Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

tek çözümü var çık işten kökten kurtul onlar çalışşın sen ye birazda ..
ay canım kusura bakmada sen böyle sabır gösterdikçe ben sinir oluyorum ya hayret bişey eşin çalışşın birazda herkes nasıl çalışıp iş buluyosa oda çalışşın kimseye durdugu yerde getrip müdürlük amirlik vermiyorlar..
çık işten görsünler günlerini..

ilk sayfada 100tl.aldığını yazmışsın,daha sonrada haftalık 50tl.ye indi yazmışsın ben mi yanlış anladım acaba.

cnm haftalığımdan hariç aylığımdan 100 alıyodum ama evde kimse çalışmayınca 50 tlsini kesti k.pederim.50 tl kalıyodu
zaten aldığım haftalıktan bana kalmıyo bile yoldu yemekti gidiyo.yemek ve yol parası maaşımın içinde.2 vesait olduğu için iş yerim oturduğum yere.haftalık 50 tl ile idare ediyorum.

Son düzenleme:
cnm zaten düükkanın olduğu yer nasıl desem büyük ve bayağı bi geniş bina küçük küçük dükkanlar var o dükkanlardan bi taneside k.pederimin yatırım amaçlı almış zamanında.genelede büyük firmalar depo gibi kullanıyo çok işlek bi yer değil.zaten kiracı çıksa kiraya verilcek.

Yatıra yatıra bitirememişler belli ki...
Onlar sana yatırım yapsın, iyi beslesinler seni bence, ne de olsa tek ekmek getirensin.

valla cnm güya kendi çıkmış ama tazminatını vermişler.bize 1000 milyar maaş alıyorum diyodu 2600 alıyomuş.bi avukar o k adar düşük maaş alırmı yaa.şuan iş bulsa bile görüşmeye gidemez hasta yatıyo

görümce ne kadar akıllı ..1,600 ü ördek yapıyor..

sen daha 2 vasıta ile işe gitmeye çalış..te vakitte sen de çık işten..

Böle deme ama çok üzülüyorum.:14::14:

Gercekten bu devırde kendınde bu kadar fedakarlık nasıl olur dıyorum..

Bu nasıl bır aşk esınıze duydugunuz..

Bız kadınlar calışıyoruz ama kendı ayaklarımızın ustunde duralım kendı ısteklerımızı alalım

Kocalarımıza muhtac olmayalım dıye..

2 vasıtayla gıt...aldıgını ver harclık versınler sana kendı paranı sana verıyorlar..

İşten cıkarsa bunlar sana tek kuruş parada mı vermıyecekler

sabrınıza hayran kaldım

ben yorum yapmaktan öte çok üzüldüm durumuza :( bu biçok insanın kaldramıycağı bişey,siz bu zaman kadar idare etmişsiniz sabrınız,peygamber sabrı derler ya öyle olmalı.sadece aileniz bu durumu biliyorlar mı yani maaşınızın k.pederinize verdiğinizi? sorulmuşsa da okuyamadım merak ettim.

bi tek annem biliyo maaş konusunu

Vallahi görümce akıllı, kayınpeder akıllı, kayınvalide akıllı, eş akıllı...
Peki lucky88'in suçu ne ? :41:
Başlığı mı değiştirsem ? :27:

33 yaşındayım şunu öğrendim kişi kendinden sorumlu
ailelerin parası maaşı katı yatı bizi bağlamaz
kişi eşi kendi eşi ve çocuğundan sorumlu
evler ayrılınca gelirler ayrılır
ev birse gelir bir olur
tabiki aileler yardımcı olsa çok iyi ama kimseyi zorlayamazsınki
zorlasan ne değişir
hata sende ve eşinde
ikiniz oturup çözüm üretmelisiniz
kendini daha fazla mutsuzluğa itmeden

cnm şşöle söliyim haftada 50 alıyorum.iş yerime 2 vesaitle gidiyorum günde 4.5 tl yok param tutuyo yemeğimde bu paranın için bazen evden bişiler getiriyorum.yani 4 haftada toğlam 200 tl artı bide aylığımdan 50 tl.250 tl ile geçinmeye çalışıyorum.

Hmm o zaman şimdi hesap yapalım...

Toplam Para 800
250 L. ayda size düşen.
200 veya 250 eşinize düşen.
Kalan 300 veya 350L.

350 L. ile kira derdiniz yok, yemekti, çaydı, tüptü, oydu, buydu vs. vs.

Yani şimdi bakıyorum burda bombayı kayınpedere değilde, kocaya patlatmak lazım çünki onun sorumluluklarını iş seçiciliği yüzünden siz üstlenmek zorunda kalıyorsunuz.

İlk bakıldığında kayınpeder sanki tüm paraya el koyuyomuş gibi bir görüntü oluşuyor insanın kafasında ama aslında sizin paranız sadece el değiştirip size dolaylı olarak geri dönüyor ki zaten siz bunu baştan kabul etmişsiniz.

Hata kimde şimdi buyrun siz söyleyin. :26:

görümcen 2,600 alırken ,1000 tl diye söylemesine nasıl açıklama yapıyor?nasıl öğrendiniz bunu.?.
neden saklamış maaşını,bir şey söylüyor mu?..

bu iphone almaya karar vermeden önce ayda 400tl.size kalıyordu değil mi?yani siz eve
350tl.veriyordunuz,bence bunuda vermelisiniz diye düşünüyorum.
belkide kayınpederiniz size kızmıştır bu durumdayken iphone almayı düşünüyor diye.
her şey eşinizde bitiyor iş beğenmemezlik,maaş beğenmemezlik yapmasın bulsun bir iş çalışsın.

bu hanımda aynını söyledi
demek genel düşünce bu

görümcen 2,600 alırken ,1000 tl diye söylemesine nasıl açıklama yapıyor?nasıl öğrendiniz bunu.?.
neden saklamış maaşını,bir şey söylüyor mu?..

çok sağlam biyerden çğrendim çok yakın bi arkadaşından.o arkadaşıda patronuyla çok samimi

hmm o zaman şimdi hesap yapalım...

Toplam para 800
250 l. Ayda size düşen.
Kalan 300 veya 350l.

350 l. Ile kira derdiniz yok, yemekti, çaydı, tüptü, oydu, buydu vs. Vs.

Yani şimdi bakıyorum burda bombayı kayınpedere değilde, kocaya patlatmak lazım çünki onun sorumluluklarını iş seçiciliği yüzünden siz üstlenmek zorunda kalıyorsunuz.

Ilk bakıldığında kayınpeder sanki tüm paraya el koyuyomuş gibi bir görüntü oluşuyor insanın kafasında ama aslında sizin paranız sadece el değiştirip size dolaylı olarak geri dönüyor ki zaten siz bunu baştan kabul etmişsiniz.

:48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Hmm o zaman şimdi hesap yapalım...

Toplam Para 800
250 L. ayda size düşen.
Kalan 300 veya 350L.

350 L. ile kira derdiniz yok, yemekti, çaydı, tüptü, oydu, buydu vs. vs.

İlk bakıldığında kayınpeder sanki tüm paraya el koyuyomuş gibi bir görüntü oluşuyor insanın kafasında ama aslında sizin paranız sadece el değiştirip size dolaylı olarak geri dönüyor ki zaten siz bunu baştan kabul etmişsiniz.

çok güsel bi hesap yapmışsın diyosunki para sana dolaylı yolardan geliyo.dolaylı yoldan eğilde direk bana gelse bende eşimde na göre harcamamıza dikkat ederiz.şuanda mücedele vereceğimiz bi hedef yokki.ortada bişi olsa daha çok mücadele vercem amayok

yine de kayınpederin tüm parayı alıp sonra hafta hafta, harçlık olarak vermesini anlamadım, çocuk olsa yapılır hani idare edemez parasını filan diye. aman zaten ben hiçbir şey anlamadım bu işten.

Back
X