Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 17 Subat'ta pik gormustum adet dongunuz kac gunde birBen de aynı durumdayım 20 sinde yumurtlama gördüm Ovülasyon testinde normalde bugün regl olmam lazımdı ama bazen 1 hafta ileri atabiliyor o yüzden çok güvenemedim. Göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet var bi de kasık ağrım var.
Ben gece lavaboya kalktigimda yaptim testi ama hayalet gibi cikti cizgi bu sefer de artimed var bizim eczanede kaset olarak sadece netten siparis vermistim baska bi test onlari denwyecwgim gelince morelim bozuldu iyiceBaşka ne belirtileriniz vardı
Üzme kendini sadece gece yaptın ilk idrar değil seğrelmiştir belki iyi düşün 2 gün kaldı senin belki geç döllenmedir herkesin hemen belli olmuyor ki kiminin 4 günde 1 haftada belli oluyor iyimser olBen gece lavaboya kalktigimda yaptim testi ama hayalet gibi cikti cizgi bu sefer de artimed var bizim eczanede kaset olarak sadece netten siparis vermistim baska bi test onlari denwyecwgim gelince morelim bozuldu iyice
zaten dogurgan donemden sonra her gun degerlemdirdik dogurgan donemi bi gun falan gecmisti ovulasyon da kullanmadim ama adet olcakmisim gibi oluyo lavaboya gidiyorum hic bisey yok psikolijim bozuldu iste erkenden yapiyorum birazda o da sinirlerimi bozuyor gec dollenme bir kac gun sapma ile de oluyor muÜzme kendini sadece gece yaptın ilk idrar değil seğrelmiştir belki iyi düşün 2 gün kaldı senin belki geç döllenmedir herkesin hemen belli olmuyor ki kiminin 4 günde 1 haftada belli oluyor iyimser ol
Olabilir ya bilemeyiz ki ama bence olucak gibi senin öyle adet hissi falan oluyorsa ama çevremde adet gününden sonra öğrenen var burda bile okudum ama idrarda hemen belli olmaz diyen de varzaten dogurgan donemden sonra her gun degerlemdirdik dogurgan donemi bi gun falan gecmisti ovulasyon da kullanmadim ama adet olcakmisim gibi oluyo lavaboya gidiyorum hic bisey yok psikolijim bozuldu iste erkenden yapiyorum birazda o da sinirlerimi bozuyor gec dollenme bir kac gun sapma ile de oluyor mu
Temizlik yaptim biraz once hareket halindeyken daha cok agriyo hani regl oluruz ya pat diye onun gibi bi agri giriyo sonra geciyoOlabilir ya bilemeyiz ki ama bence olucak gibi senin öyle adet hissi falan oluyorsa ama çevremde adet gününden sonra öğrenen var burda bile okudum ama idrarda hemen belli olmaz diyen de var
Ayy güzel haber gelir inşallah yaaa az daha sabret ben bile meraklandım yaaa inşallah müjdeli haber gelir canımTemizlik yaptim biraz once hareket halindeyken daha cok agriyo hani regl oluruz ya pat diye onun gibi bi agri giriyo sonra geciyo
30-32 günde bir normalde en geç bugün regl olmam lazımdı ama bir şey yok. Gebelik testi yaptım kaset o da negatif çıktı ama çok erken diyorlar, yumurtlamadan sonra 17 gün bekle dedi testi aldığım yerben de 17 Subat'ta pik gormustum adet dongunuz kac gunde bir
evet bana da oyle dedi bggunlugu30-32 günde bir normalde en geç bugün regl olmam lazımdı ama bir şey yok. Gebelik testi yaptım kaset o da negatif çıktı ama çok erken diyorlar, yumurtlamadan sonra 17 gün bekle dedi testi aldığım yer
Aynen ben de ordan aldım :) ben çok sabırsızım ama çok zorevet bana da oyle dedi bggunlugu
simdi sizin adet gununuz ne zaman ve kacinci gun yumurtlama gordunuz ben 28 gunde bir adet ve 17. gun yumurtlama gordum 1 Mart adet gunuAynen ben de ordan aldım :) ben çok sabırsızım ama çok zor
En son 26 Ocakta oldum, 20 Şubat yumurtlama. En geç bugün adet olmam lazımdı ama hala bir şey yok. Son 3 gündür sürekli uykum geliyo gece hiç uyumamışım gibi. Kan testine gitsem mi çok mu erken oluyo ama duramıyorum da heyecandansimdi sizin adet gununuz ne zaman ve kacinci gun yumurtlama gordunuz ben 28 gunde bir adet ve 17. gun yumurtlama gordum 1 Mart adet gunu
adetiniz kac gunde bir ve kacinci gun yumurtladiniz ben adet gunu adet olmazsam kan testini 2 gun sonra verecegim sanirimEn son 26 Ocakta oldum, 20 Şubat yumurtlama. En geç bugün adet olmam lazımdı ama hala bir şey yok. Son 3 gündür sürekli uykum geliyo gece hiç uyumamışım gibi. Kan testine gitsem mi çok mu erken oluyo ama duramıyorum da heyecandan
30 gün de bir genelde döngüm ben geç yumurtladım 26. Gün yumurtladımadetiniz kac gunde bir ve kacinci gun yumurtladiniz ben adet gunu adet olmazsam kan testini 2 gun sonra verecegim sanirim
Ee son durum nedir inşallah hamişsinizdir. Ben sabah yumurta yerken doğalgaz tadı aldım bide sigarara içerken bi garip tadı sanki hahahah doğalgaz nedir yaAy insanllah hepimize gelsin
gecen ay hamile degildim bu aya kaldi aman aman bi belirti yok ara ara kasik agrisi vs bazen de canim bazi yiyecekleri yemek istiyor bencw regl gununuzun gecmesini bekleyin 28 29 gibi olacagim bende beklemedeyim dogalgaz biraz tuhaf olmusEe son durum nedir inşallah hamişsinizdir. Ben sabah yumurta yerken doğalgaz tadı aldım bide sigarara içerken bi garip tadı sanki hahahah doğalgaz nedir ya
Hahaha bekleyin bence de benim gibi sabah akiam test yaparsanız dengeniz şaşar adetim geçeki 17 gün oldu benim testler birbirini tutmuyorgecen ay hamile degildim bu aya kaldi aman aman bi belirti yok ara ara kasik agrisi vs bazen de canim bazi yiyecekleri yemek istiyor bencw regl gununuzun gecmesini bekleyin 28 29 gibi olacagim bende beklemedeyim dogalgaz biraz tuhaf olmus