Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

Şu durumdayken ne yapabilirimki

Konundan anlaşıldığı kadarıyla siz tam anlamıyla aile olamamışsınız.
Eşiniz de bu evliliğin sorumluluğunu almamış henüz... Alacak gibi de görünmüyor...
Evcilik oynar gibi imza atmışsınız deftere, ama eşinin ailesiyle aynı evde cümbür cemaat yaşıyorsunuz.
Kayın peder komutan gibi her işin içinde, size alınacak telefona bile karışıyor, maaşını ona veriyorsun o sana harçlık veriyor vs...
Siz gene iyi sabrediyorsunuz...
Kusura bakmayın da, eşinizin bu evlilikte rolü nedir acaba?
Babasının sözünü dinlemek mi?
Onların evinde yaşıyorsunuz diye kurallarına uyacak haliniz yok. Orası askeriye değil ki her yaptığınızı her harcamanızı kayınpederinize rapor edesiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Maaşınızı niye veriyorsunuz ki,
hadi madem illa vereceksiniz eşinizle halletseniz, eşinize verseniz,
kalan kısmı ile ortak ne yapılacaksa yapılsa.
Eşiniz hala çalışıyor mu o kısmı anlamadım,
bir çalışmıyor demişsiniz, bir de kendi haftalığını bana verecekti demişsiniz.
Eşiniz çalışmıyorsa, bu kadar yükü size yükleyeceğine, hemen iş bulsun.
Bulsun diyorum çünkü, daha önce okuduklarımdan eşinizin bu anlamda pek bir çabası yok.
Büyük ihtimalle altınlarınızı da alamadınız heralde.
Eşiniz hem çalışmıyor, hem de size bu kadar yük altında bırakıyor,
kendiniz o kadar çalışıyorsunuz ama 5 kuruşu zor görüyorsunuz,
nereye kadar, zor gerçekten.
Çok ezilmişsiniz, eve ortağız diyorsunuz ama hiç birşey de hakkınız yok,
sadece para veriyorsunuz, resmen köle hayatı.

Bütün bunlara çaresizliktenmi katlanıyorsunuz? Kayınpederine maaşı vermek ne demek?Tamam bir hata yapmış ve aynı evde yaşıyor olabilirsiniz,
ama ya mutfağa ya da faturaların bir kısmına yardım edersiniz..maaşınıza nasıl el koyulmasına izin veriyorsunuz.Fazlamı iyi niyetlisiniz anlayamadım.
Hadi siz sineye çektinz,eşiniz nasıl sessiz kalabiliyor bu duruma?Çok ayıp etmiş gerçekten.

eşim çalışmıyo ama haftalık olarak 50 eşim alıyo 50 ben alıyorum.o kadar doğrı sölemişsinki inanki sinirden ölücem yaaa

ya valla ağzım açık okudum he . ben senin kadar iyi niyetli olamazdım. cinkar çıkardı valla. bu ne be. maaşı kayınpedere vermek falan. sen baştan kabul etmişsin. hatayı aynı eve çıkmakla yapmışsın. sonra bu kadar müsamaha ve kayınpederine maaş vermek. bunlar olunca adam senin paranı da keser, isterse hiç vermez. sen o hakkı vermişsin. annen baban yok mu canım senin.ailen ne diyor bu durumlara

canım senin adına üzüldüm rabbim yardımcın olsun ama eşin neden çalışmıyor ya?hem neden paranı kayınpederine veriyorsunki ortak yaşıyor olmanız bunu gerektirmez görümcende çalışsın oh ne ala ya onlar yan gelip yatsın gelin çalışsın...vallahi işin zor canım ama keşke paranı başta vermeseydin seni sessiz bulmuşlar baksana sinir oldum ya

25 yaşındayım bekarım bi gün olsun ailem benim maaşımdan bir kuruş istememişlerdir..
Siz ise kayınperinize maaşınızın tamamını verip harçlık alıyorsunuz
Siz hatalısız..

hatayı böyle bi düzen kurarak yapmışsınız bence...

şimdi sen maaşının tamamını k.pederine veriyorken o iphone sana hediye edilmişmi oluyo anlamıyorum zaten senin paranla alınıyo...sen vazgeç o iphonedanda 100 tl harçlığından da olma bence.

ayrıca aile yanında yaşamak erkekleri tembelliğe alışıtırıyo..karısına-evine bakıcak gücü yoksa neden evleniyolar anlamıyorum.

kayınpederin nasıl utanmadan senin kazandığın parayı alabiliyor ...sahsen ben büyük olsam , yerin dibine girerim gelinimin maasına el koyma konusunda .

25 yaşındayım bekarım bi gün olsun ailem benim maaşımdan bir kuruş istememişlerdir..
Siz ise kayınperinize maaşınızın tamamını verip harçlık alıyorsunuz
Siz hatalısız..

senden çok doğru sölemişsin cnm ama en başından bile vermeseydim niye vermiyodun ilmem ne nutuk atarlardı biliyorum.ben kendi ailemle babamla yani çok sorunalr yaşadım benim tek istediğim mutlu ve huzuru bi hayat yaşamak.aman kalp kırılmasın aman alınamsınlar aman şöle aman böle.tatsızlık olmasın diye bunlara katlanıyorum

şimdi sen maaşının tamamını k.pederine veriyorken o iphone sana hediye edilmişmi oluyo anlamıyorum zaten senin paranla alınıyo...sen vazgeç o iphonedanda 100 tl harçlığından da olma bence.

100 tl veriyodu ama evde kimse çalışmadığı için ve parasal kri yaşadığımız için 50 tlmi kesti.kalan 50 tlyide telefon için kesicekti.

kayınpederin nasıl utanmadan senin kazandığın parayı alabiliyor ...sahsen ben büyük olsam , yerin dibine girerim gelinimin maasına el koyma konusunda .

Demekki alırken utanmıyo.

maasini verdigin sürece daha cok sorun yasarsin...
sende tabiki evdeki giderlere yardimci olmalisin, sonucta ayni evi paylasiyorsunuz ama maasinin tamamini vermen hic dogru degil...

[B kendi babanızın baskısından kurtulup başkasının babasının baskısına girmişsiniz yazık günah kendinize acımıyormusunuz[/B]

oooooo sakın maaşını bır daha verme o kadar maaşla ew geçindiremıyolarsa senın vermenın hiç bir anlamı yok bence calısıtıgın parayı bır köşeye atmaya bak

onun evinde kaldığın sürece vermek zorundasın eşinde çalışmıyo tarışma çıkarıyormuş katın pederin ayrı eve çıkmak tek çözüm başka türlü bu konun çaresi yok her akşam tartışmaktansa
yada bir süre kendi ailenin yanına gitsen o şekilde bir miktar para biriktiremezmisin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…