Afyonkarahisar///03

tanışalım canım. nerden geldiniz? kaç yaşındasın? çoluk çocuk varmı? buraların insanları pek cana yakın değiller zaten.genel olarak kendi memleketlilerini tercih ederler...benim 1buçuk yılı geçti geleli,çok dışa dönük bir insan olmama rağmen hala çevre edinemedim :126:

slm canım memleketimize hoş geldin insanlarımız aslında cok sıcak kanlıdırlar bir buçuk senedir oradasın nasıl afyonu beyenmedinizmi hangi semtte oturuyorsunuz aslen nerelisiniz cocuk varmı arabanız varsada gezilecek çok yeri vardır bilemem herkesin kendi memleketi ben de erzurum oltudayım 4 yıldır inan hala insanına kabalıklarına ve buraya asla alışamadım okadar palı yerki üzerine kıyafet ayilecek yemek yiyecek yer ayilenle arkadaşlarınla zaman geçirecek yer yok sen yabancısın hep dışlanıyorsun ve herkes genelde cemaatci olmuş burada görüşmek dilegiyle ayilem ablamlae afyon merkezdeler istersen tanıştırayım sizleri görüşmek istersen iyi akşamlar.

bencede gitmeyin 2 senedir sinanpaşada sıkışmış kalmışın yeter sıkıldığın merkeze gel nolcak .gerçi afyon işte avuç içi kdar yer merkezide pek büyük sayılmaz ama merkez merkezdir demi?:jeyyar::içelim:

slm canım afyonun merkezindemisinki bir avuç yerdiyorsun anlamadım sen nerelerini geziyorsun yada nerelerini gezemiyorsun diyeyim anlamadımnasılbir afyon tanıtımı var sende anlamadım şaşırdım kaldım sana yazdıklarına ataköy nere merkez neresi ????

slm canım memleketimize hoş geldin insanlarımız aslında cok sıcak kanlıdırlar bir buçuk senedir oradasın nasıl afyonu beyenmedinizmi hangi semtte oturuyorsunuz aslen nerelisiniz cocuk varmı arabanız varsada gezilecek çok yeri vardır bilemem herkesin kendi memleketi ben de erzurum oltudayım 4 yıldır inan hala insanına kabalıklarına ve buraya asla alışamadım okadar palı yerki üzerine kıyafet ayilecek yemek yiyecek yer ayilenle arkadaşlarınla zaman geçirecek yer yok sen yabancısın hep dışlanıyorsun ve herkes genelde cemaatci olmuş burada görüşmek dilegiyle ayilem ablamlae afyon merkezdeler istersen tanıştırayım sizleri görüşmek istersen iyi akşamlar.

siz afyonun neresinde yaşıyosunuz?

yaa geçenlerde uydukentte kiralık ev bulduk,taşınacaktık son anda vazgeçtik:) bir türlü alışamadık afyona bu yüzden bebek olduktan sonra tayin istemeye karar verdik eşimle ama o da biraz zor gibi:KK43: siz aslen nerelisiniz? iş güç var mı,çoluk çocuk? tanışalım yani:KK66:

canım sen afyonun hangi semtindesin aslen nerelisin afyon merkez çok güzel aslında hemşerilerimde sıcak kanlıdırlar eşin askermi benim eşim askeri personel erzurum oltudayız inan bana afyon çok güzel bir şehirdir buralara geldinizmi hiç insanı görünce kapıyı çarpıyorlar selam meraba demek buralılara zor sormak istediin merak ettiin bir şey olursa buradayım.

Son düzenleme:
bende 3 senedır afyondayım ama sevemedım gıttı herkezın kendı memleketııı sana afyon cok guzel gelıyor ama baskasına gelmeyebılıyoır

afyon cok gelısmemıs bı yer helekı ılcelrı benım esımde askerı personel ve ılcesındeyız cok pısman olduk afyon yazdık dıye her yonden somurduler bızı sıananpasa gıbı ılcede 500 tl kıra 250 tl yakıt verdım ev guzel olsa yada ısınsam ıcım acımayacaktı ama hakkımı kesınlıkle helal etmıyorum

sımdı caydayız buraya tayın gorduk esım trafıgı kazanınca burasıda sınanpasadan bıraz ıyı afyonda gelısme yok ılcelerı halen koy gıbı

tanışalım canım. nerden geldiniz? kaç yaşındasın? çoluk çocuk varmı? buraların insanları pek cana yakın değiller zaten.genel olarak kendi memleketlilerini tercih ederler...benim 1buçuk yılı geçti geleli,çok dışa dönük bir insan olmama rağmen hala çevre edinemedim :126:
Kusura bakmayın yazınızı yenı gordum
temmuzda 1 sene olcak canım.yasım 33.
Ikı oglum var.bırı 12 yasında dıgerı 15 aylık.
Sızın esınız ne ıs yapıyor.cocuk varmı.bende sorayım.:KK1:
canım tanışalım istersen. bende aynı dertten muzdaripim...
tanısalım canım.

benimde eşim emniyet mensubu 2.5 ay oldu geleli.
patlıyorummmmmm:) aynı dertten muzdaribiz :)nerede oturuyorsun?
hosgeldınız canım.ben afyonu sevdım.sev,medıgım ıkı yanı var saglık .ıstedıgım bransta maalesef doktor bulamıyorum ve hava kırlılıgı.kısın nefes alamıyorum.
Henuz afyonu kesfedemedık.bu yaz gezerız ınsallah.emnıyet mudurlugunun yakınındayım canım.sen nerdesın.ben merkezdeyım yanı.

:80:
bende 3 senedır afyondayım ama sevemedım gıttı herkezın kendı memleketııı sana afyon cok guzel gelıyor ama baskasına gelmeyebılıyoırafyon cok gelısmemıs bı yer helekı ılcelrı benım esımde askerı personel ve ılcesındeyız cok pısman olduk afyon yazdık dıye her yonden somurduler bızı sıananpasa gıbı ılcede 500 tl kıra 250 tl yakıt verdım ev guzel olsa yada ısınsam. ıcım acımayacaktı ama hakkımı kesınlıkle helal etmıyorum sımdı caydayız buraya tayın gorduk esım trafıgı kazanınca burasıda sınanpasadan bıraz ıyı afyonda gelısme yok ılcelerı halen koy gıbı
.:79:meraba canım çayda olduunu yazmışsın nasıl orada kiralar birazdaha ucuzdur çayın neresinde oturuyorsun bende çaylıyım umarım beyenmişsindir oraları dediimiz gibiherkesin kendi memleketi ne diyeyim allah gönlünüze göre versin görüşürüz umarım.:80:

canım cayda tokıdeyım valla sınanpasadan sonra cok ıyı geldı burası :)) ama 1 sene oldu sımdı sandıklıya tayınımız cıktı

günaydın hayırlı olsun ne diyeyim hepimizin gönlüne göre versin sandıklı merkezmi merkezse daha çok beyeneceksin emin ol bu arada tokide kiranız ne kadar.

Gunaydinnnnn nasıldınız kızlar tipinize gelen yok valla alemciden başka

Canım SANDIKLI merkez ablam oturuyo orda zaten o yüzden istedik

Çayda biz 350 kira veriyoruz

negüzel ozaman ablanızda var yanlız kalmazsın aslında çayda evlerde ucuz ama 350 bence çok 100 150 civarında aslında neyse evsahiplerin vijdanına kalmış birşey size iyi akşamlar raslarsak sohbet ederiz inşallah.

Canım iyi geceler valla çayda en ucuz ev TOKİ çarşıda kiralar yakıt icinde 500 tl oda çok iyi ısınmadigihalde

Kusura bakmayın yazınızı yenı gordum
temmuzda 1 sene olcak canım.yasım 33.
Ikı oglum var.bırı 12 yasında dıgerı 15 aylık.
Sızın esınız ne ıs yapıyor.cocuk varmı.bende sorayım.:KK1:

tanısalım canım.

hosgeldınız canım.ben afyonu sevdım.sev,medıgım ıkı yanı var saglık .ıstedıgım bransta maalesef doktor bulamıyorum ve hava kırlılıgı.kısın nefes alamıyorum.
Henuz afyonu kesfedemedık.bu yaz gezerız ınsallah.emnıyet mudurlugunun yakınındayım canım.sen nerdesın.ben merkezdeyım yanı.

afyonu bende sevdim. fazla büyük değil ama aradığım herşeyi bulabiliyorum. bende bebek bekliyorum. 2 haftam kaldı. bende fevzi çakmakta oturuyorum. görüşelim canım.

Canım iyi geceler valla çayda en ucuz ev TOKİ çarşıda kiralar yakıt icinde 500 tl oda çok iyi ısınmadigihalde

günaydın nasılsınız aslında evler orada ucuz biliyorum çarşının içinde fotocular var koaför bilirsiniz ayşe koaför o arada halamın evi vardı dubleks türü ev iki katlı içi yapılı geçensene zor kiraya verdi 150 ye nebileyim heryerde evleri yabancılara palıya veriyorlar demekki bizim memleketimizde aynı hayırlısı olsun aslen nerelisiniz.

X