Aynen ben de böyleydim. O günlerde resmen farklı bir kişilik çıkıyordu bende. Hatta Amerikanın bir eyaletinde o dönemde suç işleyen kadınlar için PMS hafifletici sebep kabul ediliyormuş yasalarda; ne kadar doğru bilmiyorum ama mantıklı. O kadar berbat yani. Neyse ki ben Menopoza girince kurtuldum bundan. En çok bu sebepten seviniyorum menopoza girdiğime. SSRI tipi antidepresanlar PMS belirtilerine iyi geliyormuş, hatta ortadan kaldırıyormuş. Ben kullandım ama bende sadece o günlerde kullanmak fayda etmedi. Sürekli kullanınca fayda etti ama sürekli antidepresan da alınmaz, bir sürü yan etkisi var. Progesteron hormonu öneren oldu, kullanmadım, siz isterseniz doktorunuza bir danışın. İnsan ilaç kullanmak istemiyor ama. İnanın ben kendim için not yazmıştım madde madde o dönemde açıp okumak için. ( - PMS olduğun için sinirlisin / üzgünsün - kesinlikle kavga etme / zararlı bir şey yapma / karar verme konuyu ertele - Gerekirse işten izin iste - şuraya git şu müzikleri dinle, şunu yap bunu yap diye kendime not oluşturmuştum). O dönemlerde özellikle kendinize dikkat edin, tedbir alın, gerekirse bazı şeyleri erteleyin, hoşlanacağınız şeyler yapın, kendinize de iyi davranın. Erkek arkadaş konusuna gelince, ona söyleyin böyle bir rahatsızlığınızın olduğunu ve inşallah anlayışlı biri çıkar :)