Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun lucky?
kaç kişi sormuş ama cevap vermemişsin heralde göremedim,ailen ne diyor bu duruma?
çok üzüldüm inan ki durumuna:((
bende kayınvalidemle aynı eve gittim,4 yıl oturduk,paramızı biriktirdik ev aldık çıktık,evin bütün masrafı bizdeydi ama parayı götürüpte kayınvalideme vermiyordum,bendeydi idare,sende öyle yap,madem çıkacak gücünüz yok şuan,sen alışverişini falan yap,ama komple paranı verme,eşinide sıkıştır çalışması için...

cnm ailemi karıştırmak istemiyorum ailem çğrenirse heleki babam çok kötü olur birbirimize düşman oluruz.babam bu konuda çok hassas çünkü çalışmaya başladığımda bana dediki ben seni oraya çalışasın onlara bakasın diye evlendrmedim dedi.bende yok baba kendi isteğimle çalışıyorum dedim ki kendi isteğimle çalışıyorumda.eğerki bu olanları anlatırsam çok sıkıntılar olur çok

Gelinin maaşına güvenerek mi çekilmiş o kredi?..evlerini yenilemiş aile resmen..
size ev için çekilmiş olsaydı o kredi,evinizde ayrı yaşarken, şimdi eşin çoktan iş bulmuştu kendine..
kapalı çarşı piyasasında mı çalışıyordu eşin önceden?

evet cnm kapalı çarşıdaydı.

Bence arkadaşım sen kafanı takmıyorsun aslında bu duruma,kendi ailenede maaşını veriyormuşsun o yüzden kayınpederine vermek dokunmuyor sana
.Eşininde işssizliği sorun değil senin için ki bu sıkıntını hiç dile getirmiyorsun .
Aslında senin sorunun 50 lira haşlığının iphone nedeniyle kesilmesi.
Buna çözüm bulmak kolay iphondan vazgeç,aldıysanız iade edin..50 liranıza kavuşun..derdiniz bu olsun.
:68:

Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun lucky?
kaç kişi sormuş ama cevap vermemişsin heralde göremedim,ailen ne diyor bu duruma?
çok üzüldüm inan ki durumuna:((
bende kayınvalidemle aynı eve gittim,4 yıl oturduk,paramızı biriktirdik ev aldık çıktık,evin bütün masrafı bizdeydi ama parayı götürüpte kayınvalideme vermiyordum,bendeydi idare,sende öyle yap,madem çıkacak gücünüz yok şuan,sen alışverişini falan yap,ama komple paranı verme,eşinide sıkıştır çalışması için...

Nasıl geçti dört yıl birlikte tavsiye eder misin birlikte oturmayı???

K.pederin kötü falan demiyorum.Herkes ne yapılıyorsa bunun zeminini kendisi hazırlar.Öncelikle ilk baştan zaten yapılmış bir hata var.Madem evlenip yanlarına taşındınız o zaman kendiniz mutfak ısınma gibi temel ihtiyaçlara aylık bir miktar katkıda bulunup geri kalan paranızı onlara vermeden bankaya yatırmalıydınız.Eşiniz şimdi mesleğim falan demeden bir an önce kazanç getirecek bir işe girmeli ve k.pederinizle konuşarak artık eve bir miktar katkıda buluna bileceğinizi kalan parayı kendiniz için bankaya yatıracağınızı söyleyin.Kendine değer vermeyene kimse değer vermez siz önce kendi çekirdek ailenizi düşüneceksiniz.

Bak canım sen iyi niyetle çalıştığını ailesine veriyor olabilirsin deste olayım diye ama eşin bu durumu alışkanlık yapar çalışmaz ya da günlük işler bulur, sıkıntıya girmez bundan sonra. Ne olursa olsun kadın erkekten milyarlarca fazla bile alsın evlilikte evi geçindirme erkeğin şanı şerefidir (hastalık falan hariç)

Seni annen kocanın ailesine para versin diye mi büyüttü okuttu? Ev ekonomisine destek vermek ayrı evi geçindirmek ayrıdır canım.

Lütfen bana kızma ama köyde gelin alırlar ya ev işine tarla işine koşsun diye senin durumunda bunun modernleşmiş hali.

Durumunuzu okuyunca cok uzuldum..
Ben eşıme bıle maaşın buyuk kısmını alınca kotu oluyorum..

Sonucta kendı kazandıgınız parayla bırseyler alamıyorsanız nıye o kadar sıkıntı cekıyorsunuz kı..

Durumunuz bu sıtedekı bekarlara ornek olsun.Bız bırbırımıze aşıgız evlenelım maddı sorunlar hıc onemlı degıl..Once kayınvaldemızın yanında kalır vs....Sadece sevgı bazı sorunlara yetmıyor...

Eşınızle konusun bır an once ne ısı olursa olsun bır ıs olsun .50 mılyon harcılıkla gecınıyorsanız..

EŞınızde buldugu ısın parasına bakmadan kabul etsın......

Bence arkadaşım sen kafanı takmıyorsun aslında bu duruma,kendi ailenede maaşını veriyormuşsun o yüzden kayınpederine vermek dokunmuyor sana
.Eşininde işssizliği sorun değil senin için ki bu sıkıntını hiç dile getirmiyorsun .
Buna çözüm bulmak kolay iphondan vazgeç,aldıysanız iade edin..50 liranıza kavuşun..derdiniz bu olsun.

eski konularımdada bu tarz bi konu açmıştım benim sorunum 50 lira değil yorumlarımı okuduysanız sorunumun para olmadığını yazmıştım.ben sadece bana yapılan haksızlığın verdiğimin emeğimin karşılığının bu olmaması gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.söledikleri en ufak bişi ağrıma gidiyo.şimin işsizliği zaten ayrı bi konu onu hiç dile getirmek bile istemiyorum çünkü hakikaten içim acıyo yani.

maddi konular dışında onlarla oturmaktan mutlumusun memnunmusun peki cnm?

evet cnm kapalı çarşıdaydı.

canım çarşı da olmak iyi bir referanstır eşin için..
laleli piyasasına gitsin..sürüyle butikler var orada,eşinin dili de vardır..
bence eşini bunun için teşvik et..
bu tip işlere ilandan ziyade, tanıdık tavsiyesi ile,piyasa tecrübesi ile girilir..
haftada birkaç kez tanıdıklarını ziyaret edip kendini göstermesi gerekir..

eşinin canhıraş uğraştığına inanmıyorum..göstermelik bişeyler yapıyor..nasılsa devran dönüyor diye..

[ı]bence arkadaşım sen kafanı takmıyorsun aslında bu duruma,kendi ailenede maaşını veriyormuşsun o yüzden kayınpederine vermek dokunmuyor sana
.eşininde işssizliği sorun değil senin için ki bu sıkıntını hiç dile getirmiyorsun .
Buna çözüm bulmak kolay iphondan vazgeç,aldıysanız iade edin..50 liranıza kavuşun..derdiniz bu olsun.[/ı]

:13::46::46::46:

sız eşınızın calışmamasını sorun etsenızde sorun cıkarmıyor sunuz..

Elınızle maaşınızı verıyorsunuz.

Yarın obur gun kayınbederımız su faturası cok geldı bu ay 20 lıra sıze yeter desede sesınızı cıkartmasınız....

Bu yasam tarzınızı kabul ettıysenız tum sıkıntılarıda kabul edeceksınız...

Kaçıncı defa yazışım...
Garsonluk,tezgahtarlık yapması,bu arada bir arkadaş limon satsın demiş...
Sizce hangi çözüm abartı?

Limon satsın diye ben dedim lalecimm
Mesleğide varmış kuyumculuk işiyle uğraşmış yani bir çevre mutlaka edinmiştir bu sektörde birine rica etse olurya .
Ehliyeti filan vardır herhalde şöförlük te yapabilir alın teri sonuçta..

Nasıl geçti dört yıl birlikte tavsiye eder misin birlikte oturmayı???

Bunun nesi tavsiye edilirki acaba kimse çıkıpta aman birlikte oturalım demez burada

arkadaşım bencede eşin iş bulsun ve biran önce kendi yuvanızı kurun.veya kayınpederinle konuş böyle bişey olamaz çocuğun varmı merak ettim.

Back
X