Ağlayarak yazdığım satırlar...

Haklısınız mesajınız için teşekkürler
Bende senin gibiydim yaşadığım için biliyorum,o kadar anlayışlı davrandımki ne dedilerse ramam dedim,üstüne hiçbirşey almadım,ayaklarıma kara sular inerdi eşyanın gelinliğin en ucuzunu bulayım diye daha anlatamadığım çok şey var,ne oldu biliyormusun bunların hiçbiri söz bile edilmedi,kendilerinin aldığı bir çatal kaşık döndü dolaştı önüme geldi,şuan birkaç aylık evliyim ve boşanıyorum,o yüzden çok şanslısın döndün evlenmedin
Allaha şükret

İnsan duracağı yeri kendi belirliyor biraz da başınüstü mü yoksa ayaklar altı mı şeklinde. Siz o kadar kendinizden vermişsiniz ki böyle davrananların kıymetli olduğunu hiç görmedim ne yazık ki. Ama şanslısınız evlenmemişsiniz umarım bundan sonra kendi değerinizi bilip ona göre hareket edersiniz. Gelinliğinizi de size değer veren biri için giyersiniz. Üzülmeyin bi ömürlük kaybın yanında 4 sene hiçbir şey değil:KK200:

Karakterlerinizi bilemem ama bir kız için ilişkide bu kadar şey fazla değil mi?

Yani bilmem öylemi ki? ilk defa aşık olmuştum ondan olabilir bi de çok romantik insanlara fazla değer veren biriyimdir kardeşimin her doğum gününde başucuna şiir yazar yastığına koyarım sevgimi belli eden bir yapım var

Gercektende resmen beni alın demişim

Fazla takma. İyikide olmamış. Dua et vallah.
Sen farkında olmadan kendini paspas yapmışsın.

Daha cok gençsin. Karşına adam gibi bir adam çıkacak ve ozaman anlayacaksın sevmek ve sevilmek nasil bir his.

Hic üzülme. Bunlari çoğu kadin yaşıyor ve bazılarımız aşırı şanslı ve sonunda kurtuluyor. Sende şanslı olanlardansin

Neden bu kadar caba? Ne gerek vardı yani? Eğer benim çabamla bu ilişki yürüyecekse o iş devam etmesin zaten. Bi ilişki için iki tarafinda çabası lazim. nişanlı olacak kişi sizi ailesine fazlasiyla ezdirmis. Deger görmediğiniz yerde asla durmayin

Çalışırım size yük olmam falan ne çirkin muhabbetler onlar sizi ezdikçe ezmiş size maşallah ezildikçe ezilmişsiniz.herşeye evet diyip boyun bükmemeniz gerektiğini tecrübe etmişsinizdir inşallah.üzülmenize değmez belki 4 yıl kaybetmişsiniz ama ömrünüzün geri kalanını kurtarmışsınız buna odaklanın ve şükredin bence

Hani bir laf vardır "birine hakettiğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin yada kendini mahvedersin"diye ,sizinkide o hesap olmuş biraz.
Tamam sevmişsiniz değer vermişsiniz ama inanın gereğinden fazla veren taraf hep siz olmuşsunuz bu ilişkide,kendini naza ceken,bulunmaz hint kumaşı sanan da erkek arkadaşınız.
Bitmiş artık üzülmeyin hatta ailesi sizi istememiş ya bu sebeple iyi olmuş bile denebilir çünkü daha fazla sorun olarak dönerdi bunlar size.
Bundan sonraki iliskinizde daha geride duran ilgi bekleyen taraf siz olun. Bu denli kendinizi adamayın.
Umarım cok mutlu olursunuz.

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşaallah öyle yaparım akıllanırımane diyeyim olgunlaşmadım henüz sanırım

okurken bunu bir erkek mi yazıyor acaba dedim. ne çok fedakarlık yapmışsın.
nişanlın adam değilmiş boşver sen. bu devirde herkes paraya bakıyor. hani okuldan tanışmasan görücü usulü olsa anlarım çalışan biriyle evlenme isteğini ama şu durumda resmen parayı tercih etmiş.
kaldı ki ben de Antepli olmama rağmen yazıyorum Antep kaynanaları fena olur. hiç üzülme kurtulmuşsun.
onlar erken derken önce biz sömürelim sonra kalanıyla evlenir demek istemiş.

bir de bizim buralarda kapı kapı gezip öğretmen kız arıyorlar üstüne de soruyorlar sözleşmeli mi kadrolu mu diye :KK70: düşün durumun vehametini.

Daha evlenmeden yuzlerini gostermisler bence sanslisin. Ya evlendikten sonra gorseydin tum bu gercekleri. Hic pisman olma hayat bizim dusundugumuz kadar acimasiz degil. Yeter ki biz kendimizin degerini bilelim. Kpss calis atan ve onune bak gerisi bos. 4 yili da takma sonucta. Evlenip bir 10 yil daha kaybetmekten daha iyidir. Allah gonlune gore versin insallah.

Amin inşallah çok teşekkür ederim ben de öyle yapıyorum şu an Kpssye hazırlanıyorum eğitim hayatım boyunca çok başarılı bir insandım bu kişiyle tanışmasam çoktan atanmıştım ama kader boyutu var ne diyelim imtihan...

2 yıl sonraya atmışlar ya düğünü,
Sizin atanmanızı mı bekliyorlardı,
2 yıla atanmazsanız bitirecekler miydi?

Aman kurtulduğunuza şükredin.
Sevgi böyle bir şey değil

Evet onlar için memurluk çok önemliymiş bu benim kendi tespitim değil kendi ağızlarıyla atanmak bizim için çok önemli dediler

Bende senin gibiydim yaşadığım için biliyorum,o kadar anlayışlı davrandımki ne dedilerse ramam dedim,üstüne hiçbirşey almadım,ayaklarıma kara sular inerdi eşyanın gelinliğin en ucuzunu bulayım diye daha anlatamadığım çok şey var,ne oldu biliyormusun bunların hiçbiri söz bile edilmedi,kendilerinin aldığı bir çatal kaşık döndü dolaştı önüme geldi,şuan birkaç aylık evliyim ve boşanıyorum,o yüzden çok şanslısın döndün evlenmedin
Allaha şükret

Hayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz sizin adınıza da üzüldüm fedakarlığımızın kurbanı olduk inşaallah tez zamanda bu süreci atlatır yeni bir hayata merhaba dersiniz fedakarlığımızın karşılığını alacağımıza inanıyorum

Hayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz sizin adınıza da üzüldüm fedakarlığımızın kurbanı olduk inşaallah tez zamanda bu süreci atlatır yeni bir hayata merhaba dersiniz fedakarlığımızın karşılığını alacağımıza inanıyorum
İnşallah canım inşallah
Ben yaşadığım için sana söylüyorum boşver
Şükret hergün şükret
Evlenmediğin için

Inan korkarak okudum... şimdi evlendim yazacak diye.

Ya böyle bir adamı hadi kendine yakıştırdın, zavallı ailene damat, dünür diye bu insanları karıştıracaktın.

Yok size yük olmam, ona gerek yok bunsuz da olur...gece yarıları ilaç götürmeler, evlenmeden yemek yapmalar...kpss yi geçsen maaş kartını da verirdin sen. Bir yüz görümlük olarak araba teklif etmedeğin kalmış bu damat adayınaa.

Ya nasıl bir kafa yapısı insana kendini bu kadar değersiz hissettirir ki? Anladığım kadarıyla sizi sevgiyle de büyütmüş aileniz.

Yani kisura bakmayin ama disardan bakinca yamanmak icin cok ugrasmissiniz gibi gorunuyor. Kiz evi naz evi derler hic duymadiniz mi? Ayrica calisir yuk olmam ne demek? Calismasanizda evlendiginizde esinize zaten yuk olmamaniz lazim. Boyle sey mi olur. Azcik kendinizi degerli gorun ki karsinizdaki de oyle gorsun. Siz simdi gecmisi unutun. Gelecege bakin. Atanmaya calisin. Bir daha da bu hatalari yapmayin. Onemli olan ders cikarmaniz. Umarim yasadiklarinizdan bir ders cikarmissinizdir.

İnsan duracağı yeri kendi belirliyor biraz da başınüstü mü yoksa ayaklar altı mı şeklinde. Siz o kadar kendinizden vermişsiniz ki böyle davrananların kıymetli olduğunu hiç görmedim ne yazık ki. Ama şanslısınız evlenmemişsiniz umarım bundan sonra kendi değerinizi bilip ona göre hareket edersiniz. Gelinliğinizi de size değer veren biri için giyersiniz. Üzülmeyin bi ömürlük kaybın yanında 4 sene hiçbir şey değil:KK200:

Tabiki bir ömür gideceğine 4 yıl gitsin ama dediğiniz gibi kendimden o kadar çok şey verdimki bana bir şey kalmadı bi de insan yine de arada hüzünleniyor

he canim he antepte ev yok, dag tas ev, bari adam akilli bahane üretselerdi, belli ki bastan beri seni istememisler, antepli bi aile olacak herseyi geline yaptiracak, hayatimda böyle bisey görmedim, gelinligini hele kendin alman :KK43: seni istemeyen aile ile mutlu olamazsin( kendimden biliyorum) Allah karsina kendisi ve ailesi düzgün iyi insanlar cikarsin...

Neden bu kadar caba? Ne gerek vardı yani? Eğer benim çabamla bu ilişki yürüyecekse o iş devam etmesin zaten. Bi ilişki için iki tarafinda çabası lazim. nişanlı olacak kişi sizi ailesine fazlasiyla ezdirmis. Deger görmediğiniz yerde asla durmayin

Ne gerek vardı? Evet hiç de gerek yokmuş bilmiyorum o zamanlar basiretim bağlıydı herhalde. Ailevi problemlerim vardı bi de çevremdeki ilişkiler hep problemli erkeklerin geneli böyle sanıyordum

Hayatımda ilk defa aşık olmuştum ilk defa bir erkek bana ilgi göstermişti daha 22 yaşındaydım o zamanlar ne tecrübem olabilirki
lokma döktürüp dağıtın bence
kurtulduğunuza şükredin
bir iş olmuyorsa Rabbim daha hayırlısını vereceği içindir

Anlıyorum çok sevmişsiniz ama.. geçer.. geçecektir.

X