Henuz gecikmedi bekliyorum tesekkur ederimAğızdaki acımsı tat tek başına gebelik belirtisi değil bildiğim kadarıyla,adetiniz gecikti mi? Geciktiyse kan verin veya test yapın.
Sizi umutlandırmak istemem ama bende de olmuştu. Anlam verememiştim pek. BebişmişBU gün fark ettim
Gecirmek icin tatli tuzlu eksi yiyorum ama yine ayni.
Su bile icince acimsi tat var gibi
Sanki agziniza ilac atmissiniz da gec su icmissiniz gibi bi tat
Su icince anlik geciyor ya da yemek yerken
Ama sonra basliyo tekrardan ilk defa oldu boyle bisey yasayanlar var mi acaba
Yanında başka belirtilerin varmıBU gün fark ettim
Kasik agrisi gogus hassasiyeti artti regl yaklasmaya baslayinca sigara icerken midem bulaniyor birYanında başka belirtilerin varmı
Yaaaaa cok sevindim hayirli olsun bu arada darisi tum anne olmak isteyen arkadaslarimizaSizi umutlandırmak istemem ama bende de olmuştu. Anlam verememiştim pek. Bebişmiş
Kaç gün kaldı regl belki vardır yaaa inşallah olurKasik agrisi gogus hassasiyeti artti regl yaklasmaya baslayinca sigara icerken midem bulaniyor bir
2-3 gun falan ben bu gun test yaptim bi saat once kadar max . Tabi afedersin seyrek idrar ile yaptim hayalet bi cizgi gordum aman dedim cope attim ilk bes dk da gordum biraz once bariz pembe diger cizgi vardi . Ama ne zaman cikti ikinci bilmiyorum atayim size resmiKaç gün kaldı regl belki vardır yaaa inşallah olur
Hafif var gibi görünüyor çizgi biraz daha bekle az kaldı olur inşallah benim daha 7 gün var2-3 gun falan ben bu gun test yaptim bi saat once kadar max . Tabi afedersin seyrek idrar ile yaptim hayalet bi cizgi gordum aman dedim cope attim ilk bes dk da gordum biraz once bariz pembe diger cizgi vardi . Ama ne zaman cikti ikinci bilmiyorum atayim size resmi
Bu arada telefon baya eski kamera kotu gozukmeyebilir
Cizgi pembe ama kamera gercekten cok kotu esime de gosterdim gordu oda yarin sabah tekrar yapacagim diger gun yine tekrarlayacagim kosa kosa baslik acarim zaten eger var ise kan da verdikten sonraHafif var gibi görünüyor çizgi biraz daha bekle az kaldı olur inşallah benim daha 7 gün var
Ayy hadi yarın haber ver inşallah vardırCizgi pembe ama kamera gercekten cok kotu esime de gosterdim gordu oda yarin sabah tekrar yapacagim diger gun yine tekrarlayacagim kosa kosa baslik acarim zaten eger var ise kan da verdikten sonra
Tesekkur ederim yarin uysndigimda yapacagim gec kalkiyorum zaten oglen gibiAyy hadi yarın haber ver inşallah vardır
İki hamileliğimde de 6 ay kustum, hep acillerdeydim ama benim bile ağzımın tadı 5. haftada bozuldu. Yani bu belirti başladığında beta hcg epey yükselmiş olur. Testte çok net çıkmadıysa gebelikten olmayabilir. Umarım en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.BU gün fark ettim
Başka ne belirtileriniz vardıİki hamileliğimde de 6 ay kustum, hep acillerdeydim ama benim bile ağzımın tadı 5. haftada bozuldu. Yani bu belirti başladığında beta hcg epey yükselmiş olur. Testte çok net çıkmadıysa gebelikten olmayabilir. Umarım en kısa zamanda pozitifi görürsünüz.
Unutma ama beni benim de 7 gün varTesekkur ederim yarin uysndigimda yapacagim gec kalkiyorum zaten oglen gibi
Tamam hamileysem eger butun her seyi paylasirim seninle ama sende paylas olur mu haber etUnutma ama beni benim de 7 gün var
Aynen bende derim sana canım inşallah ikimiz de iyi haberler alırız birlikte yeni topiklere atılırızTamam hamileysem eger butun her seyi paylasirim seninle ama sende paylas olur mu haber et