- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
Yalniz değilsin bende normalde çok sakinim regli iken wuuwwwwGece gece sinirlendim mi desem dertlendim mi..
Yine bir regl dönemim . Ve bu dönemde kontrol edemediğim sinirlerim, duygusalliklarim. Lanet hormonlarım. Yaptığım saçmalıklar. Ağzımı kapatamamak.
Kızlar yardim. Bi çaresi yok mu bu işin. Olmadan 5 gün önce başlıyor belirtiler. Ağrılı geçmesini saymıyorum bile artık. Kontol edemiyorum sinirlerimi. Normalde sustugum sakin kaldığım şeylere susamıyorum. Sinirlenilmeyecek durumlara aşırı derecede sinirleniyorum. Insanlara çatıyorum. Takıntılı bir ruha burunuyorum olur olmadık şeylere küsüp trip atasım geliyor. Kendime hakim olamıyorum. Önceden bana yapılan haksızlıklar aklıma geliyor. Hatta bazen kendimi tutamayıp eskiden hayatımda olan insana duygusallıkla mesaj atıyorum. Istediğim yanıtı alamayınca da kavga ediyorum. Haklı olsamda haksız duruma düşüyorum. Mesaj atmam zaten çok saçma.
Ağlıyorum bide eskiler aklıma geliyor ağlıyorum. Iyi ki hayatımda biri yok diyorum olsa bu dönemde çok çektiriyorum. Zaten önceki erkek arkadaşlarımla ne olduysa bu dönemde oldu ayrılıklar. Kız arkadaşlarımla da bu dönemde kavga ediyorum. Sonra diyorum ne saçmalamışım. Salak misin sen ..
Regl döneminden dolayı oldu diyince de bahane gibi oluyor çünkü herkes böyle yoğun yaşamıyor. Yok mu bunu çaresi. Bi akıl verin.
Duygular normale dönünce hiç böyle bir şey yok. Sakin kalabiliyorum normal insanlar gibi olabiliyorum. Bide hayatımda biri olsa bu dönemde sıkılır bıkar kaçar benden ya.
Şuan bitmek üzere normale döndüm eşim uzak durur alttan alır
Sanki beynimde şimşekler çakıyor aşırı bi sinirlilik hali ortada bi neden yok