cıddımısncnm kullananların dediğine göre sir ağda şekersiz ve kılları kalınlastırmıo bence onu kullan :) küçük parçalarla yapmayı dene... sir ağda küçükleri + sıkı yapıstıgı için rahat edeblırsın ılık agda şekerliymiş puff
cıddımısn
bende cahıl zamanlarımda sır agda setı aldım 2 tane agda cıktı ıcnden 1 kacta mendıl
baktım sonra ısıtıcıda almak lazmmıs megerse
bıde onun yagını magını nerden bulcam dedım ole duruolar dolapta
kızlar ağda yaparken bacaklarınızın arka kısmını nasıl alıyorsunuz.Özellikle üst tarafı.Ben en çok orada zaman harcıyorum ve belim ağrıyo arkaya dönücem derken belimi sakatlıycam bir gün.Pratik bir yöntem bulan var mı?
onceden annem hep bana eldivenle almayı öğretti ama bn artık bıktım i seferde olsun bitsin istiorum o yüzden annem bna ağda alıcakmış ama ne alması gerektiğini nasıl yapılcaqını bilmio yardım edin lütfenn
Kızlar ben 2 abimle aynı evde kaldığım için ağda yapacak vakit bulamıyorum..gündüz okulda oluyorum , akşam onlar evde oluyo.. açıkçası çekiniyorum :/ kuaföre gidip kurtulayım diyorum ama ondan da çekiniyorum. Kuaföre gidenler biraz fikir verebilirler mi ? Bi de tüm vücut dedikleri hangi bölgeleri kapsıyo acaba ?
Ben de küçüklüğümden beri hep jilet kullandım. Arada bi cesaret edip ağdayla epilatör kullanmıştım ama yapamamıştım. Bugün yine deniyim dedim ağdayı. Elime yüzüme bulaştırdım. Üst kısmı aldım ama alt tarafta ki tüyler değişik yönleremi çıkmış nolmuşsa yapıştırıp çekiyorum 1-2 tane tüy geliyo deli oldumodamda 3-4 saat bununla uğraştım sonunda annemler kapıya gelip iyimisin diye sormaya başladılar bakalım bidakine ameliyat eldivenini denicem yılmak yok yola devam ah bi gözümü karartıp kuaföre gitsem rahatlıcam ama nerde bende o cesaret
Canım tüm vücut dedikleri kol altından başlıyor 2 tam bacak bikini bölgesi ve paket denen özel bölgeden oluşuyor dilersen kollarını da aldırabilirsin çekinecek birşey yok kuaförde hemencecik hallediyolar uğrşmana değmiyor
Canım tüm vücut dedikleri kol altından başlıyor 2 tam bacak bikini bölgesi ve paket denen özel bölgeden oluşuyor dilersen kollarını da aldırabilirsin çekinecek birşey yok kuaförde hemencecik hallediyolar uğrşmana değmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?