Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

ben de şu ağda konuunda çkok sıkıntı çekiyorum ne yapmalıyım bacaklarım için demnedim gerçekten de pürüzsüz yapıyor fakat çok canım acıyor acısız bir yöntem arıyorum yardımlarınızı bekliyorum:2:

ben dusumu aldiktan sonra bornozumu giyip banyo da aliyorum tuylerimi daha az aciyor oyle daha vucudum sicakken hemen alinca cok fazla acimiyor, iki parmagima sir agda suruyorum tutup kopariyorum. yani aslinda eldivenle ayni islem ama eldivenle pek iyi tutamiyorum ben o yuzden parmaklarima agda suruyorum.

bacaklarını epilasyon aletiyle al canım ilk aldığın zamanlar acır baya ama ilerleyen zamanlar alışıyosun acı filan hissetmiyosun ben ilk yaptığımda baya acımıştı ama artık ilk seferki kadar acı olmuyo

arkadaşalr soruma cevap alamadım biri bana yardımcı olsun

canim kokunden aldigin surece hepsi acitir sonucta kokten kopariyorsun. Ama sana tavsiyem banyodan sonra yapman, kil koklerin aciliyor cunku daha az aci hissediyorsun. Acimiyor diyemem ama yinede fayda faydadir. Arkadaslarin dediigi gibi emla kremi varmis bende duydum ama hic denemedim denemeyide acikcasi dusunmuyorum.

Ben agdayi sevmedim derimi tumden aliyor kipkirmizi dolasiyorum yanik gibi aciyordu.Birde sonra boyle pul pul dokulmeye basladi, birde kararma yapiyor sanki. Zaten hepside batik yapiyor bende tek jilet yapmiyordu Neyse simdiye kadar en acisiz ve en memnun oldugum yontem koparmak. Birde ilk sefer agda cok acir diye cimbizla almistim boyle yavas yavas 1 hafta icinde falan zaman buldukca. Malum uzun sure jillet kullandiktan sonra kokleri kalinlasmistir diye. Bence canim eger gercekten istiyorsan yavas yavas denemelisin. Hepsini bir kerede almaya kalkarsan cok acir ve birdaha cesaret edemezsin.

umarim yazdiklarim isine yarar. Kolay gelsin

bende ağdaya yeni başladım tam başladım sayılmaz ama şimdiye kadar jilet kullanmanın cezasını çekiyorum ( ama hangi ağdayı kullanacağımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olumusunuz ve ağda sonrası ağda kalıntılarını nasıl temizleyebilirim

kızlar sesunun ağda bantlarından aldım ama tahriş yaptı ve tamda almadı başka marka varmı önerebileceğiniz

yeni başladıysan ağda bantlarından kullan elle ısıtılan onlar çok pratik oluyo ağda sonrası da vücut yağı sürersen yapışkanlığı kalmaz.ayrıca ağda bantlarının içinden hazır yağlı mendiller çıkıyo onlarda işe yarar

Arkadaşlar Women Hand (WH) diye bir markanın pudarlı ağdasından kullandım ve hayatımda bu kadar zor bir ağda yaptığımı anımsamıyorum, sanki asfalt döktüm bacaklarıma, yağıyla falan uğraşarak 2 saatte ancak çıkaarabildim inanın kendimden geçtim saymadığım küfür kalmadı bu ağdayı imal edenlere, bu markayı almayın aklınızda bulunsun! Fiyatının da maşallahı vardı hani, ağda konusunda uzman olduğum halde yapamadım yaa!

burada övgüyle bahsedilen depilissima sir ağda setinden aldım. dün de ilk kez denedim. daha önce alsaymışım keşke. epilasyon aletiyle boşa acı çekmişim o kadar ve çook zaman kaybetmişim.

burada övgüyle bahsedilen depilissima sir ağda setinden aldım. dün de ilk kez denedim. daha önce alsaymışım keşke. epilasyon aletiyle boşa acı çekmişim o kadar ve çook zaman kaybetmişim.

evet sir agda çok rahat onu tertemiz pamuk gibi oluşu yeter

BENDE ÇAM SAKIZI KULLNIYORUM HEM TUYLERİ DAHA İNCE CIKARTIYOR HEMDE PRATİK VE HEMDE ALIŞINCA 15 DK DA HALLEDİYORSUN:d BİRAS HAZIRLANIŞI ZAHMETLİ ODA ZAMANLA KOLAYINIZA GELİYOR:) TÜYLERİ KÖKTEN ALIYOR ALINCA FARK EDİYORSUNUZ ZATEN TÜYLERİN KÖKLEİRNİ GÖREBİLİYORSUNUZ BÖLE GİDERSE TÜY MÜY KALMICAK VE BATIKTI KIL DÖNMESİYDİ SUDU BUYDU HİÇ OLMUYOR TAVSİYE EDERİM ÇOK UCUZ

Kesinlikle pudra kullanılmalı.Ben ilk yaptırdığımda koltuk altımda bile ağlıyordum
Şimdi şükürler olsun hiç bişey hissetmiyorum bi tek paket hariç :)

Daha acısız olması için yapan kişinin eli çok hızlı olması gerekiyo benim iki kolum 2 dakikada bitiyor daha hiçbişey hissedemeden ağdam çooktan bitiyo

ağda aldım ama kendim yapmaktan vazgeçtim yine yapamam diye gittim kuaföre yaptırdım ağdamı ilk defa gittim utanırım diye ama utanmadım daha önceden gitmemiştim ama iyi ki gitmişim yarım saat 40 dakikada komple ağda yaptırdım kendim yapmış olsam en az 2-3 saat sürerdi

Arkadaşlar bende çamsakızı ılık ağda aldım. Sıcak suya kabıyla birlikte oturttum ama olmadı . Fayansa yapıştırdım kazı kazı çıkmaz uyuz oldum .Çıkarabildiğimi koltuk altıma yapıştırdım. Hiç bişey olmadı. Nasıl kaynicak o baya ateştemi ısıtılcak ben hiç yapamadım gene epilasyonla aldım fos fos kabardı gene nolur anlatın daaaaa

Son düzenleme:
cam sakızı ılık agdamı?? canım sen yanlış almışın galiba:S ılık agda fln bişi yazmıyoo agdanın adı sadece çam sakızı süper agda diye geçiyor jelatini yesil üzeirnde ÇAM SAKIZI YAZIYOR:)
canım ben hiç koltuk altına denemedm bacaklarımı onunla kolayca alıyorum:) azaldı ve seyrek ince cıkmaya başladı:) şimdik yapacagın sey su dolu kabın içine o agdayı kabıyla koy su kaynasın..kaynadıktansonra 10 15 dk daha kaynasın.. ve mermerin üzerine dök... ılıdıktan sonra bir ucundan kavlat eline al hepsini sonra sakız gibi oynamaya başla barmaklarınla cek uzasın ağda sonra birleştir tekrar cek ve tekrar tekrar aynı işlemleri yap.. taaakiiiii sarı altın parlak renge gelene kadar eline yapışmayacak katı olcak.. sonra ceviz buyukluğünde al bacagına yapıştır cek yapıştır cek:) agda cıvıyana kadar yapablirsin bunu ilk baslarda zorlanırsın bende zorlandım biras sabır...:) alıştıktan sonra okdar kolay gelcek ki:)

Son düzenleme:
Ve canım madem ılık agda almışın kaynar suyun içiinde ılıttıktan sonra direk vücuduna uygulayacaksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…