Ağlayarak yazdığım satırlar...

Hayatım boyunca babam tarafından çok ezildim yani annemle babamın evliliği de bu şekildeydi babam ezen annem hep alttan alan taraftı ezilmeye alışmışız bi de onlar ezdi tabi. Tecrübe ettim hem de nasıl ama ağır tecrübe oldu

Aay mesajınız beni çok rahatlattı teşekkür ediyorum gec mi oldu evde mi kaldım gibi düşünceler hep aklımda vardı.
Yaş 25 yazmışsın. Öyleyse ne evde kalması benim o yaşta evlenmek aklımın ucundan bile geçmiyordu. Eşimle 27de tanıştım. 28de evlendim. Ki evliliğe ikna edilen ben oldum hala erken olduğunu düşünüyordum.
İlk hedefin güzel bir şehre atanmak olsun.
Biraz hayatını yaşa aşk ve evlilik illa ki bir yerde seni bulur.
O eski bozuntusu da sen gibi ilgilisini, sevenini, fedakarını bulamayacağından bumerang gibi dönecek gelecek ama biraz aklın varsa gördüğün yerde kaç yine diyorum verilmiş sadakan varmış, evlenmeden böyle insanlardan kurtulmuşsun. Üzülme demeyeceğim üzül dibine kadar üzül çabuk unutmana yardımcı olur. İlk güzel anılar aklına gelir, sonra yaptığı kötü şeyler aklına gelir böyle böyle soğur gider için.

Neden bu kadar alçalttın kendini ki? Bu insan oğluna taptığımız Allah yaranamıyor sen mi yaranacaksın.

Bi kadına yakışan en güzel süs ağırlık ve ciddiyettir. Herkesin bi görevi şanı şerefi var. Sen sevdiğin için fedakarlık yaptığını düşünürsün onlar sa mükemmeliyet duygusuna kapılır yapmakla zorunda olduğun düşünülür, gün gelir

"yapmasaydın hadi işine geliyosaaaaaaaaa" derler Bu yaratıklar böyleler.

Ne kadar yüzverirsen okadar şımarıklık ve küstahlık görürsün. Burda bizler sana ne desek boş baksana hala üzülüyomuşsun böyle mikimmil insanlar için.

Bacim sen ne yaptin kendine boyle Allah askina?
Keske biraz kendi degerinin farkinda olsaydin da sana bunlari yasatamasalardi.
Giden 4 yil olsun bosver bir omur de gidebilirdi.

Benim halimi en iyi siz anlarsınız zaten anlamışsınızda nedir bizim bu Anteplilerden çektiğimiz

Kendine değer vermemişsin ki başkası sana değer versin. Bu aşk değil, sen bildiğin kölelik yapmışsın ona. İki sevgili olmamışsınız, o senin efendin olmuş. İyi ki de bitmiş, karşı tarafın senin için hiçbir fedakarlık yapmasına izin vermemişsin. İlişkiyi tek başına sırtlamaya çalışmışsın, ama ilişki iki kişiyle olur tek başına değil. Yaşadığın da aşk değilmiş. Karşı taraf zaafından yararlanmış, sen de buna izin vermişsin. Muhakkak çıkardığın dersler olmuştur, umarım sonraki ilişkilerinde bu hataları tekrarlamazsın. Özsaygı ve özgüven problemin var diye düşünüyorum bu da haliyle aşk algını da etkilemiş, bunun için terapi almanı da tavsiye ederim.

Evet haklısınız da ne bileyim ya çok seviyordum canımı istese verirdim kimseden ilgide pek görmedim o da ilgilenince işler böyle oldu yine çok şükür kendimi kurtarabildim Allah kimseyi böböy insanlarka imtihan etmesin

Şiirler güller deyince ben erkek sandım sizi niyeyse..

Vallahi evlenmediğinize çok sevindim.
Şimdi üzülün üzülecekseniz.
Geçmişe dönüp 4 yılın ziyan olması,geleceğinizin berbat olmasından evladır.

Çok fazla iyi olmuşsunuz.Sizi istemeyene tırnağınızı göstermeyin,ne diye altlarına serildiniz.

Şimdi toparlanın karışın hayata.
Sizi atansanız da atanmasanız da el üstünde tutacak insan mı yok?
Çok şanslısınız hâlâ şansınız var,o adamın kölesi olmadınız.
Ne mutlu.

Bundan sonrasına mutluluklar dilerim...

Evet acı oldu ama ders çıkardım evlenmeyi düşünmüyorum mesela atanıcam tabiri caizse ailemle yiyip içip gezicem

Benim halimi en iyi siz anlarsınız zaten anlamışsınızda nedir bizim bu Anteplilerden çektiğimiz

yani genele çok yayamam elbet ama sizin kaynana tam bir yerli Antepli çıkmış. kaldı ki boşa zaman emek harcadığın şahıs da kişiliksizmiş. en güzeli önüne bakmak mesleğini eline almak. bir de gereğinden fazla verme. bak burda vardı kız 3500 e gelinliğe bütçe ayırdı diye adama kan kusturuyordu hıh öyle ol.

Aminnn ama bu olaydan sonra evlenmeyi artık düşünmüyorum Rabbim sizin de yardımcınız olsun imtihan insan kulla sınanıyor

Gelinlik yine yakışır dahada güzel olursun ama sana damat yakışmamış. Yat klak dua et öyle bir aile ve insanla evlilik mi geçer Allahaşkına

Cevabınız için teşekkür ederim kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum özgüvenimi nasıl kazanıcam peki yani terapi derken psikologa mı danışmam gerekiyor

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Bundan sonra sadece kendim ve ailemin mutluluğu diyeyim o zaman :)

Hayatımda ilk defa aşık olmuştum ilk defa bir erkek bana ilgi göstermişti daha 22 yaşındaydım o zamanlar ne tecrübem olabilirki

Benim ilk sevgilim 16 yaşımdayken olmustu ve çok fazla sevmiştim ama senin şu yaptiklarini ben 16 yaşın deli kafasiyla bile yapmadim. Bazi şeyler için tecrube gerekmez. Sevgi, aşk güzel ve emek verilmesi gereken şeyler evet ama azcik sağlam karakterli olmak lazım. 20-22 yaslarinda dünyaya yeni düşmüş gibi davraniyorsunuz.

Iki ilgi gordun diye kul köle olmanin alemi yok, herseye " he " diyen, kendine saygisiz birine kimse değer vermez ve saygi duymaz. Şu hallerini okurken benim gözümde bile zavalli kaldin. Kimbilir karsi taraf ne dusundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…