Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Hanimlar her sey guzel de el agdasi icin ben agda bezini nerden bulucam ? Satiliyo sanirim da pahaliydi yaa siz bez olarak ne kullaniyorsunuz ?

Hanimlar her sey guzel de el agdasi icin ben agda bezini nerden bulucam ? Satiliyo sanirim da pahaliydi yaa siz bez olarak ne kullaniyorsunuz ?

Bimde bile var paket halinde satılıyor ağda bezi diye bayada var içinde ucuz bişi

ben popo arkasını doktor eldiveniyle alıyorum canm bi cekise baya geliyor ve hemen bitiyo acımıyoda kızzzzzzzzzz

ilk defa ağda yapmaya karar verdim bacaklarımı kolumu hep makineyle alıordum ama o da artık kaşıntı yapıyor 2 hafta boyunca ve hemen çıkıyor bıktım artık bu durumdan ((( pratik şeklde ucuz yollu bi yöntem söyleyin lütfen ( genital bölgemede yapmayı düşünüyorum ama acısına nasıl dayanacğm blmiorum Emla kremi yazıor çoğu yerde fiyatı ne kadar acaba bilen var mı :/ ? Veetin ağdasını dudak üstüme kullanıordum fakat o da çok pahalı ve her yere yeteceğini düşünmüyorum :/ öğrenciyim küçük bi bütçeyle nasıl halledebilirim bu işi

Hayatimin ilk agdasini yaptim az once. Daha once epilator kullaniyordum. Zararli oldgnu ogrenince biraktm. Genital bolgede cok acitiyormus ama pudra surmek aklima geldi islemin yarisinda. Bu tavsiyeyi veren arkadasa cokk minnettarim

o krem varya o krem cızır cızr yakıyo çok can yakıyo ama sürüp masaj yaparsan acısı geçiyo ilk kullandığımda acısına dayanamyıp banyoya koşmuştummmmmm:2:

bende kartuşlu kullanıyorum bacaklarıma ve koltuk altıma.çabuk oluyo ama bacaklarımda çok batık var ve içten uzuyo.topuk taşıyla kese yapıyorum arada ama yinede engel olamıyorum ne yapsam ne yapsamm

cildin kuru olunca esnekliğini kaybedildiğinden deri içinde uzuyolar bu bdurm bendede var bazıı parfümlerin vücut kremleri yada dove un beyaz kremini kullan ağdadan sonra ve banyolardannn

sesunun turuncu kabında sirli ağdası var..ortalama 10 liraya maaledebilirsin..bende bugün tam anlamıyla ağda yaptım.genital bölgem tertemiz parıl parıl olduönceden ağdacıya döküyodum paraları daha öncede permatikle alıyodum.kıl kökleri varyaa kıllardan daha kalın olmuş ovvv nasıl kalındı anlatamam..ama ağda pratik aslında başta acıdı gelmedi alamadım felan sonra ağdacının yaptıkları aklıma geldi aynısını denedim oldu ve hiç acımadı...nasılmı.. bak şimdi sesuyu al sıvılaşana kadar kaynatıyosun kabıyla birlikte içi su dolu çaydanlıkta..akışkan olduğunda bir spatula yada kaşık yardımıyla ince bir tabaka halinde sürüyorum ama azar azar sür başta alışman lazım burda önemli olan ne biliyomusun sürüş şeklin!! ağdayı sağa sola kaydırmadan kılların direk aşşağıya doğru gittiğini görmelisin ağdayı aşşağıya doğru sürüyosun küçük parçalar halinde.ben yastık kılıfı kullandım ama birdahakine gidip patiska alıcam oooooh eni 2 metre bana 1sene yeter.ağdacılarda bunlardan kullanıyo..bezi sürdüğün yere yapıştır aşşağıya doğru ellerinle beze masaj yap ama aşşağıya doğru !!sonra bezi aşşağıdan yukarıya doğru çek acımadan gelecektir.. bence yanlardan başla üstleri benm dahada acıdı alt kısımları desen genital bölgenir ordakileri azar azar aldım ve en acımayanları onlardı...işin detayı ağdanın sürülüşü aşşağıya doğru olmalı asla sağa ve sola kaymamalı...bukadar

merhaba kızlar,
cumartesi günü ilk defa komple ağda yaptım..önceden hep eldiven kullanırdım bu defa ağda yapayım dedim.....Vivet sir ağda kullandım kutu şekilde olandan....bacaklarımda çok memnun kaldım,koltuk altımdada da süper oldu fakat bikini bölgesinde uyguladım,üst taraflarda sorun yok ama dudak çevresinde morarma oldu....ve hala geçmedi ayrıca bugün soyulma başladı niye oldu anlayamadım......nasıl geçecek bilmiyorum...Benimle bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim...İlk deneyimim lütfen bana yardımcı olun...morarma nasıl geçer öyle morarık kalmaz demi,yani koyu leke gibi birşey oldu....

şimdiden teşekkürler

bende ilk defa bugün genital bölgeye ağda yaptırdım Sonrasında çamaşırımı kirleten bayağı bi kanama olmuş normal mi bu bi sorun var mı demek ?

Ben ağda yapıp sonra bioder sürüyordum. 1,5 senede yüz, vücut neredeyse %85'e kadar tüylerimde azalma oldu. Kalanlara yeni çıkan bioder ağdadan yapıcam. Bence hiç lazerde uğraşmayın derim. Para ve vakit kaybı. Evet, kalıcı çözüm ama canın hayvan gibi yanıyor. Yanmayanlara sadece ışın uyguluyorlardır. Ayrıca yanmıyor diyenlere de inanmıyorum. Tüylerden kurtulmak için bitkisel yolları tercih edin . Ve ağdadan iyisi yoktur .

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben şunu sormak istiyorum.

Yıllardır anne yöntemi olan tüy dökücü krem kullanıyorum bunun dışında sadece dudağımın üstünü ağda ile aldırırım ve onda bile gözümden yaş gelir. Bacak tüylerim ince ve açık renkli yani çok rahatsız etmiyor ancak koltukaltı ve genital bölge ile artık tüy dökücü krem ile başedemiyorum. Tüylerin bir kısmını almıyor artık krem. Acıya tahammülüm yok, jilet katiyen istemiyorum. Geriye ağda ve epilatör seçenekleri kalıyor. Yıllardır bıyık kısmını ağda ile aldırmama rağmen halen daha gözümden yaş geldiğini düşünürseniz bir ağdacının kapısını çalmalı mıyım?

Jiletle, tüy dökücü krem arasında tek fark tüy dökücü kremin krem olması. İkisi de aynı özellikleri taşıyor. Yüzeyden alıyor ve genelde tüy döküp kıl çıkarıyor. Ya ağda yapacaksın ya da epilatör. Epilatör batık oluşturabiliyor ve bana sorarsan ağdadan daha çok can yakar. Ama son rötuşları yapmak için epilatör en iyisi. Epilatörle bacakta pek canım yanmıyor. Eğer kendin yapamıyorsan bir kaç kere kuaföre git, sonra kendin yapmaya başlarsın. İnsanın kendisi öğrenmesi en doğrusu. Ben 12 yaşımdan beri hep kendim ağda yapıyorum. Şimdi kuaförlerden bir farkım yok. 5-6 dakikada bir bacak bitiriyorum .

muhteşemsin! hazır ağdalardan aldım ancak pek beceremedim kendime acıyorum yapamıyorum sanırım ağlaya zırlaya ağdacının yolunu tutacağım tabi ne kadara yapıyorlar hiç bir fikrim yok ve tabi utanç da cabası ama kıl tüy daha büyük bir utanç

Utanmana gerek yok güzelim, herkeste aynı dert var . Bioderin ağdasını tavsiye ederim. 3.cü aydan sonra gözle görülür azalma ve incelme farkediyorsun. Ben 1 yılda bioderin ürünleriyle bitirdim çok şükür . Ama herkesin tüy yapısı farklı. Sürekli kullanınca işe yarıyor. Bir kullanıp atınca pek faydasını göremiyorsun. Ağda bezlerini kullanabilirsin. Daha güzel yapışıyor. Tek çekişte hepsini götürüyor .

Son düzenleme:
Ağda bacaklarımı yara yapıyor kıl köklerını yanı batık oluşturuyor aynı sorunu yaşayan varmı acaba yada bunun bı çaresı?

OOF ben bacaklarımı makineyle alıyordum hep ama sanki jiletle almşım gibi sert çıkıyor gibi geliyordu bana bide çok canım yanıyordu tenim beyaz olduğu için kırmızı kırmızı oluyordum aynı zamanda bi hafta boyunca kaşınıyodum gceleri kalkar bacaklarım kaşırdım makineye alerjim mi var ya anlamadım yani kaşıntı probleminden dolayı uzun zaman alamadım baya bi uzadı tabi dün sesu nun kartuş sirli ağdasıyla ağda yaptım beklediğimden daha az canım yandı neyse sabah oldu bacağımın üstünde elimi gezdirirken ellerime pütür pütür kıl başları geldi.Hani jiletle alırsında ertesi gün çıkar öyleydi yani :S kıllar çok uzun olduğu için kırıldı mı szce ? Ertesi gün hemen kıl başı nasıl çıkar ya çok moraim bozuldu bu konuda bilgi verecek olan var mı hormon bozukluğu falan mı var anlamadım ki

Son düzenleme:

bi doktora git gerekirse test yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…