- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 40
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
sağol canım esim askeri personel tatlımmm afyona alısamadık yaa cok soğğukkk ve çok ice kapanıklar benim oldugum yer cok geri kalmıss insanların yaklasımı iyi ama ortam olarak iyi değill
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm hemşerilerim nere yazayım bilemedim bari buraya yazayım dedim.evimde eskiden kullandığım bi yatak başlığım var atmaya kıyamadım.satmakta istemiyorum.biliyorum pek bi işe yaramaz karın doyurmaz belki ama genede afyonda ihtiyacı olan varmı bildiğiniz hiç olmazsa işe yarasın dedim.afyon merkezde oturuyorum ben.benimde pek bi eşyam yok olsa yanında başka şeylerde verirdim ama yok maalesef.
sağol canım esim askeri personel tatlımmm afyona alısamadık yaa cok soğğukkk ve çok ice kapanıklar benim oldugum yer cok geri kalmıss insanların yaklasımı iyi ama ortam olarak iyi değill
slm hemşerilerim Afyon merkezde oturan arkadaşlar evinize ev işleri için yardımcı getiriyormusunuz ya da temizliğe giden tanıdığınız birileri var mı ne kadara gidiyorlar ve tavsiye edermisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hepinize selamlara.s.
kızlar ya bızde bı bulusma ayarlayalım ozdılektee afyonlularrrrr
slm canım benim öğrencimin annesi var temizliğe gidiyor ne kadar alıyor ve temizliği nasıl hiç bilmiyorum ama istersen ne kadar istediğini sorabilirim.