- 10 Ekim 2008
- 342
- 0
-
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
afyonu bende sevdim. fazla büyük değil ama aradığım herşeyi bulabiliyorum. bende bebek bekliyorum. 2 haftam kaldı. bende fevzi çakmakta oturuyorum. görüşelim canım.
saglıcakla kucagına alırsın ınsallah bebegını canım.bende 3. Hamıleyım 2 aylık.sen nerede yapacaksın dogumunu .bebıs kızmı erkekmı.[/QUOTtesadüfen girdim sende burdaymışsın sevindim:) doğumu fuar hast de yapıcam canım bebişim kız. ç.ba kontrolüm var doğum şekli ve tarihi belli olucak inş. bir an önce gelsin istiyorum. inş sende sağlıcakla alırsın bebişi kucağına.
bende senı gordugume sevındım canım.
Bende telekte dusunuyorum ama kısmet.allahım saglıcakla kavustursun bebegıne senı ınsallah canım.dogumunu yapptıktan sonra gorusuruz ınsallah.yasın kac senın nazan.bebısın adı bellımı.
29 yaşındayım zeynep sena düşünüyoruz ama her an değişebilir:) görüşelim tabi bebişlerle gezeriz:)
bende kızım olursa zeynep koyacaktım.bence degıstırceksen senayı degıstr zeynep cok guzel.adıyla yasasınlar ınsallah.tamam canım tellerı mesajla atalım olmadı ok.
tamam canım kaydederım msn me.benımde serapla baslıyor canım.allaha emanet ol.özel msj atamıyorum ben burdan :) nazansayan@hot... mail adresim burayada atabilirsin. haberleşelim görüşelim. iyi geceler. görüşmek üzere canım...
kızlar gunaydınnn naıslsınız hamısler var saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallahhhh
bende 1 aylık yenı hamıleyımmm fuarda yapıcam cunku dogum dokrtorunu cok begenıyorum cok ılgılı sagolsunnn arkadaslarımda orda yaptı cok memnundu bu arada benım adım esma memnum oldumm gorusmek uzere kendınıze ve bebıslere ıyı bakın :)
kızlar gunaydınnn naıslsınız hamısler var saglıcakla kucagınıza alırsınız ınsallahhhh
bende 1 aylık yenı hamıleyımmm fuarda yapıcam cunku dogum dokrtorunu cok begenıyorum cok ılgılı sagolsunnn arkadaslarımda orda yaptı cok memnundu bu arada benım adım esma memnum oldumm gorusmek uzere kendınıze ve bebıslere ıyı bakın :)
memnun oldum serapcım doktorun adı hasan sahıner cok ıyı bı doktorr 3 arkadasımda ona gıttı cok memnun kaldıılarr