• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

agda salonununda arkadas...

kuzenlerimle birbirimize yapıyoruz ama arkadaşıma yaptırmam şahsen , kuzen can yarısı ama arkadaş ıı olmaz bence kendin yap ya da başka bul.

Yukarıda biri yazınca aklıma geldi

Erkek kadın doğumcum asistanının normal doğumuna girdi

Hemşirelerini vs muayene ediyordu

Şahsen bize garip gelse de onlar alışmışlar

Doğumdan sonra da kadın sütüm birikti bir sağıp geleyim diye haber verip çıkıyordu

Arkadaşın alışkındır bir şey olmaz git hem daha yumuşak davranır seni tanıdığı için

Şu kadınların ağda meselesi beni öldürüyor. Hamileler için söylemiyorum ama kendi işinizi kendiniz görmekten aciz misiniz nesiniz? Hadi ağdacıların "işi bu" falan dersin de arkadaşla karşılıklı ağdalaşmak falan, bilmiyorum. Bi ağdayı da mı yapamıyorsunuz yani? Samimiyetin suyunu çıkarmak bu olsa gerek.

ben arkadasıma da yabancıya da yaptıramıyorumm..
illa kendim aglaya sızlaya yapıcam..
düğünümde ablam zorla yatırıp yapmıştı bana. utancımdan yerin dibine girmiştim.
ilk ve son oldu.
ama bu kendimle alakalı benm. yabancıya yaptırıyor olsaydım arkadasıma da yaptırırdım kesinlikle.

güvenilir birini bulana kadar kendim uğraştım... en sonunda güvenilir bi abla sayesinde ağdacı abla buldum ... ne büyük kolaylıkmış ... hele hamilelikte çok büyük kolaylık canım ... bırak arkafaşın olsun onların işi o ... bizim için kaş almaktan farkı yok demişti bi seferinde abla :) rahat ol bencr geç kalmadab başla :)

Arkadaşın bayan değil mi sonuçta? Başka birine gitsen o da bayan.. Sende olan onda da var :KK53: utanma aç gitsin :KK70:

Hamileymişsin yaptırmanda sakınca olmaz sanırım. Ama ben çok utanırdım. Arkadaşımın yanında kıyafetlerimi bile değiştiremem.

ağdacı psikolog ve jinekologla arkadaş olmamak sadece profesyonel boyutta işin düştükçe gitmek daha iyi benceHoppa

Back
X