Afyonkarahisar///03

canım benım cok sagol dunyaya gelen buyuyor valla gun sayıyordum daha ınsallahh canım kılomda gıder senınkı nasıl ne kadarlık oldu sımdı

merhaba kızlarrr nasılsınızzz bakıyorum bebişleri büyütüyorsunuz benim kızımda 14 aylık oldu allahım herkesin yavrusuna sağlık sıhhat versin

canım benım cok sagol dunyaya gelen buyuyor valla gun sayıyordum daha ınsallahh canım kılomda gıder senınkı nasıl ne kadarlık oldu sımdı

biz 10. aya giricez. iştahımız yok. geçen haftada enfeksiyon kaptık. 40 derece ateşle uğraştık. çok şükür iyi şimdi. öpüyorum bebeişi ve seni...

nazancımn gecmıs olsun kuzuna canım ıyı olmasına sevındımm ıstah butun cocuklarda sorun oluyor o vakıtlerde gecer oda merak etme

hatıce evet malesef yogun degıl az gıren oluyor sanırım nmerkezdemısın

slm kızlar bende afyndayım..
hamilelikte hangi doktora gittiniz önereceğiniz yada önermediğiniz hangi doktor var ?
bilgilindirirseniz çok sevinirim

hamilelikte hangi doktora gittiniz önereceğiniz yada önermediğiniz hangi doktor var ?

cnm ben hamileliğim boyunca abdullah yücebilgine gittiim ama doğumuma ismail teker girdi abdullah bey izne ayrılmıştı ismail beyde çok iyi bi doktor ama doğumu park hastanesinde yaptım çok memnun kaldım çok rahat oldu hemde çok temiz güzeldi :)

slm afyonlumusunuz? ben fuar da fadime hnma gittim. memnundum.doğumuma bizzat kendi girdi. hastane konusunda bişey diyemeyeceğim.

nazancımn gecmıs olsun kuzuna canım ıyı olmasına sevındımm ıstah butun cocuklarda sorun oluyor o vakıtlerde gecer oda merak etme

hatıce evet malesef yogun degıl az gıren oluyor sanırım nmerkezdemısın

çok sağol cnm. Allah bütün bebişlere sağlık versin. inş açılır iştahımız...

canım ben fuar hastanesınde hasan beye gıttım cok memnun kaldım ama hastaneden memnun kalmadım temızlık konusunda

ne kadarlık hamılesın hayırlısıyla kucagına alırsın sende bebegını ınsallah ama hasan bey cok ıyı cok rahatlatıyor konusarak ınsanı

cnm ben hamileliğim boyunca abdullah yücebilgine gittiim ama doğumuma ismail teker girdi abdullah bey izne ayrılmıştı ismail beyde çok iyi bi doktor ama doğumu park hastanesinde yaptım çok memnun kaldım çok rahat oldu hemde çok temiz güzeldi :)

bende telek de şevki beye gidiyorum şimdilik çok memnunum

X