Afyonkarahisar///03

merhaba cnm. bebişim doğdu. bugün günlük. darısı başına inşşşş :)

nazancım gozun aydın canımmmm nasılda mıs gıbı kokuyodur sımdı :)) bol bol kokla bızım yerımızede

nerde yaptın dogumunu canım doktorundan memnun kaldınmı

nazancım gozun aydın canımmmm nasılda mıs gıbı kokuyodur sımdı :)) bol bol kokla bızım yerımızede

nerde yaptın dogumunu canım doktorundan memnun kaldınmı

walla çektiğim bütün acılara değeceğini söylüyorlardı inanmıyordum. kucağıma aldığımda herşeyi unuttum bütün dünyam o şimdi:) fuarda fadime hanım yaptırdı doğumumu sezeryanla oldu. çok rahatım. doktorum mükemmel biri kesinlikle tavsiye ediyorum. bol bol o mis kokuyu ciğerlerime kadar çekip öpeceğim senin yerine.

nazancım ya nasıl duygulandırdın benı ya cok guzel bı duygu ananelık duygusu yasamayan bılemez kesınlıkleee bol bol kokla melegını tatlımm canım sezeryanı ne kadara yaptınnn

nazancım ya nasıl duygulandırdın benı ya cok guzel bı duygu ananelık duygusu yasamayan bılemez kesınlıkleee bol bol kokla melegını tatlımm canım sezeryanı ne kadara yaptınnn

canım 500 Tl yatırdık sadece tek kişilik odada yattım 2 gün ilgi gayet güzeldi hemşireler çok ilgili anlayışlı doktorum sürekli geldi kontrole çok rahattım yani:) bebeklede çok ilgilendiler. bebişle birlikte öpüyoruz seni teyzesi...

Canım çok iyimis fiyatı güzelde ilgilendiler diyosun bende büyük ihtimal orda yapicam bebis nasıl uzuyormu anneyi :)))

ben esımın gorevı geregı ılk once sınanpasadaydım sonra çaya gectık bu senede sandıklıdayım tatlım

Canım çok iyimis fiyatı güzelde ilgilendiler diyosun bende büyük ihtimal orda yapicam bebis nasıl uzuyormu anneyi :)))

arada bir üzüyor ama olacak o kadar teyzesi :) gazımız var biraz rahatsız ediyor. yavaş yavaş aşıyoruz galiba gaz probleminide. sen ne kadarlık hamilesin Allah kurtarsın senide. dualarım seninle.

canım benım sagol :)) bız kucuguz daha 2.5 aylık ıkıncı bebgım oluck ınsalalhh

oglumdada cok cekmıstım gaz sancısı ılerleyen zmanlarda bısey kalmaz ama ayaklarını oynat cok ıyı gelıyo masaj yap ona annesı

önemli değil canım. benim eşim burda kurum avukatı.şuan 34 haftalık hamileyim.bu yüzden sanırım artık sıkılmıycam şöyle bizim gibi afyona tayin sebebiyle gelmiş sıkıntıtan patlayan bütün hanımlar hep bir araya gelsekte dertleşsek keşke

bende aslen erzurumluyum biliyormusun aslen erzurumlu olmama rağmen babamın tayinleri sebebiyle hep farklı illerde yaşadık.yani pek iyi bilmem erzurumu ama insanları cana yakındır asla yobaz değiller...benimde 2 halam oturuyor oltuda onlarla tanıştırayım seni istersen :)

Kazancım iyiyiz canım salı gunü kontrole gideceğim Hasan beye

Sen nasılsın bebis nasil

bebiş iyi teyzesi büyüyoruz yavaş yavaş 3 aylık oluyoruz artık. çenesi hiç durmuyor cadı kızımın :) sürekli ilgi istiyor. cinsiyet bellimi? görüşmek üzere...

ahhh ahhh afyon merkezde okudum ama sürekli bolvadine gdiyodum aşığım ben oraya bursadayım şu anda ama hiç sevmiyorum burayı ailemden onay çıksa direk bolvadine yerleşicem bayılıyorum oraya sabah uyandığımda o tavuk çifliklerinden gelen koku bile bi başkaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…