• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır panik geçiriyorum lütfen yardım

Ağır panik dediğiniz panik atak ise size İzzet Güllüyü öneririm. Kendisi psikolog ve YouTubede videoları var. Ben onla atlatmıştım. Sürekli dinlemeniz gerekiyor. Gerekirse bir videoyu 5 kere izleyin.
Teşekkür ederim benimde ihtiyacım var

Somatik egzersizler inanılmaz işe yarıyor bende. Vagus sinirini uyaran egzersizler diye de yazıp aratabilirsiniz. Çok basit masajlar ve nefes çalışmaları anında etki ediyor. Stop chasing pain diye bir sayfa vardı instagramda, onun gösterdiği şeyler çok çok işime yaradı.

Son 1 aydir epeycene arttı vücudum kasılıyor ve özellikle yemekten sonra durmayan carpintilar başa çıkamıyorum anlik hayat kurtarıcı önerilerine açığım gerçekten çok zor durumdayım
Ben durup durup terlerlerdim sürekli çarpıntı kalp Dr gittim hiçbir sıkıntı yoktu nefes bile alamıyordum namaz kıldım Allah'a sığınıdim kendime geldim Rabbime şükürler olsun İnşallah Sende bir an önce bu sıkıntıdan kurtulursun. İnşirah süresi okuyordum ve Şeytanlarin kışkırtmalarından sana sığınırım onların yanımda bulunmalarından sana sığınırım diye dua ediyordum. Bunlar hep vesvese diye düşünüyorum

Psikiyatriste gitmeniz gerek orada verdikleri ilacı doktorla iletişim halinde kalarak kullanıyorsunuz. Sonra zamanla ilacı bıraktırıyorlar ama ağır panik zamanlarında hemen ilaçtan bi tane atıyorsunuz sakinleşiyorsunuz. Yani bizde doktorun izlediği yol bu oldu.

ben atlatmış biri olarak yazıyorum. korkmamayı öğrenmek en önemlisi. bunu terapistinizle başarabiliyorsunuz. ikincisi nefese çok dikat etmeniz gerekiyor. nefesi çekip tutup öyle vermelisiniz. terapistim nefesi yapmayı öğrettiğinde gerçekten çok işe yaradığını gördüm. yine de kesinlikle bir terapiste gitmelisiniz. ben de başlarda kendim hallederim demiştim ama olmadı. terapistle aşabildim. terapistte de doğru kişiyi bulmanız gerekiyor

Back