- 10 Ekim 2008
- 342
- 0
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
afyonlu bayanlar nerelerdesiniz yaa :uhm:
merhaba hemşerim ben varım başkada piyasada kimse yok herkes uydu galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afyonlu bayanlar nerelerdesiniz yaa :uhm:
günaydin haşkeşler
:roflol:merhaba haşgeşli nasılsın:roflol::roflol::roflol:buradan afyonlu diliyle konuşalımmıdelikafaduldendelikafadulden
selam kizlar bende afyonluyum arada bir ugruyom haber varmi memleketten diye ne yapiyonuz nasil gidiyor hayat??
benim bey ardahanli ben afyonlu benim bazen gaylim falan cikiyor agzimdan benim kizde 4 yasinda oda alismis galim demeye.benim adam bana bir kiziyor düzgün konus cocuklarin türkcesini bozuyorsun diye:roflol:kaydirigubbakcemilekızlar ben geldim hadi afyon diliyle gonuşuverem gali
benim bey ardahanli ben afyonlu benim bazen gaylim falan cikiyor agzimdan benim kizde 4 yasinda oda alismis galim demeye.benim adam bana bir kiziyor düzgün konus cocuklarin türkcesini bozuyorsun diye:roflol:kaydirigubbakcemile
benim bey ardahanli ben afyonlu benim bazen gaylim falan cikiyor agzimdan benim kizde 4 yasinda oda alismis galim demeye.benim adam bana bir kiziyor düzgün konus cocuklarin türkcesini bozuyorsun diye:roflol:kaydirigubbakcemile