Arkadasim siz kac yasindasiniz ?
Ailenizin bu durumdan haberi var mi ?
Lutfen biran once o evi terk edin...
Sizi daha fazla somurmelerine musade etmeyin...
geçen sayfalardan birinde yazdım:
köydekiler gelin alır ya hem eve hem tarlaya koşsun diye arkadaşımızın durumunu modernleşmiş hali.....
canım benim eşin ne yapıyor bütün gün biraz anlatırmısın kızmazsan ben seni düşünüyorum sadece.anasıyla oturuyormu akşama kadar
Bence eşinizin iş bulmasıyla bu iş çözülmez!
Neden derseniz koskoca adamın kendi düşünmesi gerekmez mi?
Evlendim,eşim var,ayrı bir ailem var.
Anamın babamın yanında ne yapıyorum ben böyle diye?
Eşiniz sorumsuz ve tembel arkadaşım bence bunu kabul edin!
Bir erkeğin evde yatması, eşinin babasına para sayması, hatta babadan harçlık alması ağrına gitmeli diye düşünüyorum ben...
Kuyumcuymuş,mühendismiş hiç önemli değil!
Adam çalışkan olacak o kadar!
Boşanın diyecem yine kızacaksınız biliyorum..
Söylemimi değiştireyim bari; beni kendine ve ailesine maddi manevi bağımlı,köle yapan aciz adamdan boşanırım ben..
Siz çözüm üretmeye devam edin..Zaten eşiniz sizi asla bırakmaz sizin de ayrılmaya niyetiniz yok..
Sizin iteklemenizle bu evlilik böyle gelmiş böyle gider!
Zihniyet asla değişmez çünkü..
Aynen ben kadın halımle babamdan para almaya utanırdım unıversıtedeykn..
Okul bıttı 21 yasından berı kendı ayaklarımın uzerınde duruyorum eşınız hala babasından karısından harclık alıyor..Copculuk yaparım markette kasıyet olurum hıc mı iş yok bu memleketteee.
Oturdugu yerden iş ılanlarına bakmakla olmuyor gerekırse karını mutlu etmek ıcın gece bıle dışarda iş bakacak seven adam bunu yapar.
Bak sız eşınızı sevıyorsunuz hepımızın agzı ucuk okudugu fedakarlıgı yapıyorsunuz..
Once şunu dusunun deger mııııııı...
Degmedıgını dusudugunuz ıcın sabaha kadar ağladınız gozlerınız şiştii
Görümceniz işsizlik maaşını veriyor mu babasına?
Sevgili lucky
Birşey sormak istiyorm . Ağlamaktan gözlerim şişti diye başlık atmışsınya. Akan gözyaşlarını hiç mi gömedi kayınpederin veya eşin.Kimse demedi mi kızım veya karıcğım neyin var diye.
Onlar sorduğunda sustunmu??
Merka ettim nedense bunları . . Evin neredeyse bütün yükünü üzerine alan geline bu kadarmı değer verilio.Yoksa verilen değer sadece harçlıklarlamı belli ediliyor
çok güsel bi hesap yapmışsın diyosunki para sana dolaylı yolardan geliyo.dolaylı yoldan eğilde direk bana gelse bende eşimde na göre harcamamıza dikkat ederiz.şuanda mücedele vereceğimiz bi hedef yokki.ortada bişi olsa daha çok mücadele vercem amayok
cnm ben yatarken ten bu para mevzusu oldu herkes yatıyo doğal olarak görmediler beni.
saolsun kk deki hanımlar hem çok ilgilendi hem çok kafa yordu
bunca yorumu kim okusa bir yol çizebilir kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?