Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

bak eşin evde oturuyo sen kara kara düşünüyosun nasıl bir aile bunlae ıponmu ne ondan başka düşünücek daha önemli konuları var eşinizin

canım eşin keşke biraz akıllı olsa da bunlara müsade etmese. tek çıkış yolu alttan almaya son verip ayrı eve çıkmak. kayınpederin düzgün biri değilmiş ki gelininin emeğini görmezden gelip onu sıkıntıya sokuyor.

Sizce evli bi bayanın kendi ailesinin yanına gitmesi mantıklımı? ben aileme bu konuyu yansıtmak istemiyorum.onlarda üzülsün istemiyorum

eşiniz aslında çalışmayarak sizi ailesiyle yüz göz etmiş oluyor. sorunun büyüğü onun çalışmıyor olması. bir an önce öyle böyle bir işe girmesi şart.

Sizce evli bi bayanın kendi ailesinin yanına gitmesi mantıklımı? ben aileme bu konuyu yansıtmak istemiyorum.onlarda üzülsün istemiyorum

tamamda canım nereye kadar sürecek bu durum ya sen sessiz kalmışın aileni devreyede sokmamışın oyüzden meydanı boş bulmuşlar...

sende haklısın ama eşinin ailesi ile oturmanda kötüki insan belli bir yaştan sonra laf kaldıramıyor zaten hadi eşin olsa kayın valide kayınpeder
yada kendi ailen onlarda dırdır yapabilir en güzeli insanın kendi evi
allah herkeze nasip etsin

evli bir erkeğin para kazanmaması da normal değil ki. evli bir adamın ana babasıyla yaşaması da normal değil. evli bir kadının kazandığını kayınpederine vermesi hiç normal değil. evli insanların harçlık alması da normal değil. hangi çağda yaşıyoruz. bence boşverin normal olanı, gidin ailenizin yanına, ne zaman işler normale döner, siz de dönersiniz.

canım kusura bakmada sen baştan alıştırmışsın bunu sen çocukmusunda kayınbabanda para toplanıyor neolursa olsun siz ayrı fertlersiniz sen emeginle kazandıgın paranı kendinde saklayabilirsin böyle bişey nadir oluyor bu zamanda artık.ama hata sende kendin verip alıştırmasaydın şuan kendi aylıgın senin elinde olucaktı.yinede Allah tan ümit kesilmez eşinde zar zor demeden bir işe girsin beraberce geçindirin evinizi ileride ayrı bi eve çıkın bence böle hepberaber nereye kadar herkezin özeli kendine inşllh bundan sonrası iyi olur ama çocuk degilsin sen paran sendede durabilir

canım kaç yıllık evlisin bir topik açmışın gelinlik fotolarını filan koymuşun hatta bugün saat 9 civarında yorum yapmışın eşinde bayağı olgun biri gibi duruyor ama çalışmaması enteresan işte tipe bakmıyor bu işler...

harfiyen katiliyorum daha neler okucaz bu sitede insan neden böyle bir yasam tarzini kabul ederki ask icinmi koca icinmi cok sacma
o kayinpederde nasil bir adamsa insan utanir yahu

eğer gidersem hiç hoş olmaz ama

yok cnm 1 senelik evliyim ben

iyi de siz gidip onların evine yerleşirken utandınız mı ?

onalrılar aynı evde oturmaktan utanmadım çünkü biz onalrdan onay almadan böle bi işe kalkışmadık bi sorduk onlarda kabul ettiler utanılcak hiçbişi yapamdım çok şükür.

yok cnm 1 senelik evliyim ben

anladım canım ozaman daha herşey için geç kalınmış sayılmaz tavrını koy ortaya ama önce güzel güzel konuş eşinle kayınpederinle böyle olmuyor de ya bu işin icabına bakın yada benden beş kuruş yok de ya böyle olmaz canım bir çare bulman lazım...

Sizin eviniz aynı hastaneler de olduğu gibi havuz sistemiylemi çalışıyor para orada toplanıyor sizin nasıl olurda elinizden maaşınızı alır k.pederiniz aklım almıyor çünkü ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…