ilk sayfada 100tl.aldığını yazmışsın,daha sonrada haftalık 50tl.ye indi yazmışsın ben mi yanlış anladım acaba.
cnm zaten düükkanın olduğu yer nasıl desem büyük ve bayağı bi geniş bina küçük küçük dükkanlar var o dükkanlardan bi taneside k.pederimin yatırım amaçlı almış zamanında.genelede büyük firmalar depo gibi kullanıyo çok işlek bi yer değil.zaten kiracı çıksa kiraya verilcek.
valla cnm güya kendi çıkmış ama tazminatını vermişler.bize 1000 milyar maaş alıyorum diyodu 2600 alıyomuş.bi avukar o k adar düşük maaş alırmı yaa.şuan iş bulsa bile görüşmeye gidemez hasta yatıyo
Böle deme ama çok üzülüyorum.
ben yorum yapmaktan öte çok üzüldüm durumuzabu biçok insanın kaldramıycağı bişey,siz bu zaman kadar idare etmişsiniz sabrınız,peygamber sabrı derler ya öyle olmalı.sadece aileniz bu durumu biliyorlar mı yani maaşınızın k.pederinize verdiğinizi? sorulmuşsa da okuyamadım merak ettim.
vallahi görümce akıllı, kayınpeder akıllı, kayınvalide akıllı, eş akıllı...
Peki lucky88'in suçu ne ?
Başlığı mı değiştirsem ?
cnm şşöle söliyim haftada 50 alıyorum.iş yerime 2 vesaitle gidiyorum günde 4.5 tl yok param tutuyo yemeğimde bu paranın için bazen evden bişiler getiriyorum.yani 4 haftada toğlam 200 tl artı bide aylığımdan 50 tl.250 tl ile geçinmeye çalışıyorum.
bu iphone almaya karar vermeden önce ayda 400tl.size kalıyordu değil mi?yani siz eve
350tl.veriyordunuz,bence bunuda vermelisiniz diye düşünüyorum.
belkide kayınpederiniz size kızmıştır bu durumdayken iphone almayı düşünüyor diye.
her şey eşinizde bitiyor iş beğenmemezlik,maaş beğenmemezlik yapmasın bulsun bir iş çalışsın.
görümcen 2,600 alırken ,1000 tl diye söylemesine nasıl açıklama yapıyor?nasıl öğrendiniz bunu.?.
neden saklamış maaşını,bir şey söylüyor mu?..
hmm o zaman şimdi hesap yapalım...
Toplam para 800
250 l. Ayda size düşen.
200 veya 250 eşinize düşen.
Kalan 300 veya 350l.
350 l. Ile kira derdiniz yok, yemekti, çaydı, tüptü, oydu, buydu vs. Vs.
Yani şimdi bakıyorum burda bombayı kayınpedere değilde, kocaya patlatmak lazım çünki onun sorumluluklarını iş seçiciliği yüzünden siz üstlenmek zorunda kalıyorsunuz.
Ilk bakıldığında kayınpeder sanki tüm paraya el koyuyomuş gibi bir görüntü oluşuyor insanın kafasında ama aslında sizin paranız sadece el değiştirip size dolaylı olarak geri dönüyor ki zaten siz bunu baştan kabul etmişsiniz.
Hata kimde şimdi buyrun siz söyleyin. :26:
çok sağlam biyerden çğrendim çok yakın bi arkadaşından.o arkadaşıda patronuyla çok samimi
Hmm o zaman şimdi hesap yapalım...
Toplam Para 800
250 L. ayda size düşen.
200 veya 250 eşinize düşen.
Kalan 300 veya 350L.
350 L. ile kira derdiniz yok, yemekti, çaydı, tüptü, oydu, buydu vs. vs.
Yani şimdi bakıyorum burda bombayı kayınpedere değilde, kocaya patlatmak lazım çünki onun sorumluluklarını iş seçiciliği yüzünden siz üstlenmek zorunda kalıyorsunuz.
İlk bakıldığında kayınpeder sanki tüm paraya el koyuyomuş gibi bir görüntü oluşuyor insanın kafasında ama aslında sizin paranız sadece el değiştirip size dolaylı olarak geri dönüyor ki zaten siz bunu baştan kabul etmişsiniz.
Hata kimde şimdi buyrun siz söyleyin. :26:
Ben sana açık ve net söylüyorum çık işten yada boşan ya da sesini kısıp mutlu mesut devam et hayatına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?