Afyonkarahisar///03

hmm ee o kadar olur mutlaka sonuçta alıştığın yerden kopup geliyorsun kolay değil hilesin sanırım hayırlı olsun bebişin sağlıklı sıhhatli doğsun inş.

teşekkür ederim ama bu doktor konusunda kafamı çok karıştırdılar yaa
şevki beye gidiyordum bi kaç kişi kesinlikle gitme ona dedi
bi kaç kişi en iyi doktorlardan dedi ne yapacağımı şaşırdım şimdi
onun dışındada metin ve ismail beyi öneriyolar kafam çok karışık

herkeslere günaydınn.bende afyonluyum hem anne hem babadan.önceleri pek görme fırsatımız yoktu evimiz olmadığından.ama 5 yıldır gidiyorum yazları.annemler ablam öle eğlenceli oluyoki.tıpkı çocukluğumdaki gibi.havası suyu bi başkadır benim memleketimin.yazları gittiğimde bütün erzaklarımı alıyorum nohut kuru fasulye un bulgur yeşil mercimek haşhaş hatta sucuk lokum ve patates.hep tanıdıklardan alıyoruz yetiştiği yeri biliyoruz bazen kendimiz bile topluyoruz.hemde yok paraya nerdeyse.100 tlye kışın kuru erzak masrafını kapıyorum.ramazan bayramında tekrar ordayım.özledim kaplıcalarınıda.

cnm herkese göre her doktor iyi veya kötüdür kimsenin hakkında hep iyi şeyler duymazsın mutlaka bişeyle karşılaşırsın herşey nasip kısmet sonuçta en iyi doktora gidersin kimsede bişey olmaz sende olur allah korusun o yüzden iyi olarak görüyosan alıştıysan doktoruna boşver derim sen dua et bol bol allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

ee tabiki başkadır bizim memleketimiz şimdi neredesin çok mu uzaktasın

canım banada fadime hanım hakkında bi sürü şey söylendi. 6 aylık hamileydim geldiğimde erken doğum riskim vardı memleketime gitme şansım yoktu. yabancıyım kimseyi tanımıyorum. tesadüfen buldum. iyi değil dediler. ama ben çok memnundum. önemli olan doktora alışabilmek. soru sorduğunda cevap veriyorsa seni rahatlatıyorsa kimseyi takma. Sağlıkla al inş bebeğini kucağına. Allah yardımcın olsun.

sağol caınm teşekkür ederim ama aklıma takıldı bu sefer metin beyden aldım randevu
aynı hastanedeler ya inşallah öyle takıntıları yoktur önce ona gitmişsin niye bana geldin demez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…