- 21 Temmuz 2010
- 80
- 1
-
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
merhaba yağmur bende afyonluyum merkezde oturuyorum.sen neresindesin ?
merhba... ben de harbiş tarafında oturuyorum. ali ihsan paşa mahallesinde. sen mahalleni falan yazmışsın ama ben daha buraları pek bilmiyorum. hala alışamadımtanışalım birara olmazmı? valla oturduğum yerden arkadaş edinemiyorum
mrb yağmur bende afyondayım ve avukat eşiyim.
kızlar ofyonlu olmayıp da afyonda oturanlar var mı? benim gibi yani
merhabalar afyonlu değilim ancak ancak afyonda oturuyoruz. uydukentteyiz şu anda.
tanışalım o zamanbuarada aslen afyonlumusun?
yaa geçenlerde uydukentte kiralık ev bulduk,taşınacaktık son anda vazgeçtik:) bir türlü alışamadık afyona bu yüzden bebek olduktan sonra tayin istemeye karar verdik eşimle ama o da biraz zor gibisiz aslen nerelisiniz? iş güç var mı,çoluk çocuk? tanışalım yani
bizde geçen sene uydukentte oturuyorduk sonra güven evlere taşındık eski evimi özlüyorum
merhba... ben de harbiş tarafında oturuyorum. ali ihsan paşa mahallesinde. sen mahalleni falan yazmışsın ama ben daha buraları pek bilmiyorum. hala alışamadımtanışalım birara olmazmı? valla oturduğum yerden arkadaş edinemiyorum
Merhaba arkadaslar bendee afyonda yasıyorum.maalesef hıc kafa dengı arkadasım yok tanısmak ısterım.esım emnıyet mensubu.bu yıl geldık.
merhaba sık giremiyorum kusura bakma birbirimize çok yakın oturuyoruz ozaman yürüme mesafesinde.sevindim walla benimde pek yok kimsem akadaşım evimden pek çıkmam komşularımız hiç iyi değil gözleri camda kim ne yapıor derdinde olan insanlar hep o yüzden görüşmem kimseyle tanışırsak memnun olurum
tanışalım canım ama bende pek takip edemiyorum burayı.facebook adresin varsa özele at istersen benim msj hakkım yokmuş. orda daha sık karşılaşır,konuşma imkanımız olur...
Merhaba arkadaslar bendee afyonda yasıyorum.maalesef hıc kafa dengı arkadasım yok tanısmak ısterım.esım emnıyet mensubu.bu yıl geldık.