Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Dün kardeşim sir ağda yaptıktan sonra bacağının üst kısımları kanlanmış gibi kızardı çok az.
Bir kaç kez uyguladı galiba ağdayı aynı yere. Buzla geçer mi bu kızarıklıklar?:26:
Ne önerirsiniz? Ben bepanten ve vazelin sürdüm gece

Ayrıca dün ağda yaptı, yarın güneşe çıkması zararlı olur mu?

çam sakızını kaynayan tencereye oturttum kabıyla :44: 10 15 dk dan sonra biraz ılıtmaya bı bırakıcam canlar? çok yapış yapış çünkü ya oof

çam sakızını kaynayan tencereye oturttum kabıyla :44: 10 15 dk dan sonra biraz ılıtmaya bı bırakıcam canlar? çok yapış yapış çünkü ya oof

eevte canım ılıyacak katı gibi görünümü olcak sonra eline al cek uzat katla cek uzat sert olcak altın rengi gibi bişi olcak öle olduktan sonra yapıştır vücuduna cek

biraz geç oldu ama en azından okuyanlar için cevap yazıyım, ağda yaptıktan 3 gün sonra çıkın diyolar, kıl köklerini 3 gün boyunca nemlendirip ondan sonra güneşe çıkmak lazım beninde başıma gelmişti, hep mor mor benek oldu kıl diplerim

Teşekkür ederim canım cevabın içinağdanın 3.günü çıkmış güneşe bol kremlenerek bir şey olmamış.
Gitmeden önce 2 gün buz koymuştuk 10-15er dakika, sonra da bol bepantenlemiştik. 2 gün içinde bile baya azalmıştı. Şimdi geçmiş bile olabilir bilmiyorum.

öyle denedim benmari usülü yaptım sıcak suda beklettim az ılıdı .
fayansa döktüm ama bal gbi sünüyodu . hep yapıştı alabildiğimi aldım ama yapış yapıştı
aynı bal gibi sürdüm hiç bişi olmadı. galiba kaynatılacak başta dediğin gibi. bikez daha denicem.

bal gibi sürmeyeceksin. sıcak sıcak mermere dökeceksin sonra orda ılıyacak sen elinle yavasca mermerden kazıyacaksın elinle sonra cek uzasın hamur gibi sonra birleştir tekrar cek..bir kaç kez tekrarlaa.... parlak altın gibi akide sekerleri gibi bi görünümü oluyooo... kapkatı olana kadr yapıcaksın cekip uzatcaksın sonra birasını alıp vücuduna yapıştracaksın:)

peki acısı..?
denemek istiyorum annem hep onu kullanıyo ve çok rahat diyor..
ama ben acısından dolayı yapamıom.. bir daha deneyecegm :18::18:

öyle uğraşacağınıza hazır satılan kartuşlu ağda makinelerinden alsanıza fiyatı da pahalı değil
ben aldım kullanıyorum, çok da memnunum valla.

çam sakızı hem bacaga masaj yapıyor kan dolaşımına iyi. hemde onunla aldıgında tüylerinin kökleriyle alıyor hepsini köklerini görebiliyorsun agdaya yapışıyor:):) bence süper bişi yapımı eet biras zahmetli ilk başlayanlar için zor ama bir iki kez yaptıktan sonra pratikleşiyor çok kolaylaşıyor:) ben kullanıyorum çok çok memnunum:):) ne alerji ne batık nede kızarıklık yapıyor benek benek... :):) benim cildim cok hassas kabarıyor sivilce gibi... hertürlü sey kullandım sonuc hep aynıydı bu çam sakızını kullandım sorunum ortadan kalktı:) bu arada batık sorunu olanlar için oriflamenin batıklar için bir kremi var onu tavsiye ederim:)

juna arkadaşımıza katılıyorum bende 2 gün önce sir ağda seti aldım süper bişey depilissima aldım burda herkes onu öneriyordu eve gelir gelmez denedim önceden epilasyon aletiyle alırdım basen bölgemi alırken çok acırdı dayanamazdım ve kırardı ama sir ağdayla acısını hiç hissetmedim sanki o kadar mutlu oldum ki ayrıca çok kısa tüyleri bile aldı... çok ince tabaka halinde sürülüyo siz ince mi oldu kalın mı diyede uğraşmıyorsunuz... kesinlikle tavsiye ederim... pratik kolay rahat temiz.......

depislissima ağda forumda çok önerilmiş arkadaşlar.İzmirde nerden alabilirim.
Yoksa netten mi sipariş etmem lazım??Bir de ısıtıcı alırken kartuş için olanını mı almalıyım ve farklı markaların ısıtıcıları birbirine uyar mı?

sir ağda ısıtıcılarının hepsi standartmış markası önemli değilmiş ama italyan markaları daha iyi diye okumuştum canım ben depilissimanin setini netten aldım. Kartuş, ısıtıcı, yağlı mendili ve bezi... dışarda satılıyor mu bilmiyorum ve bende merak ediyorum aslında..

bacaklarımı falan kendım alıyorum veya kuzenlerıme cektırıyorumda ılla tek tuk kalıyor agdacı gıbı ugrasamıyoruz ya
bıkını bolgesını aldırdım gecen seferr hep jılet ıdı
1 ay oldu 2 haftadır yokluyorum cok yogun oructan gıdemıyorum ıyıce uzadılar makasla kesıp oyle gıdıcem jılete bulasmıcam bıdaha

bende kartuşlu kullanıyorum bacaklarıma ve koltuk altıma.çabuk oluyo ama bacaklarımda çok batık var ve içten uzuyo.topuk taşıyla kese yapıyorum arada ama yinede engel olamıyorum ne yapsam ne yapsamm

bende kartuşlu kullanıyorum bacaklarıma ve koltuk altıma.çabuk oluyo ama bacaklarımda çok batık var ve içten uzuyo.topuk taşıyla kese yapıyorum arada ama yinede engel olamıyorum ne yapsam ne yapsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…