Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

ben popo arkasını doktor eldiveniyle alıyorum canm bi cekise baya geliyor ve hemen bitiyo acımıyoda kızzzzzzzzzz

Ben de bunu merak ediyordum ama soramıyordum. Dudakların gerisinde, arkaya doğru olan kısımlarda da tüyü olan var mıdır benden başka diye düşünürdüm. Buldum benden bir tane daha. Çoğu kadının sadece ön kısım ve dudaklarda var gibi geliyor. Çok mu tüylüyüm yoksa normali bu mu bilmiyorum yaa. :/

oooo kıl mı dediniz aklınıza gelebilecek her yerde var bende.
bazen bende merak ediyorum normal insanların nasıldır acaba:)
hani şu esmer ve kalın şekilde değil ama almayınca olmayacak şekilde her yerimde var.
saymama isterseniz,
üst bacak bölgem,göbeğim,göğüs ucu ,arası,popo.
bir tek kulak mememde yok sanırım
neyse ağda yapmaya çalışıyorum.
özel bölge için çamsa kızı el ağdası kullanıyrum,Allah sizi inanadırsın taaaaaa popo bitiş çizgisine kadar alıyorum.
bacaklarımada kartuş sir ağda yapıyorum.
ama çalıştığım için vaktim olmuyor.
kuaföre 2 3 kere gittim.
ama bacaklarımda olsa acaip utanıyorum,gidene kadar baya bir savaş veriyorum kendimle.
rahatlığına çabukluğuna diyecek sözüm yok,ama çekiniyorum işte.
bir şu ne zmandan ne zmana gitmeliyim onu bir türlü tututuramıyorum.
ağdaya kılları olduğuı için gider insan.
ben orda bişiy diyecekler diye utanıyorum...

kızlar benım ağdacı ust tarafları bezle alıyor ama alt kısmını el agdasıyla alıyor ne kadar dogru ve ne kadar hıjyenık bılıyorum ama neden böyle yaptıgınıda soramadım.. bu şekilde yaptıranlar varmı aranızda?

utanmasak hıc bırımızde problem olmaz yanı sonucta nıhayete oda bızden ama ne bılıyım yanı her yerını acmk kotu bı hız ve tabıkı kıllıysan bırde

merhaba kızlar.. artık dua edersiniz bana bolbol :) acısız ağda yapmak istiyorsanız XYLOCAINE %10 Sprey diş anestezisidir.. agdadan önce bu spreyi kullanıyorum ben.. ama önce o bölgenin kandolaşımını hızlandırmak için bikaç defa üst üste vuruyorum kızarana kdr sonra spreyi sıkıyorum.. hiç acı duymuyorsunuz desem yalan olur ama canım çok tatlıdır benim.. hiç zorlanmadan hafif acıyla bitiriyorum ağda işini.. ayrıca zamandanda tasarruf etmiş oluyorum.. herkez bilir acıyacak diye ağdayı yapıştırırız cesaret gelene kdr bekleriz. :)

bildiğim kadarıyla zararı yok.. nette bakmıştım yaralarda doğumda ayrıca dudak catlaklarında,dişte,ağrıyan herhangi bir yerde kullanılıyor diye bliyorum.. fiyatıda uygun her keseye göre.

Hanimlar her sey guzel de el agdasi icin ben agda bezini nerden bulucam ? Satiliyo sanirim da pahaliydi yaa siz bez olarak ne kullaniyorsunuz ?

eski çarşaf bir çarşaf bir sene gider. spatula olarak da kahvaltı bıçağı. uzun bi süre hazır aldım ama senelik düşündüğünde pahalıya geliyor.

Allahım ya! bir tek ben mi yapamıyorum şu ağdayı Depilissimanın ağdasını özel bölgemde kullanayım dedim, yapamadım çekiyorum, ama kırılıyo. kökünden alamadım hiç birinin. zaten jiletle ala ala orman gibi oldu. Napıcam bilmiyorum yokmu bunun bi yolu yordamı

canm agdayı küçük parçalar halinde yap o zamna alırsın kırılması normal jilet sertletrimştir zamanla düzelir vageçme

anamm bırı kıl mı dedı :)
bende de cok var lazer le yaktırmayı dusunuyorum basedemıyorum ben evlenınce de ugrasamam hıc en ıyısı lazerle bıtırmek

ewet bende aynı dertden.madurumm bende istiyom evde kendim yapmak siri büyükkkkk cesaret işiii

arkadaşım bence sen bir iki defa kuaförde yaptır ağdanı.. o zmn hem daha az acı çekersin hem kılar jiletten olma sertlikten biraz çıkar daha kolay alırsın hemde öğrenirsin

arkadaşım bence sen bir iki defa kuaförde yaptır ağdanı.. o zmn hem daha az acı çekersin hem kılar jiletten olma sertlikten biraz çıkar daha kolay alırsın hemde öğrenirsin

burası çok çok küçük bi yer. yok ki öyle bir kuaför ağdacı falan

küçük yerlerde genelde bu sorun oluyor. o zman eldivenle almayı dene canım

cimbom33 bana özelden mesaj atmışsın ama benim mesaj sayım henüz 100 olmadığı için özelden mesaj atamıyorum.detaylı bilgi vermek istiyorum...özel mesaj atabaileceğim zaman cevap yazacağım....

Bende ilk defa ağda yapacağım ayın 24'ünde. Aycangülün yazdığı saatler arasında. Bakalım becerebilirim umarım...

ben cilt doktorundan tavsiiye almıştım bepanthen ve çinko krem . kıvrım yerlerine çinko krem iyi geliyo beyazlıyou kararan yerler öyle aman değil ama güzel oluo güzel de kokuyu.. diğeri ise yaralı yerlere iyi geliyo cildi yeniliyo.. koltuk altına da sürebilirsiniz..

Son düzenleme:

bütün tüyler bitti mi ben de aldım bioder ama kökünden alamadığım için tüyleri bıraktım sürmeyi. yüz için olanı fayda etti sanki en azından ciddime çok iyi geldi.. bi de serum mu krem mi kullandınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…