kızlar bıraz once sır agda yaptımda yapıskanları kolumda kaldı nasıl cıkarcam acıl yardım
ancak bebek yagıyla cıkar o su falan ıse yaramaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bıraz once sır agda yaptımda yapıskanları kolumda kaldı nasıl cıkarcam acıl yardım
Hanimlar her sey guzel de el agdasi icin ben agda bezini nerden bulucam ? Satiliyo sanirim da pahaliydi yaa siz bez olarak ne kullaniyorsunuz ?
çam sakızı hem bacaga masaj yapıyor kan dolaşımına iyi. hemde onunla aldıgında tüylerinin kökleriyle alıyor hepsini köklerini görebiliyorsun agdaya yapışıyor:):) bence süper bişi yapımı eet biras zahmetli ilk başlayanlar için zor ama bir iki kez yaptıktan sonra pratikleşiyor çok kolaylaşıyor:) ben kullanıyorum çok çok memnunum:):) ne alerji ne batık nede kızarıklık yapıyor benek benek... :):) benim cildim cok hassas kabarıyor sivilce gibi... hertürlü sey kullandım sonuc hep aynıydı bu çam sakızını kullandım sorunum ortadan kalktı:) bu arada batık sorunu olanlar için oriflamenin batıklar için bir kremi var onu tavsiye ederim:)
bende kartuşlu kullanıyorum bacaklarıma ve koltuk altıma.çabuk oluyo ama bacaklarımda çok batık var ve içten uzuyo.topuk taşıyla kese yapıyorum arada ama yinede engel olamıyorum ne yapsam ne yapsamm
ilk defa ağda yapmaya karar verdim bacaklarımı kolumu hep makineyle alıordum ama o da artık kaşıntı yapıyor 2 hafta boyunca ve hemen çıkıyor bıktım artık bu durumdan ((( pratik şeklde ucuz yollu bi yöntem söyleyin lütfen ( genital bölgemede yapmayı düşünüyorum ama acısına nasıl dayanacğm blmiorum Emla kremi yazıor çoğu yerde fiyatı ne kadar acaba bilen var mı :/ ? Veetin ağdasını dudak üstüme kullanıordum fakat o da çok pahalı ve her yere yeteceğini düşünmüyorum :/ öğrenciyim küçük bi bütçeyle nasıl halledebilirim bu işi
Merhaba kızlar ben şunu sormak istiyorum.
Yıllardır anne yöntemi olan tüy dökücü krem kullanıyorum bunun dışında sadece dudağımın üstünü ağda ile aldırırım ve onda bile gözümden yaş gelir. Bacak tüylerim ince ve açık renkli yani çok rahatsız etmiyor ancak koltukaltı ve genital bölge ile artık tüy dökücü krem ile başedemiyorum. Tüylerin bir kısmını almıyor artık krem. Acıya tahammülüm yok, jilet katiyen istemiyorum. Geriye ağda ve epilatör seçenekleri kalıyor. Yıllardır bıyık kısmını ağda ile aldırmama rağmen halen daha gözümden yaş geldiğini düşünürseniz bir ağdacının kapısını çalmalı mıyım?
Jiletle, tüy dökücü krem arasında tek fark tüy dökücü kremin krem olması. İkisi de aynı özellikleri taşıyor. Yüzeyden alıyor ve genelde tüy döküp kıl çıkarıyor. Ya ağda yapacaksın ya da epilatör. Epilatör batık oluşturabiliyor ve bana sorarsan ağdadan daha çok can yakar. Ama son rötuşları yapmak için epilatör en iyisi. Epilatörle bacakta pek canım yanmıyor. Eğer kendin yapamıyorsan bir kaç kere kuaföre git, sonra kendin yapmaya başlarsın. İnsanın kendisi öğrenmesi en doğrusu. Ben 12 yaşımdan beri hep kendim ağda yapıyorum. Şimdi kuaförlerden bir farkım yok. 5-6 dakikada bir bacak bitiriyorum .
muhteşemsin! hazır ağdalardan aldım ancak pek beceremedim kendime acıyorum yapamıyorum sanırım ağlaya zırlaya ağdacının yolunu tutacağım tabi ne kadara yapıyorlar hiç bir fikrim yok ve tabi utanç da cabası ama kıl tüy daha büyük bir utanç
OOF ben bacaklarımı makineyle alıyordum hep ama sanki jiletle almşım gibi sert çıkıyor gibi geliyordu bana bide çok canım yanıyordu tenim beyaz olduğu için kırmızı kırmızı oluyordum aynı zamanda bi hafta boyunca kaşınıyodum gceleri kalkar bacaklarım kaşırdım makineye alerjim mi var ya anlamadım yani kaşıntı probleminden dolayı uzun zaman alamadım baya bi uzadı tabi dün sesu nun kartuş sirli ağdasıyla ağda yaptım beklediğimden daha az canım yandı neyse sabah oldu bacağımın üstünde elimi gezdirirken ellerime pütür pütür kıl başları geldi.Hani jiletle alırsında ertesi gün çıkar öyleydi yani :S kıllar çok uzun olduğu için kırıldı mı szce ? Ertesi gün hemen kıl başı nasıl çıkar ya çok moraim bozuldu bu konuda bilgi verecek olan var mı hormon bozukluğu falan mı var anlamadım ki