Ağızda acımsı tat gebelik belirtisi midir ?

Benim hamileligimde de vardı o tat böyle demir yutmuş gibi değişik alışık olmadığım bir tat. Diğer belirtiler adetten önce de olduğu için ben onları takip etmiyordum bu tat değişikliği belirleyici olmuştu. Sizde silik çizgi çıkmış hamilesinizdir inşallah

ben de 17 Subat'ta pik gormustum adet dongunuz kac gunde bir

Başka ne belirtileriniz vardı
Ben gece lavaboya kalktigimda yaptim testi ama hayalet gibi cikti cizgi bu sefer de artimed var bizim eczanede kaset olarak sadece netten siparis vermistim baska bi test onlari denwyecwgim gelince morelim bozuldu iyice

Ben gece lavaboya kalktigimda yaptim testi ama hayalet gibi cikti cizgi bu sefer de artimed var bizim eczanede kaset olarak sadece netten siparis vermistim baska bi test onlari denwyecwgim gelince morelim bozuldu iyice
Üzme kendini sadece gece yaptın ilk idrar değil seğrelmiştir belki iyi düşün 2 gün kaldı senin belki geç döllenmedir herkesin hemen belli olmuyor ki kiminin 4 günde 1 haftada belli oluyor iyimser ol

Üzme kendini sadece gece yaptın ilk idrar değil seğrelmiştir belki iyi düşün 2 gün kaldı senin belki geç döllenmedir herkesin hemen belli olmuyor ki kiminin 4 günde 1 haftada belli oluyor iyimser ol
zaten dogurgan donemden sonra her gun degerlemdirdik dogurgan donemi bi gun falan gecmisti ovulasyon da kullanmadim ama adet olcakmisim gibi oluyo lavaboya gidiyorum hic bisey yok psikolijim bozuldu iste erkenden yapiyorum birazda o da sinirlerimi bozuyor gec dollenme bir kac gun sapma ile de oluyor mu

Olabilir ya bilemeyiz ki ama bence olucak gibi senin öyle adet hissi falan oluyorsa ama çevremde adet gününden sonra öğrenen var burda bile okudum ama idrarda hemen belli olmaz diyen de var

Olabilir ya bilemeyiz ki ama bence olucak gibi senin öyle adet hissi falan oluyorsa ama çevremde adet gününden sonra öğrenen var burda bile okudum ama idrarda hemen belli olmaz diyen de var
Temizlik yaptim biraz once hareket halindeyken daha cok agriyo hani regl oluruz ya pat diye onun gibi bi agri giriyo sonra geciyo

30-32 günde bir normalde en geç bugün regl olmam lazımdı ama bir şey yok. Gebelik testi yaptım kaset o da negatif çıktı ama çok erken diyorlar, yumurtlamadan sonra 17 gün bekle dedi testi aldığım yer
evet bana da oyle dedi bggunlugu

simdi sizin adet gununuz ne zaman ve kacinci gun yumurtlama gordunuz ben 28 gunde bir adet ve 17. gun yumurtlama gordum 1 Mart adet gunu
En son 26 Ocakta oldum, 20 Şubat yumurtlama. En geç bugün adet olmam lazımdı ama hala bir şey yok. Son 3 gündür sürekli uykum geliyo gece hiç uyumamışım gibi. Kan testine gitsem mi çok mu erken oluyo ama duramıyorum da heyecandan

adetiniz kac gunde bir ve kacinci gun yumurtladiniz ben adet gunu adet olmazsam kan testini 2 gun sonra verecegim sanirim

Ee son durum nedir inşallah hamişsinizdir. Ben sabah yumurta yerken doğalgaz tadı aldım bide sigarara içerken bi garip tadı sanki hahahah doğalgaz nedir ya
gecen ay hamile degildim bu aya kaldi aman aman bi belirti yok ara ara kasik agrisi vs bazen de canim bazi yiyecekleri yemek istiyor bencw regl gununuzun gecmesini bekleyin 28 29 gibi olacagim bende beklemedeyim dogalgaz biraz tuhaf olmus

gecen ay hamile degildim bu aya kaldi aman aman bi belirti yok ara ara kasik agrisi vs bazen de canim bazi yiyecekleri yemek istiyor bencw regl gununuzun gecmesini bekleyin 28 29 gibi olacagim bende beklemedeyim dogalgaz biraz tuhaf olmus
Hahaha bekleyin bence de benim gibi sabah akiam test yaparsanız dengeniz şaşar adetim geçeki 17 gün oldu benim testler birbirini tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…