ben bugün temizledim genital bölgemi ve ilk dafa kasık kenarlarım morardı:44:sanırım aynı yere ağdayı bi kaç kere sürmekten oldu ama sırtım ağrıdı ama değdi yumuşacık oluyo mis gibi
canm agdayı aynı yere yapıştırmaktan morarmıştır
haklısn sırt agrıyor eğilmekten ama sonucu görünce bu herşeye değiyor
merhaba kızlar 17 yasındayım ve incesinden kalınına heryerimde tüy var ve artık sinir olmaya başladım özellikle açıkta olan yerler, kollarımı bioder sir ağdayla almayı düşünüyorum yazın ama omuzlarıma kadr tüy var omuzlara doğru çıktıkçada tüyler haliyle seyreliyo yada daha ince onlara dokunmak istemiyorum ama yarısını alıp yarısını almayıncada bi tuhaf olmaz mı? siz nasıl yapıyosunuz bu koldaki tüyleri alma olayını açıklarsanız çook mesut olurum umarım kısa sürede cvp gelir çünkü gerçekten çok merak ediyorum........offf tanrım napıcam bn:119:
Ilk ağda denemem sesu sir ağda yaptım şimdi bacakalarıma uyguladım .ama tam bir felaket kafayı yiyeceğim yaaa. Alamadığıma mı yanayım heryeri batırdığıma mı yanayım....üstelik heryerim yapış yapış yaaa çıkaramıyorum nasıl temizleneceğim . Yağla masaj yaptım ama ama hala olmuyor.bacağım nereye değse yapışyor yardım edin nasıl temizleneceğim ben .suyun altına girdim yine olmuyor....
kuaför malzemeleri satılan yerlerde onların özel yağlı mendilleri var,ben ondan kullanıyorum,
ama şuan yapışkanlığın geçmesi için ıslak mendille dene,kolanyayla filan,,,bir dahaki sefere o mendillerden kesin al,ve işlem sırasında doktor eldivenlerinden geçir ellerine
Yapan arkadaşlar acil cevap yazın ne olurrrrrrrr....hala yapış yapış nasıl temizleyeyeim... Cevap bekliyorum.....
Ilk ağda denemem sesu sir ağda yaptım şimdi bacakalarıma uyguladım .ama tam bir felaket kafayı yiyeceğim yaaa. Alamadığıma mı yanayım heryeri batırdığıma mı yanayım....üstelik heryerim yapış yapış yaaa çıkaramıyorum nasıl temizleneceğim . Yağla masaj yaptım ama ama hala olmuyor.bacağım nereye değse yapışyor yardım edin nasıl temizleneceğim ben .suyun altına girdim yine olmuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?