- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
- Konu Sahibi saribaykuss
neden pişmansın. istedin yaptın. senden ne çaldı ki bekaretinin gitmesi. kötü biri mi oldun zulüm mü ediyorsun artık insanlara, çaldın mı katıl mi oldun ?Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
sakın kendini üzme, eğer ilişkinden memnun değilsen bitir.
aklı başında olan insan, seni karakterin için seven insan zar mar muhabbeti bile yapmaz..
ben de senin gibi oldum zamanında.
şu an çok güzel giden bir ilişkim var, yaza düğünümüz var allah nasip ederse, bana bir kere bile sormadı bekaret konusunu. ben söyledim daha en başta çünkü benle olmaz soğur diye düşünüyordum. neden söylüyorsun ki bunu konusunu açman bile gereksiz dedi ve bir daha konuşulmadı. ve bunu söyledikten hemen sonra beni ne kadar çok sevdiğini söyledi.
emin ol karşıma gelip daha 2. günden bakire misim diyen biri olsaydı, benim karakterimden önce önem verdiği bu olsaydı, birbirimizi bu denli sevemezdik güvenemezdik.
şunu da söyleyim beni eksik de görmüyor dünyanın en güzel insanı olduğumu düşünüyor hatta.
kimse benle evlenmez düşüncen yüzünden hayatını zindan etme. ezilip büzülme. seni gerçekten seven öyle şeylerle asla ilgilenmez.