- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
-
- Konu Sahibi Fatmagul46
Bende senin gibiydim yaşadığım için biliyorum,o kadar anlayışlı davrandımki ne dedilerse ramam dedim,üstüne hiçbirşey almadım,ayaklarıma kara sular inerdi eşyanın gelinliğin en ucuzunu bulayım diye daha anlatamadığım çok şey var,ne oldu biliyormusun bunların hiçbiri söz bile edilmedi,kendilerinin aldığı bir çatal kaşık döndü dolaştı önüme geldi,şuan birkaç aylık evliyim ve boşanıyorum,o yüzden çok şanslısın döndün evlenmedinHaklısınız mesajınız için teşekkürler
Karakterlerinizi bilemem ama bir kız için ilişkide bu kadar şey fazla değil mi?
Gercektende resmen beni alın demişim
Hani bir laf vardır "birine hakettiğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin yada kendini mahvedersin"diye ,sizinkide o hesap olmuş biraz.
Tamam sevmişsiniz değer vermişsiniz ama inanın gereğinden fazla veren taraf hep siz olmuşsunuz bu ilişkide,kendini naza ceken,bulunmaz hint kumaşı sanan da erkek arkadaşınız.
Bitmiş artık üzülmeyin hatta ailesi sizi istememiş ya bu sebeple iyi olmuş bile denebilir çünkü daha fazla sorun olarak dönerdi bunlar size.
Bundan sonraki iliskinizde daha geride duran ilgi bekleyen taraf siz olun. Bu denli kendinizi adamayın.
Umarım cok mutlu olursunuz.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. İnşaallah öyle yaparım akıllanırımane diyeyim olgunlaşmadım henüz sanırım
Daha evlenmeden yuzlerini gostermisler bence sanslisin. Ya evlendikten sonra gorseydin tum bu gercekleri. Hic pisman olma hayat bizim dusundugumuz kadar acimasiz degil. Yeter ki biz kendimizin degerini bilelim. Kpss calis atan ve onune bak gerisi bos. 4 yili da takma sonucta. Evlenip bir 10 yil daha kaybetmekten daha iyidir. Allah gonlune gore versin insallah.
2 yıl sonraya atmışlar ya düğünü,
Sizin atanmanızı mı bekliyorlardı,
2 yıla atanmazsanız bitirecekler miydi?
Aman kurtulduğunuza şükredin.
Sevgi böyle bir şey değil
Bende senin gibiydim yaşadığım için biliyorum,o kadar anlayışlı davrandımki ne dedilerse ramam dedim,üstüne hiçbirşey almadım,ayaklarıma kara sular inerdi eşyanın gelinliğin en ucuzunu bulayım diye daha anlatamadığım çok şey var,ne oldu biliyormusun bunların hiçbiri söz bile edilmedi,kendilerinin aldığı bir çatal kaşık döndü dolaştı önüme geldi,şuan birkaç aylık evliyim ve boşanıyorum,o yüzden çok şanslısın döndün evlenmedin
Allaha şükret
İnşallah canım inşallahHayatın bize ne getireceğini bilemiyoruz sizin adınıza da üzüldüm fedakarlığımızın kurbanı olduk inşaallah tez zamanda bu süreci atlatır yeni bir hayata merhaba dersiniz fedakarlığımızın karşılığını alacağımıza inanıyorum
İnsan duracağı yeri kendi belirliyor biraz da başınüstü mü yoksa ayaklar altı mı şeklinde. Siz o kadar kendinizden vermişsiniz ki böyle davrananların kıymetli olduğunu hiç görmedim ne yazık ki. Ama şanslısınız evlenmemişsiniz umarım bundan sonra kendi değerinizi bilip ona göre hareket edersiniz. Gelinliğinizi de size değer veren biri için giyersiniz. Üzülmeyin bi ömürlük kaybın yanında 4 sene hiçbir şey değil
Neden bu kadar caba? Ne gerek vardı yani? Eğer benim çabamla bu ilişki yürüyecekse o iş devam etmesin zaten. Bi ilişki için iki tarafinda çabası lazim. nişanlı olacak kişi sizi ailesine fazlasiyla ezdirmis. Deger görmediğiniz yerde asla durmayin
lokma döktürüp dağıtın benceHayatımda ilk defa aşık olmuştum ilk defa bir erkek bana ilgi göstermişti daha 22 yaşındaydım o zamanlar ne tecrübem olabilirki