Maaşını niye veriyorsun kayınpederine, ne saçma bir durum.
Seni gelin alırken eve para getirir gözüyle bakmışlar sanırım
Kocan yan gelip yatacak, o kadar kişinin geçimi için sen çalışıcaksın ve adam sana ayda 100 lira verecek, sıkışınca 50 ye düşecek, telefon alınca harçlığın tümden kesilecek...!!!
Hangi mantıkla bunları kabulleniyorsun anlamadım doğrusu, aklını başına al bence, yazık etme kendine.
Maaşınızı niye veriyorsunuz ki,
hadi madem illa vereceksiniz eşinizle halletseniz, eşinize verseniz,
kalan kısmı ile ortak ne yapılacaksa yapılsa.
Eşiniz hala çalışıyor mu o kısmı anlamadım,
bir çalışmıyor demişsiniz, bir de kendi haftalığını bana verecekti demişsiniz.
Eşiniz çalışmıyorsa, bu kadar yükü size yükleyeceğine, hemen iş bulsun.
Bulsun diyorum çünkü, daha önce okuduklarımdan eşinizin bu anlamda pek bir çabası yok.
Büyük ihtimalle altınlarınızı da alamadınız heralde.
Eşiniz hem çalışmıyor, hem de size bu kadar yük altında bırakıyor,
kendiniz o kadar çalışıyorsunuz ama 5 kuruşu zor görüyorsunuz,
nereye kadar, zor gerçekten.
Çok ezilmişsiniz, eve ortağız diyorsunuz ama hiç birşey de hakkınız yok,
sadece para veriyorsunuz, resmen köle hayatı.
Daha öncede bi çok ke konuaçmıştım okuyanlar az çok bilirler beni.ben kayınvaldiemle birlikte oturuyorum yediğimiz içtiğimiz yarı gitmez.keselerimizde aynıdır.sen ayrı ben ayrı yoktur.herşey ortada toplanır.buraya kadar bi sorun yok.aldığım maaşımı k.pederime veriyorum beş kuruş harcamadan.eşim çalışmıyo iş bulamıyo.görümcemde işten ayrıldı.k.pederim hem emekli hem çalışıyo ama bi kaç aya kadar çalıştığı yer gençleşmeye gittiği için k.pederimide işten çıkarcak.k.validem emekli.onun maaşıda çektikleri krediye gidiyo bu sene son bitiyo yani.anlıcanız evde bi ben bide k.pederim çalışıyo.ve evde kişiyiz.özellikle bu ay çok sıkıştık.maaşımdan 100 tl bana veriyodu k.pederim.durumumuz kötü olunca 50 tlsini kesti.eşim evlilik yıldönümünde bana iphone alıcaktı.k.pederim demişki o zaman lucky'nin 50 tl sinide keserim demiş bende tamam dedim.eşimde kendi haftalığını bana vericekti parasız kalmiyim diye.dün akşam maaşımı aldım verdim k.pederime.sonra eşimle biz dışarı çıktık.eve geldik ben yatıyodum eşim para getirdi.dedimki hani benim 50 tl'm.neymiş telefon bugün yarın gelirmiş babamda telefon için kesmiş paramı.dedimki daha ortada telefon yok nasıl olurda benim paramı keser.helebi telefon gelsin sonra yapması gerekeni yapar.ayyy deli oldum şartellerim attı resmen.daha ortada fol yok yumurta yok.kalkmış benim paramı kesiyo.sabaha kadar uyuyamadım.eşimlede bi dünya tartıştık.benim kızdığım para değil.daha ortada hiçbişi yokken bunu yapması.tamam çok sıkışık olabilirz paramızda olmayabilir.ama insan bi sorar yaa.hani bende ona göre kendimi ayarlamıştım taksitim vardı onu yatırıcaktım.şimdi böle yapınca apışıp kaldım resmen.Allahım ben nerde hata yaptımda beni böle cezalandırıyosun.ben bunları haketcek ne yaptım
Daha öncede bi çok ke konuaçmıştım okuyanlar az çok bilirler beni.ben kayınvaldiemle birlikte oturuyorum yediğimiz içtiğimiz yarı gitmez.keselerimizde aynıdır.sen ayrı ben ayrı yoktur.herşey ortada toplanır.buraya kadar bi sorun yok.aldığım maaşımı k.pederime veriyorum beş kuruş harcamadan.eşim çalışmıyo iş bulamıyo.görümcemde işten ayrıldı.k.pederim hem emekli hem çalışıyo ama bi kaç aya kadar çalıştığı yer gençleşmeye gittiği için k.pederimide işten çıkarcak.k.validem emekli.onun maaşıda çektikleri krediye gidiyo bu sene son bitiyo yani.anlıcanız evde bi ben bide k.pederim çalışıyo.ve evde kişiyiz.özellikle bu ay çok sıkıştık.maaşımdan 100 tl bana veriyodu k.pederim.durumumuz kötü olunca 50 tlsini kesti.eşim evlilik yıldönümünde bana iphone alıcaktı.k.pederim demişki o zaman lucky'nin 50 tl sinide keserim demiş bende tamam dedim.eşimde kendi haftalığını bana vericekti parasız kalmiyim diye.dün akşam maaşımı aldım verdim k.pederime.sonra eşimle biz dışarı çıktık.eve geldik ben yatıyodum eşim para getirdi.dedimki hani benim 50 tl'm.neymiş telefon bugün yarın gelirmiş babamda telefon için kesmiş paramı.dedimki daha ortada telefon yok nasıl olurda benim paramı keser.helebi telefon gelsin sonra yapması gerekeni yapar.ayyy deli oldum şartellerim attı resmen.daha ortada fol yok yumurta yok.kalkmış benim paramı kesiyo.sabaha kadar uyuyamadım.eşimlede bi dünya tartıştık.benim kızdığım para değil.daha ortada hiçbişi yokken bunu yapması.tamam çok sıkışık olabilirz paramızda olmayabilir.ama insan bi sorar yaa.hani bende ona göre kendimi ayarlamıştım taksitim vardı onu yatırıcaktım.şimdi böle yapınca apışıp kaldım resmen.Allahım ben nerde hata yaptımda beni böle cezalandırıyosun.ben bunları haketcek ne yaptım
25 yaşındayım bekarım bi gün olsun ailem benim maaşımdan bir kuruş istememişlerdir..
Siz ise kayınperinize maaşınızın tamamını verip harçlık alıyorsunuz
Siz hatalısız..
şimdi sen maaşının tamamını k.pederine veriyorken o iphone sana hediye edilmişmi oluyo anlamıyorum zaten senin paranla alınıyo...sen vazgeç o iphonedanda 100 tl harçlığından da olma bence.
kayınpederin nasıl utanmadan senin kazandığın parayı alabiliyor ...sahsen ben büyük olsam , yerin dibine girerim gelinimin maasına el koyma konusunda .
Demekki alırken utanmıyo.
senden çok doğru sölemişsin cnm ama en başından bile vermeseydim niye vermiyodun ilmem ne nutuk atarlardı biliyorum.ben kendi ailemle babamla yani çok sorunalr yaşadım benim tek istediğim mutlu ve huzuru bi hayat yaşamak.aman kalp kırılmasın aman alınamsınlar aman şöle aman böle.tatsızlık olmasın diye bunlara katlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?