Ağlıyorum kafam karman çorman eşim neden böyle

Sevmişsin de, flört ederken görmedinizmi bu kabalığını. Heralde evlenmeden önce gözünüzün önüne bir perde inmiş, görememişsiniz. Mutlaka bir açık vermiştir bence.

Canim senin kocana bayağı bayağı sinir oldum. Senin yerinde olsam ilk önce çocuk yapmayı düşünmezdim. Sonra bir şeyleri konuşarak düzeltmeye çalışırdım baktım olmuyor ayrılırdim. Bu şekilde bebeğin olsa onu nasıl böyle bir ortamda yetistirebileceksin ki

Bence hiç oyalaanmadan kavga etmeden ,geri dönmemek üzere gidin, yoksa bu olaylar artarak devam eder, kendinizi mutsuz bir evliliğe hapsetmeyin

yaşın mı çok küçük canım ya ? böyle bir evlilik olmaz ki kolay gelsin aileni dinlesen iyi olurdu .

şu kiz kardeşinin yapıp senin yapamadigin kadınlığı merak ettim kadınlık yapmak nedir bilen arkadaşlar açıklasın lütfen cinsellikle falan ilgili de kullanılır bu tabir bi abi bu konulara girer mi

Reactions: anu
şu kiz kardeşinin yapıp senin yapamadigin kadınlığı merak ettim kadınlık yapmak nedir bilen arkadaşlar açıklasın lütfen cinsellikle falan ilgili de kullanılır bu tabir bi abi bu konulara girer mi
Benim aklim da ilk cinsellik geldi ama abisi kiz kardesi hakkinda boyle konusabilir mi?
Hoş, adam tam bir ayi her seyi soyleyip yapabilecek potansiyeli var.
İnsanların kalbi ne kadar geniş en cok da buna hayret ediyorum. Çöplük gibi bir kalp herhalde bu adami bile sevebildigine göre.

bence kocası sırf ailesine saygıda kusur etmesin diye, kızcağızı her konuda aşağılıyor ki özgüveni kaybolsun, bunlara kölelik yapsın.
aslında söylediklerinin bir dayanağı yok. ezmek için ağzına geleni söylüyor kocası olacak odun.

Çok acayip konusabiliyor demekki.konu sahibine üzüldüm hem kaynana kahri çekiyor hem koca o da yetmezmiş gibi annesine gidemiyor allah yardım etsin

Kocası tam bi eski kafalı kadını aldı ya o arrik inlara ait anasini babasini unutacak gitmeyecek bu manyaklarla hayat tüketecek

Kim ne yaşatıyorsa Allah ona 2 katını da değil aynısını yaşatsın...Burdan düğünü olmayanlara sesleniyorum en iyisi de olsa kv ile birlikte oturmayın...Başta kabul edince sonrasında birşey demeye hakkınız olmuyor...Kendi anneme de derim hep anne şimdi cok şükür babam sağ ama olur da once babama birşey olursa kardeşimi evlendirdiğinde onları zor durumda bırakma diye...Annem de herkes yerinde sağ olsun kizim ben 1 gelin alacam 2 gelin vermiş olacam insan once kendini bilmeli der..Tatlı gelsin tatlı gitsin herkes....Keşkeee derken geç oluyor arkadaşım ama başta KV ile oturma düşüncesi çok yanlış...Bana göre Kv ile oturmak demek karı-koca hayatının olmayışıdır...Onun hareketleri sana seninkiler ona batar kocana şikayet etsen duyacağın sözler belli...Şikayet etmesen içine atıp dert sahibisin...Kendi annenle olacak gibi sanıyorsun ama olmuyor işte, kendi annenin bir hatasını yuzune soylesen o kadar olay olmuyor kv ye birşey desen batıyor...Allah yardimcin olsun...

Eşin tam bir geri kafalı bu arada....Sizin ilerde bir kızınız olsa demek ki sizden vazgeçmesi lazım eşinin düşüncesine göre...Kız kardeşi rahatça gelip gidiyormuş o zaman ona biraz öğüt versin bak bizden vazgeçmelisin evinde otur senin ailen kocan ve kocanın ailesi diye...Ama nerdee böyleleri hep 4 ayak üstüne düşerler...Bu düşüncedekilerin gelin ve damatlari olunca karşı taraf (gelin-damat) bizim pokumuzu yesin biz hep bizde kalalım düşüncesindeler....Ogretmenler gününü birak daha senin bayram günlerini de burnundan getirecekler...

Ana baba lafı dinleyeceksin. Ilerisini görüyorlar işte biz kadınlarda yok ya biz birbirimizi çok seviyoruz falanlar filanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…