Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

Aynen!
ben de sadece iphone'a takıldım...

iphone konusunda bende söledim eşime gerek yok dedim.eşim bana çok güsel ayıcıklı pandof almış.ve inannın çok mutlu oldum.çok büyük şeylerde gözüm yok zaten.k.pedeirmde daha ilk evlilik yıl dönümünüz terlikmi alınır demiş.git istediği telefonu al ama 50 tlsni keserim kalanınıda ben öderim demiş.eşimde kabul etmiş.ben bunalrı sonradan öğreniyorum tabi.

böle seyleri filimlerde görür yook artık böle sey mi olur derdim oluyomus arkadasım sen genclıgne yazık etmısın ne demek maasını kayınpedere vermek ben gidicem onların yanında oturcam bide para mı vercem gelıp oturduguma dua etsınler bence sen basdan hata etmıssın ..... sunuda söyleyım iş bulamıyorum diye bişe olmaz ben bunu kabul etmıyorum arayan bulur en fazla 1 ay verırıım ne demek bulamamak ...100 lira sana haslık verıyomus ayy allahım yaa sen ver onlara 100 lira haslık bide senıın paranı sana verıyo haslık verıyorum dio ayy töbe töbe

Gerçekten yanlış anlamayın, bu kadar ama maddi manevi sıkıntı içindeyken,eşiniz işsizken,siz maaşınızın tamamnı bile saklarken iphone nasl aklınıza geliyor,yani insanoğlu ister,beğenir anlarım ama inanın aklım almıyor..
O kadar derdin arasında iphone nasıl muhabbet konusu olur ki?
Ben mi çok cimriyim yoksa sıkıntım varken hiç bişiy mi görmüyor gözlerim?
Yoksa doğrusunu siz mi yapıyorsunuz anlamadım bu işi ben?

sizin paranizla size evlilik yil dönümü hediyesimi aliyolar
allah razi olsun valla

İnanınki şu yazdılarımın aynısını ve sizin yazdıklarınızın aynısı eşime anlatıyorum.diyrumki bak benim gibi kimse vermez maaşını benm gibi fedakarlık yapmaz.ben sırf senin için ailenle birlikte oturmayı kabul ettim dedim.ki yaşadığım sorunlarda cabası.ama ben bunları haketmedim dedim.bigün sesimi çıkarmadım dedim.eşimlede bi dünya tartıştım.neymiş bi 50 lira için ne hale gelmişiz.para yok anlamıyomusun diyo.

evlenmeden önce ailenize vermeniz çok normal..
kurallardan size ne ki ?
siz ikiniz evlendiniz, kural koyulacaksa eşin ve sen koymalıydınız..
bu kurallar kayınpederiniz tarafından, onun işine geldiği gibi konulmuş.
sizde kendinize göre sebeplerden, huzur bozmamak için susmuşsunuz..
böyle çokmu huzurlusunuz?
bunların sonu gelmez,
diyorumya bu biter başka sorun başlar,
sizin sırtınızdan geçiniyolar kabaca böyle..
siz kalkıp ' biz artık kendi evimizi, yuvamızı bilmek, kendi sorumluluklarımızı almak istiyoruz'' dediğinizde size tepki vermeye hiç hakları yok..
ama tahmin etmek zor değil, tepki vereceklerdir ama sonucuna değmezmi sence..

aslında yanlış anlamak değilde yanlış anlaşıldım sanırım.eşimle bazen dıaşrı çıkar elektronik şeylere özellikle merakı vardır eşimin.iphone ilk çıktığında düşünü ben 1 senelik evliydim taa o zamandan beri çok istiyodum burda istiyodumdan kastım param olsa durumum iyi olsa istiyorum anlamında.ben şu sıkıntı içerisinden kimseden bişi istemedim veya bana iphone alın diye bi baskıdada bulunmadım.

dedikleriniz çok doğru ve inanın bunların hepsinin farkındayım.şuan zaten evde bazı şeyleri konuşmak için yeri ve zamanı değil.konuşsak bile eşime iş bul öle gel diyebilir.

o zaman bu aralar ipone istemediğinizi kesin bir dille söylersiniz,durumumuzu düzeltelim sonra alırız biz dersiniz,sonuçta siz istemezseniz zorla alıp verecek değiller ya,
sizinki biraz istemem yan cebime koy olmuş sanki
eşinizn ailesinin bu tutumuda hiç hoş değil;

yooo yanlış anladınız bu konu dün akşam gündeme geldi ve ben tepkimi koyup asla istemiyorum dedim.ki zaten istemiyorum.eğer benim tadım tuzum olmucaksa istemem ben o telefonu.

okurken ben sinir oldum ya.
1göz oda 1 yatak da olsa çıkın kendi evinize. mahvetmeyin hayatınızı..

Anladım...
Aslında fazla söylenecek bişiy yok!
Durum belli zaten!
Eşiniz garsonluk mu yapar tezgahtar mı olur bilemem ama bir an önce çalışmaya başlaması şart!
İlla ki kendi mesleğinden iş arıyorsa çok yanlış yapıyor bence..
Gitsin bulaşıkçılık yapsın ama evde yatması hiç hoş değil siz bu kadar yıpranmışken..
Artık aklını başına toplasın!
Evlenmeye gelince tamam ayrı ev,geçim deyince yaymak hiç hoş değil!
Yazık size!
Hatayı başta aynı evi kabul ederek siz de yapmışsınız ama artık geçmiş ola,bugünden sonrası için çabalasın bari eşiniz!

ben bir şeyi pek iyi anlamadım aslında. sonuçta evde çalışan kişi sayısı az, maddi durum parlak değil. iphone almak yerine ayırabildiğiniz tüm parayı ilerde kendi hayatınızı kurmak için ayırmanız gerekmez mi? zaten başkasının eline para saymak ne nedenle olursa olsun pek iyi bir durum değil. yani altın alır atarım bir köşeye eğer yapabiliyorsam. ne diye satarken para etmeyecek bir şeye o kadar para sayayım ki. yani kısaca ordan bir an önce ayrılıp hayatını kurmaya çalışan bir insanın daha farklı davranması gerekir diye düşünüyorum

lucky88 kullanıcısından alıntı
aslında yanlış anlamak değilde yanlış anlaşıldım sanırım.eşimle bazen dıaşrı çıkar elektronik şeylere özellikle merakı vardır eşimin.iphone ilk çıktığında düşünü ben 1 senelik evliydim taa o zamandan beri çok istiyodum burda istiyodumdan kastım param olsa durumum iyi olsa istiyorum anlamında.ben şu sıkıntı içerisinden kimseden bişi istemedim veya bana iphone alın diye bi baskıdada bulunmadım.

pardon bunu görmedim ben. o zaman kendim alacağım deyip o iphone parasını kendinize ayırıp para verin kayınpederinize. o parayı da bir kenara koyun. çocuk gibi başkasının almasına gerek yok heralde.

Siz önce eşinizle ayrı bir aile olduğunuzu kabul edin.
Evet evlenmeden önce paranızı annenize veriyormuşsunuz.
Çünkü aileniz oydu.
Şimdi aileniz k.pederiniz ve eşrafı mı yoksa eşiniz mi?
Ben bu kadar içli dışlı ilişkiyi anlamıyorum.
Tamam birlikte yaşanır ama ev giderlerine ortak olunur.
Maaşın tamamını vermek ne demek?
Maaşınız azdır, payınıza düşen masrafa anca yetiyordur ama o durumda bile böyle verilmez.
Siz eşinizle aile olarak payınıza düşeni takdim edersiniz.
Harçlık ne demek?
Ben gerçekten anlamıyorum...
Şikayetlerinizin son bulması için ciddi bir tavır sergilemelisiniz.
Oysa kötü olmamak için parayı ellerine saymayı kabul etmişsiniz.
Bu işleri biraz daha zorlaştıryor.
Dediğim gibi önce eşinizle onların çocuğu olmaktan önce ayrı bir aile olduğunuzu kabul etmeniz ve derin bir nefes alarak hayatınızı bu yönde sürdürmelisiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun...

paranın kurtarabildiğiniz kadarını kurtarmaya bakın. eşiniz de beğenmemezlik yapmayıp ne iş olursa olsun girmeli. birikim yapınca da bu derde çare bulunur zaten.

zaten kafamda kaba taslak bazı şeyler var eşim işe girdikten sonra bunları uygulucam.kendimi harab etmekten başka hiçbişi yapmıyorum.eşimlede konuşmuştuk.işe girdiğinde evdekilerle konuşucaz bi ev almak için para biriktiricez hani herkes ona göre davransız diye konuşucsz

Maaşını niye veriyorsun kayınpederine, ne saçma bir durum.
Seni gelin alırken eve para getirir gözüyle bakmışlar sanırım
Kocan yan gelip yatacak, o kadar kişinin geçimi için sen çalışıcaksın ve adam sana ayda 100 lira verecek, sıkışınca 50 ye düşecek, telefon alınca harçlığın tümden kesilecek...!!!
Hangi mantıkla bunları kabulleniyorsun anlamadım doğrusu, aklını başına al bence, yazık etme kendine.

çok üzüldüm durumunuza neler duyucaz daha keşke baştan kabul etmeseydiniz evlenmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…