Afyonkarahisar///03

:98: günaydın kızlar nerede afyonlular hepiniz haşhaşlı çörekmi yedinizde uyyup kaldınız uyanın neredesiniz ya

canım merkezde sıteler var bılıyısundur oradada 400 den baslıyo kıralarr guzel bı ev ıstersen bıyatlar bu tatlım :)))

hatta yenı dun arkadasa tuttuk 450 tl yakıt ıcınde

gunaydınlarrr kızlar bu arada :) havalarda ısınmadı gıttııı

günaydınlar ya demekki bizim oralarda palanmış nediyeyim hakkımızda hayırlısı küçülyerama neyse hayırlısı sizin yolculuk nezaman.

sagol canım evet oncesı bılemem ama sımdı pahalı :))) afyonla aynı nerdeysee

agustos bası canım burdan tasınacagız

afyonu bende sevdim. fazla büyük değil ama aradığım herşeyi bulabiliyorum. bende bebek bekliyorum. 2 haftam kaldı. bende fevzi çakmakta oturuyorum. görüşelim canım.

saglıcakla kucagına alırsın ınsallah bebegını canım.bende 3. Hamıleyım 2 aylık.sen nerede yapacaksın dogumunu .bebıs kızmı erkekmı.

bende senı gordugume sevındım canım.
Bende telekte dusunuyorum ama kısmet.allahım saglıcakla kavustursun bebegıne senı ınsallah canım.dogumunu yapptıktan sonra gorusuruz ınsallah.yasın kac senın nazan.bebısın adı bellımı.

29 yaşındayım zeynep sena düşünüyoruz ama her an değişebilir:) görüşelim tabi bebişlerle gezeriz:)

29 yaşındayım zeynep sena düşünüyoruz ama her an değişebilir:) görüşelim tabi bebişlerle gezeriz:)

bende kızım olursa zeynep koyacaktım.bence degıstırceksen senayı degıstr zeynep cok guzel.adıyla yasasınlar ınsallah.tamam canım tellerı mesajla atalım olmadı ok.

bende kızım olursa zeynep koyacaktım.bence degıstırceksen senayı degıstr zeynep cok guzel.adıyla yasasınlar ınsallah.tamam canım tellerı mesajla atalım olmadı ok.

özel msj atamıyorum ben burdan :) nazansayan@hot... mail adresim burayada atabilirsin. haberleşelim görüşelim. iyi geceler. görüşmek üzere canım...

kızlar gunaydınnn naıslsınız hamısler var saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallahhhh

bende 1 aylık yenı hamıleyımmm fuarda yapıcam cunku dogum dokrtorunu cok begenıyorum cok ılgılı sagolsunnn arkadaslarımda orda yaptı cok memnundu bu arada benım adım esma memnum oldumm gorusmek uzere kendınıze ve bebıslere ıyı bakın :)

özel msj atamıyorum ben burdan :) nazansayan@hot... mail adresim burayada atabilirsin. haberleşelim görüşelim. iyi geceler. görüşmek üzere canım...
tamam canım kaydederım msn me.benımde serapla baslıyor canım.allaha emanet ol.

saol canım hep bırlıkte saglıcakla alırız ınsallah.doktorun adını verebılırmısın .ınsallah bende begenırım.benım adımda serap bende memnun oldum.

Son düzenleme:
memnun oldum serapcım doktorun adı hasan sahıner cok ıyı bı doktorr 3 arkadasımda ona gıttı cok memnun kaldıılarr

günaydın canım hoşgeldin bebişinni rabbim saglıklı sıhatli dogumlar nasip etsin anneli babalı büyütsün inşallah.

alemcı sagol tatlımmmmm guzel dıleklerın ıcın

kelebek gıt bakalımmm banada haber verırısnn memnun olup olmadıgından

canım allah bebeişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. bende fuara gidiyorum fadime hnma memnunum. sende kendine ve bebeişe iyi bak ...

s.a kızlar bende afyon merkezdenım memnun oldum :)
haa buarada ablamda hasan şhınerde doğumunu yaptı şimdide kardesımın dr tavsıye edıyorlar gercekten

İyi akşamlar kizlar güzel dilekleriniz için TSK ederim hayirlisiyla hepimiz alırız insallahh haftaya hasan beye gideceğim kontrole hayirlisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…