ben sir yapıyorum bacaklara roll on olanından ocakta ısıtıyorum tabi hemen donmaması için işlem sırasında hep ocakta duruyor suyun içinde bacaklar süper oluyor bide düzenli yapınca azalıyor bence ben öyle gördüm iki kutu bioderme kullandım bacakta iyi geldi azaldı epey ne leke kalıyor bacakta ne birşey sir ağda makineyle alınca hemen çaıkıyor benim bayağı azaldı artık rahatsız etmiyor beni azıcık çıkıyor hafif oda .bide ben kıl konusunda takıntılıyım ince de olsa kollarımı da temizliyorum dayanamıyorum kıla tüye hiç yakışmıyor bir kadının kollarında kıllar iğreniyorum bir keresinde bir yerde yemek yemiştim garson kızın kolları kıl içindeydi yiyemedim yemeği valla o derece takıntılıyım bu kıl tüy işine .
:)) garson kıza bişey yapmadın değilmi????
ben genelde kuaföre gider yaptırtırım ve kartuş ağda bacaklarda gerçekten çok işe yarıyor azaltıyor ama henüz kollarda bir azlama olmadı
arkadaşlar ben ilk kez bikini bölgeme sir agda denicem daha öncden vivet sir agda bantları ile alıyodum
bacaklarımda sir agda yapabiliyorum ama o bolgede zorluk yasar mıyım ?
şişlik morarma cok olur mu ?
merabalar herkeze :) bende cildi hassas olan biriyim bende geçen gün bıyıklarımı aldım ilk defa ve kızardı iz kaldı cok acıdı falan bepanthen sure sure gecrdım. ben koltuk altı ve genıtal bolgede jılet kullanıorum ılk basladgm zamanlar sakız kullandım ama cok yandımsonra ılık agda kalınlastrdı sonra tuy dokucu krem jıletten farksız tabiki en son jilet ama o da artık kılları batrmaya başladı ve cok acı verıo tum konuları okudum ama kararsızım sizce sir agda mı ılık agda mı ben seyrelsin istiorum ve temiz olsun en ufak olanı bile alsn istiyorum ve tenim cok hassas .s öneriniz ne olur bana ? şimdiden teşekkürler bayanlar :)
ben ılık agda yapıorm genıtal bolgeme 10 gunde cıkıo mınık mınık nefret edıormkızlar bu ağda yla tüyler nasıl çıkmıyor ya makinada onun gibi kökünden çekmiyormu.bazıları 1 ay çıkmıyor falan diyor.makina 2 haftada çıkartıyor.:44:
ben ılık agda yapıorm genıtal bolgeme 10 gunde cıkıo mınık mınık nefret edıorm
bu arad arkadaslar kendı kendıne alt kısmı alanlar nasıl becerıosnz bn 2 saat ugrasıorm yınede az bısı kalıo tek tuk cok zorlanıorm ya bı teknıgı varmı
ben ılık agda yapıorm genıtal bolgeme 10 gunde cıkıo mınık mınık nefret edıorm
bu arad arkadaslar kendı kendıne alt kısmı alanlar nasıl becerıosnz bn 2 saat ugrasıorm yınede az bısı kalıo tek tuk cok zorlanıorm ya bı teknıgı varmı
oelden atabılırmısn pekıŞimdi sana anlatırdım ama uyarı alırım diye korkuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?