşıyorsun ona danış ona sor . Ya bana ablam daha yakın ilk aklıma gelen ablamda ve ablamı arayıp yemeğin tarifini aldım bunda ne var . Eşim Bana diyor ki sen bizim aileye geldin sen ailenden uzaklaşıp bizim aileye yakın olacaksın beni ailene yakın etmeye çalışma. Ben sanki ne yapmışım ya öyle deyince bende dedim ki ben ailemden olmam ailemi bana secenek haline getirme gerekirse ailemi seçerim dedim beni ailemden uzak tutmaya çalışma dedim o zaman git onların yanına dedi giderim dedim oda bana sıttır ol git dedi bu kelimeyi bir kaç defa daha kullanmıştı yemek yemedim kalktım burnumdan geldi o yemek ağlamaktan helak oldum sizce ben haksız mıyım ne yapmalıyım
Benim aklim da ilk cinsellik geldi ama abisi kiz kardesi hakkinda boyle konusabilir mi?şu kiz kardeşinin yapıp senin yapamadigin kadınlığı merak ettim kadınlık yapmak nedir bilen arkadaşlar açıklasın lütfen cinsellikle falan ilgili de kullanılır bu tabir bi abi bu konulara girer mi
bence kocası sırf ailesine saygıda kusur etmesin diye, kızcağızı her konuda aşağılıyor ki özgüveni kaybolsun, bunlara kölelik yapsın.şu kiz kardeşinin yapıp senin yapamadigin kadınlığı merak ettim kadınlık yapmak nedir bilen arkadaşlar açıklasın lütfen cinsellikle falan ilgili de kullanılır bu tabir bi abi bu konulara girer mi
Çok acayip konusabiliyor demekki.konu sahibine üzüldüm hem kaynana kahri çekiyor hem koca o da yetmezmiş gibi annesine gidemiyor allah yardım etsinBenim aklim da ilk cinsellik geldi ama abisi kiz kardesi hakkinda boyle konusabilir mi?
Hoş, adam tam bir ayi her seyi soyleyip yapabilecek potansiyeli var.
İnsanların kalbi ne kadar geniş en cok da buna hayret ediyorum. Çöplük gibi bir kalp herhalde bu adami bile sevebildigine göre.
Kocası tam bi eski kafalı kadını aldı ya o arrik inlara ait anasini babasini unutacak gitmeyecek bu manyaklarla hayat tüketecekbence kocası sırf ailesine saygıda kusur etmesin diye, kızcağızı her konuda aşağılıyor ki özgüveni kaybolsun, bunlara kölelik yapsın.
aslında söylediklerinin bir dayanağı yok. ezmek için ağzına geleni söylüyor kocası olacak odun.
maalesefKocası tam bi eski kafalı kadını aldı ya o arrik inlara ait anasini babasini unutacak gitmeyecek bu manyaklarla hayat tüketecek
Konuşmuyoruz konuşmak istemiyorumSon durum nedir sıttır git demişti . .. ?
Yok o huy olarak kullandı sözünü dinliyormuş filan gibisindenşu kiz kardeşinin yapıp senin yapamadigin kadınlığı merak ettim kadınlık yapmak nedir bilen arkadaşlar açıklasın lütfen cinsellikle falan ilgili de kullanılır bu tabir bi abi bu konulara girer mi