Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşalr soruma cevap alamadım biri bana yardımcı olsun
ben de şu ağda konuunda çkok sıkıntı çekiyorum ne yapmalıyım bacaklarım için demnedim gerçekten de pürüzsüz yapıyor fakat çok canım acıyor acısız bir yöntem arıyorum yardımlarınızı bekliyorum:2:
arkadaşalr soruma cevap alamadım biri bana yardımcı olsun
bende ağdaya yeni başladım tam başladım sayılmaz ama şimdiye kadar jilet kullanmanın cezasını çekiyorum ( ama hangi ağdayı kullanacağımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olumusunuz ve ağda sonrası ağda kalıntılarını nasıl temizleyebilirim
burada övgüyle bahsedilen depilissima sir ağda setinden aldım. dün de ilk kez denedim. daha önce alsaymışım keşke. epilasyon aletiyle boşa acı çekmişim o kadar ve çook zaman kaybetmişim.
ben cidden ağda özürlü bi insanım =) bi türlü ince sürmeyi beceremiyorum, kalın olunca almıyo.. ağda bantları da düzgün alamıyo ve çok acıtıyo bana göre.. roll-on sirleri denedim onu da elime yüzüme bulaştırdım roll-on dondu kaldı dönmüyo =) en sonunda pes edip epilatör almıştım, philips satinelle ice.. hani şu buz haznesi olandan.. tamam acıyı gerçekten azaltıyo ama batık yapıyo sürekli :çok üzgünüm: sonra da ööle pürüzsüz olmuyo ağda gibi..
o yüzden ondan da vazgeçip bugün yine ağda almaya gittim. yanımda bi arkadaşım vardı çam sakızı ağdayı önerdi bana.. o senelerdir ööle yapıyomuş. beceremem falan dedim ama azmettim yaptım =)) ve şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki hayatımda yaptığım eeeen acısız ağdaydı.. ve 2milyona aylık epilasyonumu yapmış oldum yani şaka gibi =))
yalnız o kadar pratik bişi değil, yani ağda bantlarının kolaylığı yok.. uğraşıyosun biraz kıvamı tuttur falan derken ama o acısız pürüzlüğe değer yani üşenmem uğraşırım 2saat =)
ama küçüüük bi sorunum var şimdi=))) bu çamsakızı ağda yumoş yumoş tüylü halıdan nası çıkar annem görmeden onu yok etmem lazımsırnaşık şey
cam sakızı ılık agdamı?? canım sen yanlış almışın galiba:S ılık agda fln bişi yazmıyoo agdanın adı sadece çam sakızı süper agda diye geçiyor jelatini yesil üzeirnde ÇAM SAKIZI YAZIYOR:)Arkadaşlar bende çamsakızı ılık ağda aldım. Sıcak suya kabıyla birlikte oturttum ama olmadı . Fayansa yapıştırdım kazı kazı çıkmaz uyuz oldum .Çıkarabildiğimi koltuk altıma yapıştırdım. Hiç bişey olmadı. Nasıl kaynicak o baya ateştemi ısıtılcak ben hiç yapamadım gene epilasyonla aldım fos fos kabardı gene nolur anlatın daaaaa