ağzın bal yesin arkadaşım
ama haksızmıyım ben burda sinir oldum ama ya
ama haksızmıyım ben burda sinir oldum ama ya
Ben sana açık ve net söylüyorum çık işten yada boşan ya da sesini kısıp mutlu mesut devam et hayatına.
Valla haklısın arkadaşım , konuyu okurken bende sinir oldum. Ama biz ne dersek diyelim konu sahibesi arkadaş fikri sabit. Bir yararı olacağını sanmıyorum.
Valla haklısın arkadaşım , konuyu okurken bende sinir oldum. Ama biz ne dersek diyelim konu sahibesi arkadaş fikri sabit. Bir yararı olacağını sanmıyorum.
Ay ne garip insanlar varya. En güzeli canım sen biran önce birikim yapıp onların yanından ayrılmaya bak. Ne ya öyle 1 ay çalış sonra hop götür adamın eline ver oldu. Ne anladım ben o işten.
kızın eline maaşmı kalıyor ayol birikim yapsın ne birikimi harçlık alıyor kendi maaşından.allah kolaylık versin canım sana ne diyelim başka aslında tam boşanmalık kızma ama.
Bence eşinizin iş bulmasıyla bu iş çözülmez!
Neden derseniz koskoca adamın kendi düşünmesi gerekmez mi?
Evlendim,eşim var,ayrı bir ailem var.
Anamın babamın yanında ne yapıyorum ben böyle diye?
Eşiniz sorumsuz ve tembel arkadaşım bence bunu kabul edin!
Bir erkeğin evde yatması, eşinin babasına para sayması, hatta babadan harçlık alması ağrına gitmeli diye düşünüyorum ben...
Kuyumcuymuş,mühendismiş hiç önemli değil!
Adam çalışkan olacak o kadar!
Boşanın diyecem yine kızacaksınız biliyorum..
Söylemimi değiştireyim bari; beni kendine ve ailesine maddi manevi bağımlı,köle yapan aciz adamdan boşanırım ben..
Siz çözüm üretmeye devam edin..Zaten eşiniz sizi asla bırakmaz sizin de ayrılmaya niyetiniz yok..
Sizin iteklemenizle bu evlilik böyle gelmiş böyle gider!
Zihniyet asla değişmez çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?