Bu yaşadıklarınız daha hoş demekki...
Bir çözüm bulmak zorundasınız,yoksa gözleriniz hep şişkalacak.
şuan tek çözüm eşimin iş bulması ve işe girdiinde ailesiyle konuşup bütçelerimizi ayırmak ve maaşımızı bankaya atmak benim planım bu aslında
Sizin eviniz aynı hastaneler de olduğu gibi havuz sistemiylemi çalışıyorpara orada toplanıyor sizin nasıl olurda elinizden maaşınızı alır k.pederiniz aklım almıyor çünkü ...
onalrılar aynı evde oturmaktan utanmadım çünkü biz onalrdan onay almadan böle bi işe kalkışmadık bi sorduk onlarda kabul ettiler utanılcak hiçbişi yapamdım çok şükür.
Sizin eviniz aynı hastaneler de olduğu gibi havuz sistemiylemi çalışıyorpara orada toplanıyor sizin nasıl olurda elinizden maaşınızı alır k.pederiniz aklım almıyor çünkü ...
sen gelin oldugundan beri berabermi oturuyosun?
k.pederinizin de utanılacak bişi yapmadığını düşünüyorum açıkcası...
evlerine yerleşirken onay aldınız ama bi anlaşma yaptınız değil mi... herkes kazandığını ortak keseye koyacaktı, hercamalarınız da ordan yapılacaktı...
gidip başkalarının evine yerleşirseniz, olacağı bu kusura bakmayın diğer konularınızda da aynı yorumları yapmıştım...
bunlardan kurtulmak istiyorsanız ayrı eve çıkacaksınız, ya da oturup bütün bunları çekeceksiniz...
ama böylesi daha da işinize geliyor çünkü ailesinin yanında yaşıyor olmanın rahatlığı ile eşiniz çalışmıyor, ayrı evde yaşıyor olsaydınız senin aldığın maaş size yetmeyecekti, belki aylık o 50 tl yi bile bulamayacak, iphonun kafını bile edemeyecektin....
canım yine bir topiğe yazı yazmışın bebek istiyorsun heralde benden sana tavsiye bu durumunu halletmeden bebek bile düşünme derim ben önce eşin bir iş bulsun aile sorumluluğunu anlasın ayrı eve çıkın ondan sonra bebek düşün yoksa çok pişman olursun çok...
k.pederim sağolsun çok pintidir.abur cubur veya herhangi bişi al adam deli oluyo niye böle şeylere para veriyosunuz bilmem ne.ama ki bi dedği bi dediğini tutmuyo.annem bize geldiğinde işten konu açıldı.ben kursa gidip kendi işimi yapmak istiyorum.k.pederim diyoki burdaki işin çok rahat işte biz senden para beklemiyoruz diyo.beklemiyosun ama maaşımı bi ay eksik verdim bana başına buyruk demeyi biliyosun ama.bunları hiç unutmucamki.
k.pederim sağolsun çok pintidir.abur cubur veya herhangi bişi al adam deli oluyo niye böle şeylere para veriyosunuz bilmem ne.ama ki bi dedği bi dediğini tutmuyo.annem bize geldiğinde işten konu açıldı.ben kursa gidip kendi işimi yapmak istiyorum.k.pederim diyoki burdaki işin çok rahat işte biz senden para beklemiyoruz diyo.beklemiyosun ama maaşımı bi ay eksik verdim bana başına buyruk demeyi biliyosun ama.bunları hiç unutmucamki.
evet cnm düşünüyodum ama bugün itibaren düşünmüyorum
ben zaten bi çok şeye katlanıyorum ama beni aşan mücadelesini veremediğim şeylere katlanamıyorum.ben iphone delisi bi insan değilim mutlaka hepimizi istediği bişi vardır.o an bakıp param olsaydı hiç düşünmeden alırdım dediğiniz.
En acilinden eşinizin işe girip çalışması lazım bu durumda erkek dediğin gider pazara limon satar yinede evinin geçimini sağlar babasınında kendi karısının maaşını elinden almasına göz yummaz..
Tabi kendi evi olduğu için at koşturuyor adam çok normal sizlere söz hakkı tanımıyorki bu durumda.
Durumunuz zor açıkcası allah yardımcınız olsun bekar görümce de tazminat almış hiç mi yardım etmiyor evin giderlerine acaba.
ben zaten bi çok şeye katlanıyorum ama beni aşan mücadelesini veremediğim şeylere katlanamıyorum.ben iphone delisi bi insan değilim mutlaka hepimizi istediği bişi vardır.o an bakıp param olsaydı hiç düşünmeden alırdım dediğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?