• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

ben sir yapıyorum bacaklara roll on olanından ocakta ısıtıyorum tabi hemen donmaması için işlem sırasında hep ocakta duruyor suyun içinde bacaklar süper oluyor bide düzenli yapınca azalıyor bence ben öyle gördüm iki kutu bioderme kullandım bacakta iyi geldi azaldı epey ne leke kalıyor bacakta ne birşey sir ağda makineyle alınca hemen çaıkıyor benim bayağı azaldı artık rahatsız etmiyor beni azıcık çıkıyor hafif oda .bide ben kıl konusunda takıntılıyım ince de olsa kollarımı da temizliyorum dayanamıyorum kıla tüye hiç yakışmıyor bir kadının kollarında kıllar iğreniyorum bir keresinde bir yerde yemek yemiştim garson kızın kolları kıl içindeydi yiyemedim yemeği valla o derece takıntılıyım bu kıl tüy işine .

ben sir yapıyorum bacaklara roll on olanından ocakta ısıtıyorum tabi hemen donmaması için işlem sırasında hep ocakta duruyor suyun içinde bacaklar süper oluyor bide düzenli yapınca azalıyor bence ben öyle gördüm iki kutu bioderme kullandım bacakta iyi geldi azaldı epey ne leke kalıyor bacakta ne birşey sir ağda makineyle alınca hemen çaıkıyor benim bayağı azaldı artık rahatsız etmiyor beni azıcık çıkıyor hafif oda .bide ben kıl konusunda takıntılıyım ince de olsa kollarımı da temizliyorum dayanamıyorum kıla tüye hiç yakışmıyor bir kadının kollarında kıllar iğreniyorum bir keresinde bir yerde yemek yemiştim garson kızın kolları kıl içindeydi yiyemedim yemeği valla o derece takıntılıyım bu kıl tüy işine .

:)) garson kıza bişey yapmadın değilmi????

ben genelde kuaföre gider yaptırtırım ve kartuş ağda bacaklarda gerçekten çok işe yarıyor azaltıyor ama henüz kollarda bir azlama olmadı :(

:)) garson kıza bişey yapmadın değilmi????

ben genelde kuaföre gider yaptırtırım ve kartuş ağda bacaklarda gerçekten çok işe yarıyor azaltıyor ama henüz kollarda bir azlama olmadı :(

Yok canım ne yapayım hanımlar bacakları sürekli alırken kolları bırakıyorlar bence kolda en az bacak kadar kötü gözküyor sonuçta hep dışarda kollar ,yiyimedim ama yemeği takıntılı durumum var dün burda önerilen makinadan aldım gittim onla uyguladım sonuç süper bende eskiden ağda salonuna gidiyordum ama her ay her ay git sıkıldım şimdi kendim yapıyorum bide makina aldım dün onla daha rahat oluyor tüm vücut 3 liralık bir katuşla bir saatte bitiyor çok hesaplı oluyor .

Bayanlar sir ağda setim var iyi güzel her yerimi onla alıyorum amaa :2:
bir tek koltuk altımı almayı beceremıyorum yaptığımda hep yarısı kalıyor yapış yapış oluyor ve tahriş oluyor :2:

Yok mu bunun bi püf noktası falan ya

kızlar şimdi weet sir ağda bandıyla bıyık bölgemi aldım çok bilinçsizce davrandım zaten hep iple aldırırdım kuaföre gitmeye üşendim kendim aldım ama şimdi içim yanıyo valla o bölge hem kıpkırmızı oldu hem ince bir tabaka soyuldu gibi duruyo.yarın işe nasıl gidicem.ah çok pişmanım.bepanten sürdüm ama ne fayda olacak ki.olan oldu.belki de rapor falan almam gerekecek.ah eşek kafam ahh

arkadaşlar ben ilk kez bikini bölgeme sir agda denicem daha öncden vivet sir agda bantları ile alıyodum
bacaklarımda sir agda yapabiliyorum ama o bolgede zorluk yasar mıyım ?
şişlik morarma cok olur mu ?

arkadaşlar ben ilk kez bikini bölgeme sir agda denicem daha öncden vivet sir agda bantları ile alıyodum
bacaklarımda sir agda yapabiliyorum ama o bolgede zorluk yasar mıyım ?
şişlik morarma cok olur mu ?

eger daha once agda surduysen hic surulmemis kdr zorluk cekmezsin. Hasas bolge oldugu icin hasasligi kisiden ve gunden degisir. Bazi gunler agriya dayaniksiz olursun bazen de (mesela regl zamaninda dayaniklilik gelior bzn) dayanikli..

merabalar herkeze :) bende cildi hassas olan biriyim bende geçen gün bıyıklarımı aldım ilk defa ve kızardı iz kaldı cok acıdı falan bepanthen sure sure gecrdım. ben koltuk altı ve genıtal bolgede jılet kullanıorum ılk basladgm zamanlar sakız kullandım ama cok yandım :( sonra ılık agda kalınlastrdı :( sonra tuy dokucu krem jıletten farksız tabiki :( en son jilet ama o da artık kılları batrmaya başladı ve cok acı verıo :( tum konuları okudum ama kararsızım sizce sir agda mı ılık agda mı ben seyrelsin istiorum ve temiz olsun en ufak olanı bile alsn istiyorum ve tenim cok hassas .s öneriniz ne olur bana ? şimdiden teşekkürler bayanlar :)

merabalar herkeze :) bende cildi hassas olan biriyim bende geçen gün bıyıklarımı aldım ilk defa ve kızardı iz kaldı cok acıdı falan bepanthen sure sure gecrdım. ben koltuk altı ve genıtal bolgede jılet kullanıorum ılk basladgm zamanlar sakız kullandım ama cok yandım :( sonra ılık agda kalınlastrdı :( sonra tuy dokucu krem jıletten farksız tabiki :( en son jilet ama o da artık kılları batrmaya başladı ve cok acı verıo :( tum konuları okudum ama kararsızım sizce sir agda mı ılık agda mı ben seyrelsin istiorum ve temiz olsun en ufak olanı bile alsn istiyorum ve tenim cok hassas .s öneriniz ne olur bana ? şimdiden teşekkürler bayanlar :)

Konuyu aratırsan görürsün bi arkadaşımız anestol krem kullanmış ağda yapacağı bölgeyi uyuşturmak ve acısız olması için.Anestol kullanabilirsin ben denemedim ama denemeyi düşüüyorum.Tüylerin seyrelmesini azalmasını istiyorsan kesinlikle sir ağda kullanman gerek :)

8 senedir ağda ile alıyorum her yerimi ilk 2 sene ağdacıya gittim daha sonra kedim almaya başladım.İyiki ağda ile almaya başlamışım diyorum çünkü kıl köklerim çok sağlık ve her kökten 3 tane bazen 4 tane çıktığını hatırlıyorum ama şimdi çok zayıf ve cansız sağlık kıl köküm olduğu için daha yeni yeni azalmalar olmaya başladı...
Sesusun ılık ağdasını kullanıyorum,kıl çıkışını bildikten sonrası alması çok kolay,ilk defa aldıracak olanlara tavsiyen en azından 3-4 kere ağdacıda aldırmasını ve alınırken dikkatli bakmasını tavsiye ederim daha sonra kedin başınıza aldığınızda çok faydası oluyor :1:

kızlar bu ağda yla tüyler nasıl çıkmıyor ya makinada onun gibi kökünden çekmiyormu.bazıları 1 ay çıkmıyor falan diyor.makina 2 haftada çıkartıyor.:44:

kızlar bu ağda yla tüyler nasıl çıkmıyor ya makinada onun gibi kökünden çekmiyormu.bazıları 1 ay çıkmıyor falan diyor.makina 2 haftada çıkartıyor.:44:
ben ılık agda yapıorm genıtal bolgeme 10 gunde cıkıo mınık mınık nefret edıorm

bu arad arkadaslar kendı kendıne alt kısmı alanlar nasıl becerıosnz bn 2 saat ugrasıorm yınede az bısı kalıo tek tuk cok zorlanıorm ya bı teknıgı varmı

bu arad arkadaslar kendı kendıne alt kısmı alanlar nasıl becerıosnz bn 2 saat ugrasıorm yınede az bısı kalıo tek tuk cok zorlanıorm ya bı teknıgı varmı

cnm kullananların dediğine göre sir ağda şekersiz ve kılları kalınlastırmıo bence onu kullan :) küçük parçalarla yapmayı dene... sir ağda küçükleri + sıkı yapıstıgı için rahat edeblırsın ılık agda şekerliymiş puff :(

Şimdi sana anlatırdım ama uyarı alırım diye korkuyorum :18:

Bende kuaföre yaptırırdım şimdi çok nadir gidiyorum genelde şu milyoncularda satılıyor kırma agdalar var kalıp sabun şeklinde bacak ve koltukaltı için çok ideal birde sir agda beziyle çok kolay oluyor dudak üstünüde alıyorum kesinlikle öneririm fiyatı 7 tl gibi bişey ve rahat 1 sene gider

Back