Ağızda acımsı tat gebelik belirtisi midir ?

Sizi umutlandırmak istemem ama bende de olmuştu. Anlam verememiştim pek. Bebişmiş🙈💖
Merhaba benim adetim bu ay 2-3 gün gecikti ilk günün akşamı test yaptım negatif çıktı, başk bir belirtim yok sizce gebelik olabilir mi ? Bir de sürekli sol kasığımda batma gibi bir his oluyor

Hahaha bekleyin bence de benim gibi sabah akiam test yaparsanız dengeniz şaşar🤣🤣 adetim geçeki 17 gün oldu🤣 benim testler birbirini tutmuyor
Sabah ogle aksam gece test yapiyordum ben sacma sapan husrana ugrayinca akillandim en azindan test yok silik yok acaba bozuk mu derdi yok 😅 takmiyorum yapmayinca beklemedeyim

Sabah ogle aksam gece test yapiyordum ben sacma sapan husrana ugrayinca akillandim en azindan test yok silik yok acaba bozuk mu derdi yok 😅 takmiyorum yapmayinca beklemedeyim
Bu ay olmazsa artık ben de salacağım inş sadece yumurta takibi sonrası Allah kerim diyeceğim. Tırlatcam bu gidişle🤣 ama testlerin suçu bi pozitif bi negatif olursa ben ne yapayım

Bu ay olmazsa artık ben de salacağım inş sadece yumurta takibi sonrası Allah kerim diyeceğim. Tırlatcam bu gidişle🤣 ama testlerin suçu bi pozitif bi negatif olursa ben ne yapayım
Valla 2 gunde bi duzenli iliski olursa ovulasyona bile gerek yok hem stres olmazsin

Valla 2 gunde bi duzenli iliski olursa ovulasyona bile gerek yok hem stres olmazsin
Çok mantıklı😊 ama pcos var yumurtam pik oluyor mu emin değilim arada düzensizlik yapıyor bu yıl 2 kere adet söktürücü kullanmak zorunda kaldım

X