Bu arada devamlı doktora gitmek gerekmiyor bükün için. İyi bir doktor size yapmanız gerekeni ve kulanacaksanız ilacı tavsiye ediyor. Bir seferlik bir şey. Maddi açıdan külfeti olmaz. Devlet hastanesinde, hastasını ciddiye alan bir psikiyatriste gitmek yeterli olacaktır.
Ben de çok kötüydü. İlacımı da aldım eczaneden, duruyor ama bu son adetimde bayağı bir meşguldüm. Kafam yoğun olunca, bu Ay sorun yaşamadım ama önceki bir kaç ay depresyonun dibine vuruyordum. Ağlama nöbetleri gelince, adetimin yaklaştığını anlıyordum.
İlacım duruyor kenarda. Zaten reçetesiz satılıyor normalde ama yine de doktor tavsiyesiyle almak gerekli tabi ki. Sonraki aylarda aynı şeyleri yaşarsam, kullanacağım. Zaten başlangıç tarihi yaklaştıkça kendimi gün gün takip ediyorum. Kötü olduğum ilk gün kontrolü elden bırakmazsam, diğer günler daha kolay geçiyor. Kendimi zorla da olsa, kaldırıp iş güç yapmaya çalışıyorum. ama kendimi bırakırsam, diğer günler daha da kötü oluyorum.
Hormonal bir durum olduğu için psikoloğa gitmenin bir faydası olacağını sanmıyorum.