ben popo arkasını doktor eldiveniyle alıyorum canm bi cekise baya geliyor ve hemen bitiyo acımıyoda kızzzzzzzzzz
Hanimlar her sey guzel de el agdasi icin ben agda bezini nerden bulucam ? Satiliyo sanirim da pahaliydi yaa siz bez olarak ne kullaniyorsunuz ?
Allahım ya! bir tek ben mi yapamıyorum şu ağdayıDepilissimanın ağdasını özel bölgemde kullanayım dedim, yapamadım çekiyorum, ama kırılıyo. kökünden alamadım hiç birinin. zaten jiletle ala ala orman gibi oldu. Napıcam bilmiyorum yokmu bunun bi yolu yordamı
canm agdayı küçük parçalar halinde yap o zamna alırsın kırılması normal jilet sertletrimştir zamanla düzelir vageçme
Allahım ya! bir tek ben mi yapamıyorum şu ağdayıDepilissimanın ağdasını özel bölgemde kullanayım dedim, yapamadım çekiyorum, ama kırılıyo. kökünden alamadım hiç birinin. zaten jiletle ala ala orman gibi oldu. Napıcam bilmiyorum yokmu bunun bi yolu yordamı
arkadaşım bence sen bir iki defa kuaförde yaptır ağdanı.. o zmn hem daha az acı çekersin hem kılar jiletten olma sertlikten biraz çıkar daha kolay alırsın hemde öğrenirsin
burası çok çok küçük bi yer. yok ki öyle bir kuaför ağdacı falan
küçük yerlerde genelde bu sorun oluyor. o zman eldivenle almayı dene canım
küçük yerlerde genelde bu sorun oluyor. o zman eldivenle almayı dene canım
merhaba kızlar,
cumartesi günü ilk defa komple ağda yaptım..önceden hep eldiven kullanırdım bu defa ağda yapayım dedim.....Vivet sir ağda kullandım kutu şekilde olandan....bacaklarımda çok memnun kaldım,koltuk altımdada da süper oldu fakat bikini bölgesinde uyguladım,üst taraflarda sorun yok ama dudak çevresinde morarma oldu....ve hala geçmedi ayrıca bugün soyulma başladı niye oldu anlayamadım......nasıl geçecek bilmiyorum...Benimle bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim...İlk deneyimim lütfen bana yardımcı olun...morarma nasıl geçer öyle morarık kalmaz demi,yani koyu leke gibi birşey oldu....
şimdiden teşekkürler
Utanmana gerek yok güzelim, herkeste aynı dert var. Bioderin ağdasını tavsiye ederim. 3.cü aydan sonra gözle görülür azalma ve incelme farkediyorsun. Ben 1 yılda bioderin ürünleriyle bitirdim çok şükür . Ama herkesin tüy yapısı farklı. Sürekli kullanınca işe yarıyor. Bir kullanıp atınca pek faydasını göremiyorsun. Ağda bezlerini kullanabilirsin. Daha güzel yapışıyor. Tek çekişte hepsini götürüyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?