Afyonkarahisar///03

canım senın prenses napıyor buyumustur artık sen nrmal mı yaptın sezeryan mı

benim cadı prensesim 7. ayına giriyor teyzesi. sezeryan olmuştum fuarda. büyüyor çok şükür hergün yeni şeyler. bebişin sağlıkla gelsin inş. senin doğumnerde olacak? öpüyoruz seni.

CANIM fuarda olucam Hasan beye ama korkuyorum :)) senin nasıl geçmişti memnun kaldın mı hastaneden spinal sezeryan ol diyor doktor sen normal mı yaptin

CANIM fuarda olucam Hasan beye ama korkuyorum :)) senin nasıl geçmişti memnun kaldın mı hastaneden spinal sezeryan ol diyor doktor sen normal mı yaptin

benim dr um fadime hanımdı memnun kaldım. hasan bey içinde iyi şeyler duydum. fakat hastane konusunda birşey diyemeyeceğim. keşke park hastanesinde yapsaymışım doğumu. sezeryan oldum. genel anestezi aldım spinal olamazdım herhalde kalbim durabilirdi :)) allah sağsalim kurtarsın inş ikinizide...

nazancım merak etmıssın benı cok sagol canım evet ıkıncı bebegımızde oldu hatta 42 gunluk oldu teyzesı :)) sımdıde aldıgım kıloları vermekle ugrasıyorum 20 kılo almıstım 13 gıttı 7 kılom kaldı oda bı gıtse

maşallahh onaaaaa. allah sağlıklı hayırlı uzuunn ömürler versin inşallah. gözün aydın. sağlıkla büyüt bebeğini inşallah. dünyaya gelen büyüyormuş hakikaten:) verirsin kiloları bak ben koşturmaktan tığ gibi kaldım :)) benim yerime onun misss kokusunu ciğerlerine kadar çekermisin. öpüyorum tekrar gözün aydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…