Afyonkarahisar///03

günaydın bugün günaydınlar benden olsun herkez nerde kızlar bukadar yogunmusunuz ya nerelerdesiniz hayırsız hemşeriler.

günaydın alemci.biraz geç oldu ama affına sıgınalım.nasılsın hemşerim.orada havalar soguk herhalde tv den duyuyoruz.kendine iyi bak görüşmek üzere....

merhaba misni merhaba yarenaz nasılsınız ne affı ne demek burası oltu havalarda baya güzel kızlar gerçekdende bi görüşemedik.

selam kizlar bende afyonluyum arada bir ugruyom haber varmi memleketten diye ne yapiyonuz nasil gidiyor hayat??

kızlar ben yine sizleri yakalayamadım ya haşkeşler nedem gari yarin gonuşalım bari eyi aşamlar .

kızlar ben geldim hadi afyon diliyle gonuşuverem gali
benim bey ardahanli ben afyonlu benim bazen gaylim falan cikiyor agzimdan benim kizde 4 yasinda oda alismis galim demeye.benim adam bana bir kiziyor düzgün konus cocuklarin türkcesini bozuyorsun diye:roflol:kaydirigubbakcemile

benim bey ardahanli ben afyonlu benim bazen gaylim falan cikiyor agzimdan benim kizde 4 yasinda oda alismis galim demeye.benim adam bana bir kiziyor düzgün konus cocuklarin türkcesini bozuyorsun diye:roflol:kaydirigubbakcemile

CADIARZUmerhaba afyon nerde ardahan nerde merak ettim ya nasıl evlendiniz nasıl buldunuz birbirinizi allah mesut etsin canım.Şeniz

pardon ama ardahan nasıl konuşuyor her yörenin kendine has özgü konuşması vardır.şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…