Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

Bu yaşadıklarınız daha hoş demekki...
Bir çözüm bulmak zorundasınız,yoksa gözleriniz hep şişkalacak.

şuan tek çözüm eşimin iş bulması ve işe girdiinde ailesiyle konuşup bütçelerimizi ayırmak ve maaşımızı bankaya atmak benim planım bu aslında

Sizin eviniz aynı hastaneler de olduğu gibi havuz sistemiylemi çalışıyor :28: para orada toplanıyor sizin nasıl olurda elinizden maaşınızı alır k.pederiniz aklım almıyor çünkü ...

cok ilginc hakikaten hem kpederin maasa göz dikmesi hem konu sahibi arkadasin bunu kabul etmesi
böyle evlilikmi olur olmaz olsun ben olsam maasimi ne kayinpedere ne kaynanaya ne görümceye yediririm
böyle bir sacmaligi kabul edecegime giderim annemin evine
evlilikmis askmis yuvaya sahip cikmasmis pehhhh madalya takiyolar ya sanki.....

onalrılar aynı evde oturmaktan utanmadım çünkü biz onalrdan onay almadan böle bi işe kalkışmadık bi sorduk onlarda kabul ettiler utanılcak hiçbişi yapamdım çok şükür.

k.pederinizin de utanılacak bişi yapmadığını düşünüyorum açıkcası...
evlerine yerleşirken onay aldınız ama bi anlaşma yaptınız değil mi... herkes kazandığını ortak keseye koyacaktı, hercamalarınız da ordan yapılacaktı...

gidip başkalarının evine yerleşirseniz, olacağı bu kusura bakmayın diğer konularınızda da aynı yorumları yapmıştım...
bunlardan kurtulmak istiyorsanız ayrı eve çıkacaksınız, ya da oturup bütün bunları çekeceksiniz...

ama böylesi daha da işinize geliyor çünkü ailesinin yanında yaşıyor olmanın rahatlığı ile eşiniz çalışmıyor, ayrı evde yaşıyor olsaydınız senin aldığın maaş size yetmeyecekti, belki aylık o 50 tl yi bile bulamayacak, iphonun kafını bile edemeyecektin....

Sizin eviniz aynı hastaneler de olduğu gibi havuz sistemiylemi çalışıyor :28: para orada toplanıyor sizin nasıl olurda elinizden maaşınızı alır k.pederiniz aklım almıyor çünkü ...

k.pederim sağolsun çok pintidir.abur cubur veya herhangi bişi al adam deli oluyo niye böle şeylere para veriyosunuz bilmem ne.ama ki bi dedği bi dediğini tutmuyo.annem bize geldiğinde işten konu açıldı.ben kursa gidip kendi işimi yapmak istiyorum.k.pederim diyoki burdaki işin çok rahat işte biz senden para beklemiyoruz diyo.beklemiyosun ama maaşımı bi ay eksik verdim bana başına buyruk demeyi biliyosun ama.bunları hiç unutmucamki.

k.pederinizin de utanılacak bişi yapmadığını düşünüyorum açıkcası...
evlerine yerleşirken onay aldınız ama bi anlaşma yaptınız değil mi... herkes kazandığını ortak keseye koyacaktı, hercamalarınız da ordan yapılacaktı...

gidip başkalarının evine yerleşirseniz, olacağı bu kusura bakmayın diğer konularınızda da aynı yorumları yapmıştım...
bunlardan kurtulmak istiyorsanız ayrı eve çıkacaksınız, ya da oturup bütün bunları çekeceksiniz...

ama böylesi daha da işinize geliyor çünkü ailesinin yanında yaşıyor olmanın rahatlığı ile eşiniz çalışmıyor, ayrı evde yaşıyor olsaydınız senin aldığın maaş size yetmeyecekti, belki aylık o 50 tl yi bile bulamayacak, iphonun kafını bile edemeyecektin....

ben zaten bi çok şeye katlanıyorum ama beni aşan mücadelesini veremediğim şeylere katlanamıyorum.ben iphone delisi bi insan değilim mutlaka hepimizi istediği bişi vardır.o an bakıp param olsaydı hiç düşünmeden alırdım dediğiniz.

canım yine bir topiğe yazı yazmışın bebek istiyorsun heralde benden sana tavsiye bu durumunu halletmeden bebek bile düşünme derim ben önce eşin bir iş bulsun aile sorumluluğunu anlasın ayrı eve çıkın ondan sonra bebek düşün yoksa çok pişman olursun çok...

canım yine bir topiğe yazı yazmışın bebek istiyorsun heralde benden sana tavsiye bu durumunu halletmeden bebek bile düşünme derim ben önce eşin bir iş bulsun aile sorumluluğunu anlasın ayrı eve çıkın ondan sonra bebek düşün yoksa çok pişman olursun çok...

evet cnm düşünüyodum ama bugün itibaren düşünmüyorum:47:

k.pederim sağolsun çok pintidir.abur cubur veya herhangi bişi al adam deli oluyo niye böle şeylere para veriyosunuz bilmem ne.ama ki bi dedği bi dediğini tutmuyo.annem bize geldiğinde işten konu açıldı.ben kursa gidip kendi işimi yapmak istiyorum.k.pederim diyoki burdaki işin çok rahat işte biz senden para beklemiyoruz diyo.beklemiyosun ama maaşımı bi ay eksik verdim bana başına buyruk demeyi biliyosun ama.bunları hiç unutmucamki.

En acilinden eşinizin işe girip çalışması lazım bu durumda erkek dediğin gider pazara limon satar yinede evinin geçimini sağlar babasınında kendi karısının maaşını elinden almasına göz yummaz..
Tabi kendi evi olduğu için at koşturuyor adam çok normal sizlere söz hakkı tanımıyorki bu durumda.
Durumunuz zor açıkcası allah yardımcınız olsun bekar görümce de tazminat almış hiç mi yardım etmiyor evin giderlerine acaba.

VArlık içinde yokluk bu resmen ya,800 mlyon maaşınızı var ve istediğiniz ipone alamıyorsunuz,insanın çalışma azmide olmaz o zman,nasıl olsa kazandığımın bana bir faydası yok düşüncesiyle,

bence kayınpederinize kızmanız yanlış
onun evindesiniz
su tel elektirik mutfak pek çok masraf
o almasa bile siz büyük bir miktar vermek zorundasınız çünki kendi geliride az
bu şekildede para biriktiremezsiniz
dünyadaki en önemli ilk şey özgürlük maddi va manevi anlamda
eşinize kızmanız gerek
baştan beri bu şekildeyse kendinize kızmalısınız
bazı aileler bekar çocuklarının parasına göz diker ben ona bile karşıyım
ozaman bütçe yapmayı nasıl öğrenebilir
birde erekek ve j-kadının evlilik sorumluluklarına hazır olması
allah razı olsun eşimden başını kaşımaya vakti yok bırak ipon alıp müzüik dinlemeyi
yani huzursuzluk içinde ipon almayı düşünmek çocukça
eşim başkasının güdümde olmanın çok kötü olduğunu söylemişti bir keresinde

pardon ama kocan 4 aydir nasil is bulamaz, resimlerde gördügüm kadari boylu poslu biri , tasi sIksa suyunu cikarir. hem calismiyor hemde para yok anlamiyormusun diyor, kocan bu durumda utanmasi gerekirken aksine cok rahat.
kocan bütün gün ne yapiyor sen calisirken:44:

cnm eşinin iş bulup çalışması gerek ama
iphoneyi ne yapacaksın ki zaten durumunuz belli.
ben 70-80 milyonluk telefon kullanıyorum inan hiç bişi yok gözümde alo desin baan yeter.
kayınpederinde haklı neticede.
zorla maaşını elinden alsa neyse ama siz baştan o şekilde anlaşmışsınız.
sen bu durumu kabullenmişsin zaten..

hadi veren veriyo maasinida alan adam nasil utanmadan sikilmadan aliyo gelinin elinden para anlamis degilim :28:

Eşin bayağdır işsiz iş mi beğenmiyo acaba :S rahatına düşkün diyordun,fabrika işi de olsa artık kabul etmeli bence,ve seni gerçekten seviyorsa mutlu etmek için her yolada başvurmalı, evinide ayırlmalı

ben zaten bi çok şeye katlanıyorum ama beni aşan mücadelesini veremediğim şeylere katlanamıyorum.ben iphone delisi bi insan değilim mutlaka hepimizi istediği bişi vardır.o an bakıp param olsaydı hiç düşünmeden alırdım dediğiniz.

sizin asıl sorununuz iphone vs değil zaten...
asıl sorununuz aile olma bilincini hala edinememiş bi eşinin olması, ki ailesi ile yaşayıp hem de çalışmıyor, elbette ki ayrı eve çıkmak istemeyecek,
hoş sizin de öyle bi niyetiniz var gibi görünmüyor hiç...
biçok şeye katlanıyorsunuz ve bu katlanmak zorunda olduklarınız zamanla azalmayacak, artacak...
kaldı ki kendinize bakacak durumunuz yoksa evlenmek için acele etmemeliydiniz....
bütün bu hataların sonuçları size başka başka sırunlar olarak geri dönüyor bu sebeple...

deidğim gibi k.pederiniz de maaşınızı almakta haklı bence, sonuçta ortak yaşıyorsunuz o evde... misafir değilsiniz, size bakmak zorunda da değiller, ortak bi evde ortak bi yaşam sürüyorsanız, keseyi de ortak yapmak zorundasınız...

En acilinden eşinizin işe girip çalışması lazım bu durumda erkek dediğin gider pazara limon satar yinede evinin geçimini sağlar babasınında kendi karısının maaşını elinden almasına göz yummaz..
Tabi kendi evi olduğu için at koşturuyor adam çok normal sizlere söz hakkı tanımıyorki bu durumda.
Durumunuz zor açıkcası allah yardımcınız olsun bekar görümce de tazminat almış hiç mi yardım etmiyor evin giderlerine acaba.

1.5 milyar tazminat aldım dedi meğer 10 milyar almış ki bunu çok sğalam bi yerden duydum.evden kimse bilmiyo bu durumu tabi.maşşınıda eksik sölemiş hep o kadar parayı ne yaptı bilmem.günahınıda lamka isteme ama.

ne ilgisi var evlendiğinde öyle hiç düşünmeden bir şey alamıyorsun bazen yani bunlar biraz çocukça
evlendiğinde bütçen müsait olduğu zaman alabiliyorsun

Back
X